Aangifte SG Justitie

Op 13 december 2014 deed Maud Oortwijn aangifte tegen de voormalige SG van Justitie de heer Joris Demmink, de huidige SG van Justitie de heer Pieter Cloo, en hun team van agenten ten tijde van Oortwijn’s werknemerschap bij Boer & Croon van 2007-2009. 

—————————————————-

Hierbij doe ik, mevrouw G.J.M. (Maud) Oortwijn, wonende te Amsterdam, aangifte van strafbare feiten. De aangifte bevat 5 pagina’s (exclusief bijlagen). Ik behoud mij het recht voor deze in een later stadium uit te breiden. Sinds 1997 (tot heden) heb ik te maken met een gang stalking programma vanuit (internationale) geheime diensten en het Nederlandse Ministerie van Justitie. Deze aangifte heeft met name betrekking op hetgeen is voorgevallen in dit gang stalk programma tussen 2007-2009 gedurende mijn werknemerschap bij Boer & Croon in Amstelveen. De voormalig SG van Justitie de heer Joris Demmink en de huidige SG van Justitie de heer Pieter Cloo hebben hier een leidende rol in gespeeld.

Deze gang stalking marteling kan niet langer gedoogd en onbestraft blijven. In de bijlagen treft u bewijzen aan. Indien nodig, kan ik deze verder aanvullen met meer gedetailleerde onderbouwingen en bewijsmateriaal.

1. Inleiding

Op 6 december 2000 zag ik de Koninklijke familie samen met minister Benk Korthals in Bangkok in een compromitterende situatie. Ik wilde destijds niets doen met de in Bangkok opgedane  kennis. Het lukte me ongemerkt naar Cambodja te gaan en ik dacht niet gezien te zijn. Ik heb nooit beseft dat er vanaf dat moment een omvangrijk gang stalking programma tegen mij werd opgezet. Jarenlang 24h per dag en 7 dagen per week zijn mijn rechten aangetast, om een staat van hulpeloosheid te creëren. In het kader van dit georganiseerde stalking programma zijn vele strafbare feiten gepleegd tegen een burger die hiertoe geen enkele aanleiding gaf, noch enige bedreiging vormde. Al die tijd had ik namelijk niemand iets gezegd over hetgeen ik in Bangkok had gezien.

Het ergste is, dat het achteraf geen toeval was, dat wij op 6 december in Bangkok waren en hen tegen het lijf liepen. Agenten van geheime diensten en Justitie hebben dit opgezet, waarbij de Koninklijke familie er werd ingeluisd en ik ook. Dit was een samenwerkingsverband tussen ondermeer het OM, de AIVD, de CIA, de VN, het kabinet Wim Kok en de bedrijven KPN, Hoogovens, en anderen. Sinds het voorval in Bangkok op 6 december 2000, ben ik openlijk op alle mogelijke manieren gestraft voor iets wat ik niet gedaan heb.

Ik heb een rechtstreeks belang bij vervolging. Ik kan aantonen dat ik word gevolgd en gestalkt door geheime diensten sinds januari 1998, maar weet dat het is aangevangen in 1997 of wellicht zelfs daarvoor. Deze foto’s van 1998 kan ik u desgewenst overhandigen. Het doel van het gang stalking programma sinds 1998 is drieledig. Het hoofddoel was/is om de Nederlandse Koninklijke familie dermate in discrediet te brengen, opdat de monarchie kan omvallen. Het tweede doel is het doen van psyop onderzoek naar de mogelijkheden om burgers (klaagster in dit geval) publiekelijk te martelen in een gang stalking programma, om potentieel effect/nut voor geheime diensten te analyseren. De derde doelstelling is de maatschappelijke positie van hoogopgeleide vrouwen te blokkeren, vrouwenhaat te propageren, en een outlet te creëren voor geweld tegen vrouwen. Dit zijn de meest ernstige vormen van mensenrechten schendingen.

Het gang stalking programma grijpt in op alle aspecten van mijn leven, van het blokkeren van een professionele loopbaan tot het ontnemen van mogelijkheid tot gezinsleven. Deze aangifte heeft betrekking op de periode 2007 tot 2009, waarin ik werkzaam was bij adviesbureau Boer & Croon te Amstelveen. In die periode had ik nog nooit tegen iemand ooit ook maar iets gezegd over het voorval in Bangkok. Er was geen enkele reden om mij op deze wijze onheus te bejegenen vanuit het ministerie van Justitie en AIVD.

2. De aangifte betreft de volgende strafbare feiten

Teamleden/managers van het gang stalking programma bij Boer & Croon in 2007-2009 waren (bijlage 2):

 • De heer Joris Demmink (NL), destijds SG Ministerie van Justitie – opdrachtgever.
 • De heer Pieter Cloo (NL), destijds partner Boer & Croon, nu SG Ministerie van Justitie.                                                 
 • De heer Gobert Beijer (NL), destijds partner Boer & Croon.
 • De heer Edgar Jansen (NL), Agent AIVD/Justitie en kunstschilder, woonachtig te Amsterdam.
 • Mevrouw Ita Ritzema (NL), Deelnemer gang stalking programma bij Boer & Croon.                    En vele anderen.

De aangifte betreft:

 • Samenspannen betreffende de onderstaande strafbare feiten.
 • Deelnemen aan misdadige vereniging.
 • Leiding geven en deelname aan een criminele organisatie, die erop gericht is klaagster (onschuldige burger en potentiële getuige) het maatschappelijk en privéleven onmogelijk te maken.
 • Leiding geven en deelname aan een criminele organisatie, die erop gericht is klaagster openlijk geweld toe te doen en ernstig te beschadigen in een groepsaanval.
 • Zonder medeweten klaagster laten deelnemen aan medische/psychologische experimenten.
 • Opdracht geven en meewerken aan smaad/laster en karaktermoord.
 • Aanzetten tot haat.
 • Onterechte beschuldigingen tegen klaagster van agressief gedrag.
 • Psychologische mishandeling.
 • Vrijheidsberoven en bedreigen met als doel dwangarbeid.
 • Organiseren van slavernij en dwangarbeid.
 • Hinderlijk volgen en stalken in meest ernstige vormen.
 • Schenden van de privacy op verlerlei wijzen.
 • Schenden van ambtsgeheim/beroepsgeheim.
 • Afluisteren van binnen en buiten gevoerde gesprekken met apparaat.
 • Afluisteren/tappen van mobiel, telefoon, internet.
 • Plaatsen van afluisterapparaten en doorgeven van gegevens hiervan aan burgers zijnde kennissen klaagster.
 • Ontslag organiseren bij Boer & Croon.

Ik behoud mij het recht voor om de lijst met klachten in de toekomst uit te breiden.

3. Voorval december 2000

Op 6 december 2000 liep ik iets na lunchtijd door de straat Thanon Mahachak van China Town in Bangkok richting een café met een open voorgevel, omdat ik een kopje koffie wilde drinken. Er zitten wat mensen aan simpele houten tafeltjes. Terwijl ik aan kom lopen, zie ik drie mannen achterin aan de bar wat dollen met een Thais uitziend kindje van ongeveer 4/5 jaar oud. De jongeman links kijkt op en hij komt me bekend voor [het is prins Maurits, besef ik later]. Het kindje zit herhaaldelijk aan zijn broekzak te trekken, waar hij breed om moet grijnzen. Dan word ik bij de ingang door een blanke man tegen gehouden:“all tables are full, you can go to that place over there”, wijzend naar een restaurantje, naast het hoekpand aan de overkant van de straat.

Terwijl ik naar het eenvoudige terras aan de overkant van de straat loop, valt me op dat daar een man zit, waarvan ik direct vermoed dat hij Nederlander is. Hij heeft kort donker haar, brilletje, normale lichaamsbouw, een zeer netjes gestreken licht (geel) poloshirt. Als ik ga zitten, kijk ik nog even naar de overkant. De mannen aan de bar achterin dragen nette zomerpakken. De linker man is lang, slank en heeft een donkerharig studentikoos kapsel [prins Maurits]. De middelste jongeman is iets kleiner en heeft een peper-en-zout kleurig krullend kapsel en een brilletje [voldoet aan het signalement van Bernard jr.]. De rest van de mensen zit voorover in elkaar gedoken.

Op het ‘terras’ aan de andere kant direct naast me zit een blonde jongeman van amper 25 jaar. Hij begint hevig geëmotioneerd te praten tegen mij: “I know what you are looking at. I looked at it for a long time. It has been going on for an hour. I do not know what to do. Pedophiles! And over there, across the street, the parents of the child. And over there, just 20 meters away, a police officer. What can I do? Take a picture and put it on the internet?” Dan kijk ik kort naar de andere kant van de straat. Het kindje is aan het stoeien met een man van minstens 55-60 jaar oud. Het kindje flirt een beetje. De man draagt een bordeauxrode blouse op een lichte camel korte broek, is wat dikkig, heeft grijs haar, een lok en een ontevreden gezichtsuitdrukking. [Benk Korthals]. Het kindje graait vervolgens naar het kruis van de man, maar loopt dan weer lachend weg. Dat gebeurt een paar keer na elkaar. Dan lachen de man en het kindje heel hard naar elkaar. Het is me nu duidelijk. Mijn reisgenoot Anouk Vanherf (België) heeft in het Nederlands haar afgrijzen uitgesproken en zegt hardop dat dit volgens haar zeker minister Korthals is.

De ‘Nederlander’ naast me op het terras, heeft ons gesprek mee geluisterd. Hij zoekt oogcontact met de blanke man (grijs haar, slank, klein) en vrouw (grijs/blond halflang haar, langer, mollig) van ongeveer 55-60 jaar oud die een tafel verderop zitten direct tegenover mij. Ik besef dat zij ons in de gaten houden.

Aan de overkant van de straat [naast Benk Korthals] zit een stel van zo’n 60 jaar oud. Zij zitten wat voorover gebogen. De man met de rug naar ons toe. De vrouw kijkt richting de straat, maar dan eigenlijk naar beneden richting de tafel waaraan ze zitten. Ze heeft het grijze haar donkerblond geverfd en het hangt tot over haar schouders. Ze is zongebruind en draagt weinig/geen make-up. Zij draagt een licht kakikleurig outfit. Hij heeft donkerblond haar achterover gekamd. De vrouw begint te praten tegen de man die met het kind stoeit [Benk Korthals]. Ik besef dat ik haar ergens van ken. Als de man die tegenover haar zit, ook iets zegt en hiervoor opzij kijkt [naar Benk Korthals], herken ik prins Claus in hem. Op dat moment zie ik dat het gaat om koningin Beatrix en prins Claus. Ik doe alsof ik niets doorheb en loop met mijn reisgenoot Anouk Vanherf snel naar binnen om koffie te bestellen.

Als ik minder dan een minuut later naar buiten kijk, is het café aan de overkant helemaal leeg. De ongeveer 25-jarige jongen naast ons is nu in paniek: “The group is gone! – The whole group! – They were all doing this! – With the child. – The woman too. – And now they disappeared. – The child is gone too!”  Alles in het café was zichtbaar vanaf de straat. Er stonden slechts vier tafeltjes en achterin was een bar. Aan de tafel links vóór zat het wat oudere stel [koningin Beatrix en prins Claus]. Aan de tafel rechts voor, de man met het kind [minister Benk Korthals]. De twee tafels daar achter waren ook bezet, maar die mensen zaten ineengedoken en kon ik niet goed zien. Er stonden drie mannen aan de bar [prins Maurits, wellicht prins Bernard jr.? en nog iemand]. Bij de voorpui stonden aan beide zijden mannen niets te doen. Ook bij de uitgang links achterin stonden twee mannen (daar was de pui half open). Het kindje heeft voor mij zichtbaar prins Maurits en de heer Benk Korthals met de hand bevredigd over de kleren heen, op een wijze die laat zien dat het kindje ‘getraind is’ dit te doen. Volgens de ongeveer 25-jarige toerist naast me op het terras, heeft het kindje met alle aanwezigen seksueel contact gehad.

Ik besloot destijds hier niets mee te doen en het niemand te vertellen. Dit leek mij het beste voor iedereen. Gedurende deze vakantie ben ik (vanaf het moment van landen tot de dag van vertrek terug naar Nederland) gevolgd door Amerikaanse (geheim) agenten en enkele leden van de Koninklijke huishouding/beveiliging. Nadat ik in Nederland terug was, had ik de indruk dat dit volgen aanvankelijk stopte.

4. Gang stalking programma 1998 tot heden

Sinds dit voorval in het jaar 2000 word ik intensief en agressief gevolgd. Op alle vlakken van het leven zijn kanzen geblokkeerd. Dit maakt een normaal menselijk leven onmogelijk. Hiertoe zijn o.a. geheim agenten ingezet bij werkgevers, in mijn buurt, in de kennissenkring, tijdens vakanties, en in horecalocaties die ik bezoek.

Het gang stalking programma heeft ondermeer ingegrepen in de volgende aspecten van mijn leven:

 • Toegang tot de media.
 • Toegang tot het recht (recht op een advocaat).
 • Economische wanprestaties, door mijn leveranciers te vragen niet te leveren/slechte service te bieden.
 • Blokkeren van mogelijkheid tot hobbies, zoals sporten.
 • Blokkeren van mogelijkheid tot een actief sociaal leven.
 • Blokkeren van mogelijkheden tot aangaan van een relatie.
 • Blokkeren van adequate gezondheidszorg.
 • Onmogelijk maken van een normaal gezinsleven.
 • Algemeen gevoel van veiligheid aantasten in Nederland en over de landsgrenzen.
 • Onterechte opsluiting in politiecel.
 • Herhaaldelijk laten weten dat klaagster geen mogelijkheid zou hebben haar veiligheid en rechten op enigerlei wijze te kunnen verdedigen cq. bevechten.

Van 1997 tot 2000 was het doel van de gang stalking om mij te testen. Sinds december 2000 word ik formeel gevolgd door agenten van geheime diensten en het Ministerie van Justitie naar aanleiding van het voorval in Bangkok. Deze aangifte heeft betrekking op het deel van het stalking programma bij Boer & Croon in 2007-2009.

5. Gang stalking bij voormalig werkgever Boer & Croon (2007-2009)

In 2007 startte ik als consultant bij Boer & Croon in Amstelveen. Enkele maanden na mijn aantreden, werd mijn directe manager de heer Eric de Groot (partner Boer & Croon) bezocht door de heer Joris Demmink (destijds SG Justitie). Niet lang daarna is een AIVD-team geïnstalleerd bij Boer & Croon op slechts enkele meters van mijn eigen werkplek onder leiding van de heer Pieter Cloo en de heer Gobert Beijer (beide destijds partner Boer & Croon). Er werd mij gezegd dat de leden van dit team werkten voor ‘Boer & Croon Vastgoed’.

Een team van undercover agenten hield mij continue in de gaten bij Boer & Croon. Tijdens een weekend weg ter ere van het lustrum van Boer & Croon in 2008 zijn aan dit vaste team van agenten zelfs extra mensen toegevoegd. Ik ben een weekend lang vreselijk gestalkt. In de bijlage 4 treft u vele foto’s aan van dit bedrijfsuitje in Sevilla (Spanje). Het is niet te ontkennen dat de heer Pieter Cloo en de heer Gobert Beijer mij een weekend lang overal zijn gevolgd.

Als getuigen kunnen alle collega’s van Boer & Croon Consulting worden opgeroepen, omdat iedereen op de hoogte was van de activiteiten van het team tegen mij. In bijlage 4 treft u een lijst aan met oud-collega’s van Boer & Croon. In bijlage 2 en 4 treft u tevens foto’s aan van de agenten van het gang stalking team bij Boer & Croon. Enkele van deze agenten achtervolgden klaagster ook buiten Boer & Croon (bijlage 6).

Daarnaast is in de bijlage 4 een e-mail toegevoegd die een partner van Boer & Croon mij recent toezond. Hierin ontkent hij expliciet zelf betrokken te zijn geweest bij het gang stalking programma, waarmee hij impliciet toegeeft dat er een gang stalking programma was én dat hij er zogezegd voor koos om zich daar als managing partner niet mee te bemoeien. Het is ondenkbaar dat een dergelijk stalking programma is opgezet zonder medewerking van het management. Het is immers de taak van het management van de groep om problemen van deze omvang te managen.

Vergelijkbare zaken hebben zich voorgedaan tijdens het werknemerschap van klaagster bij Gemini consulting (Capgemini groep) in de jaren 2000-2005 (zie bijlage 5). Tevens wordt klaagster gevolgd in het buitenland, waarvan enkele foto’s opgenomen in bijlage 6. Desgewenst kan ik meer foto’s overhandigen.

Bijlage 8 tot 11 laten zien hoe het Ministerie van Justitie ook buiten Boer & Croon hierin een actieve rol speelt. Klaagster wordt al jarenlang door de politie en (geheim) agenten gevolgd. Daarnaast worden mensen in de omgeving aangemoedigd zich agressief te gedragen naar klaagster. Omgekeerd worden aangiftes van klaagster niet behandeld door de politie, ook niet als alle bewijs aangedragen is (bijlage 8-11). De tweede lijst met overige agenten (niet bij Boer & Croon) opgenomen in bijlage 2, kan onderbouwd worden met vele foto’s van hinderlijk volgen van Oortwijn door deze agenten op straat, thuis, en op vakantie. Desgewenst kan ik u deze foto’s doen toekomen.

De zware mishandeling van klaagster is vanaf 1997 gepland en door genoemde personen voortgezet tijdens mijn werkgeverschap bij Boer & Croon in 2007 tot 2009. Georganiseerde gang stalking is een ernstige misdaad, die ten koste gaat van zowel het target (in dit geval klaagster) als de maatschappelijke ordening zelf. Vervolging is van nog groter belang voor Nederland als land. Deze ernstige strafbare feiten worden gepleegd tegen een onschuldige burger die slechts getuige was van een misdaad. Bovendien is bekend dat ik er ingeluisd ben in Bangkok: het was opzet! Door deze ernstige misdaden zo openlijk te doen tegen klaagster (onschuldige burger en getuige), zijn niet alleen vele gewone burgers medeplichtig en chantabel gemaakt, de rechtstaat wordt openlijk beschimpt.

Uiteenlopende onderdelen van het ambtenarenapparaat worden hiertoe ingezet. Het gedogen van strafbare feiten die de democratische rechtsorde dermate ondermijnen, is niet in het landsbelang. Het gaat hier notabene ondermeer over de voormalige en huidige SG van Justitie, respectievelijk de heer Joris Demmink en de heer Pieter Cloo.

Om deze redenen verzoek ik u te bevelen dat de verlangde vervolging wordt ingezet terzake van de feiten waarop dit beklag betrekking heeft met betrekking tot de genoemde personen. Desgewenst kan ik aanvullende bewijzen overhandigen. Ik kan tevens getuigen oproepen die mijn verhaal moeten bevestigen.

Getekend,

G.J.M. (Maud) Oortwijn

 

BIJLAGEN

1. Artikel 12 procedures Bijlagen behorende bij artikel 12 (bewijs) niet bijgesloten

2. Lijst betrokken leden politie gang stalking programma (Bijlage 2-3)

 • Lijst teamleden gang stalking Boer & Croon (2007-2009)
 • Selectie van agenten die elders betrokken zijn gang stalking programma

 3. Formele ontkenning Ministerie van Justitie en Politie (Bijlage 2-3)

 4. Werknemer Boer & Croon 2007-2009 (Bijlage 4)

 • Lijst directe collega’s Boer & Croon consulting
 • Foto’s undercover agenten bij Boer & Croon, Sevilla Spanje – weekend weg
 • Joris Demmink, Maurits van Vollenhoven en Bernard van Vollenhoven
 • E-mail Managing Partner over gang stalking programma

 5. Werknemer Gemini consulting/Capgemini 2001-2005 (Bijlage 5)

 • Lijst directe collega’s
 • Twee zelfmoorden bij Gemini consulting
 • Een tweede agressieve stalking case bij Gemini consulting
 • Aanwezigheid geheim agenten bij Gemini consulting / Capgemini
 • E-mail Henk Broeders en Jurgen Wasser (Henk B e-mails)

6. Volgen Buitenland (Bijlage 6-7

 • Da Lat Vietnam – na voorval Bangkok (2000)
 • Syrië – op vakantie na bezoek vriendin bij VN (2010)

 7. Volgen straat Amsterdam (Bijlage 6-7

 • Edgar Jansen
 • Gobert Beijer
 • Agent X7
 • Agent X9

8. Activiteiten van Politie Amsterdam (Bijlage 8)

9. Buurt gang stalking met vaste surveillance posten (Bijlage 9)

 • Appartement Korte Kolksteeg
 • Locatie surveillance posten Nieuwe Prinsengracht
 • Buurt surveillance posten en agenten Nieuwe Prinsengracht
 • Onroerend goed transacties in de buurt Nieuwe Prinsengracht
 • Problemen en aangiften VVE

10. De Vereniging van Eigenaren en sabotage van huis (2003 tot heden)

 • Lijst leden Vereniging van Eigenaren (namen gang stalkers; achtergrond juridisch)
 • Riolering sabotage en Internet sabotage
 • Genegeerde aangiftes tegen buren
 • ‘Adamas’ op website Barracuda volgt buurt
 • Financieel voordeel VVE leden die meedoen gang stalking

11. Online stalking en bedreigingen (link)

 • Aangifte website Barracuda en Aangifte website MeMe
 • Recente publicaties ‘Adamas’ op Klokkenluideronline

16 Responses to Aangifte SG Justitie

 1. elizabeth says:

  ach maud – het lijkt steeds erger te worden.
  wel besef ik weer dat het destijds netjes van je was om de KF te beschermen, maar in wezen deden ze toch iets vreselijks waar niemand ze toe dwong.Ik vind zoiets bijna net zo walgelijk als de types die ze ermee chanteren.
  Sinds Marjanne Vaatstra, de Demminkzaak en jouw stalking case leef ik definitief in de wereld van diegenen die weten en niet meer kunnen onweten.
  ik vind het dapper dat je leeft zonder de SD ( wat het voor mij nog steeds is ), zonder veel van de ‘normale’ dingen die iedereen maar gewoon vindt.
  iets anders: micha is trouwens wat kalmer sinds zijn site de reacties heeft afgeschaft, wat vind jij.
  groeten en hou vol.

  • maudoortwijn says:

   Dank Elisabeth. Langzaam komt (een deel van) de waarheid bovendrijven. Van KLOL weet ik dat het ook een geheime dienst website is, dus Micha Kat zal binnenkort met pensioen gaan, linksom of rechtsom.

 2. Oey says:

  Beste Maud,
  Een vreselijk verhaal. Een ding mis ik nog. Tot ongeveer 2001 was er een Kees Korthals bij Boer en Croon werkzaam. Hij zou de broer van de genoemde zijn. Naar ik uit de krant vernomen heb is hij later op een Caraibisch eiland verdwenen. Ik hoop dat er een puzzelstukje op zijn plaats valt.
  Veel sterkte. Tonny

 3. Beste Maud,

  Graag wil ik je wijzen op het NOS-journaal van afgelopen weekend, waarin een getuige Koos van Woudenberg een verklaring heeft afgegeven, waarin hij voor de rechter prins Claus, prins Friso, Ed van Thijn, oud-Burgemeester van Amsterdam en Onno Rudink, oud-CDA-Minister van Financiën benoemt als deelnemers aan pedofilie-praktijken,

  Wij hebben destijds telefonisch met elkaar contact gehad. Ik heb je destijds gebeld in mijn hoedanigheid als Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) om je te complimenteren met je enorme moed als Klokkenluider. Wij hebben het toen ook nog gehad over de situatie rondom Dr. Edwin de Roy van Zuydewijn. Inmiddels heb ik zélf samen met een getuige uit Zeist, Mevrouw A.(Anita) J.M. Vosmer uit Zeist persoonlijk contact gehad met Dr. Edwin de Roy van Zuydewijn en hem uitvoerig gesproken over zijn ervaringen met het Nederlandse Koninklijke Huis.

  Hieronder volgen de links naar de verklaring die is afgelegd door een getuige Koos van Woudenberg voor de Rechter in relatie tot Prins Claus, Prins Friso, Ed van Thijn, oud-Burgmeester van Amsterdam en Onno Ruding:

  http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4284450/2016/04/18/Prins-Claus-en-Van-Thijn-ter-sprake-in-verhoor-pedozaak.dhtml

  http://www.show.nl/showflits/2016/prins-claus-genoemd-pedo-zaak-joris-demmink/

  http://www.lindanieuws.nl/nieuws/prins-claus-ook-genoemd-zaak-demmink/

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/homepage/getuige-noemt-namen-prins-claus-.html

  http://dutchturks.nl/getuige-pedoverhoor-pedo-netwerk-met-prins-claus-minister-en-burgemeester/

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25623608/__Beklemmend_beeld_in_pedo-verhoor__.html

  https://twitter.com/search?q=%23pedoverhoor%20OR%20%23demmink%20OR%20%22Onno%20Ruding%22%20OR%20%22Prins%20Claus%22&src=typd

  https://koosgaatdoor.wordpress.com/2016/03/31/18-april-2016-getuigenverhoor-demmink-c-s/

  https://koosgaatdoor.wordpress.com/category/zaak-demmink/

  http://erwinlensinkvrij.nl/doofpot-moorden-rond-pedonetwerk-demmink-en-legitimatie-door-beatrix.html

  http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-die-blijft/387965-nlse-justitiemedewerkers-betrokken-omvangrijke-pedo-netwerk-overheid-gedoogde-pedoprostitutie.html

  http://forum.fok.nl/topic/2296840?mode=print&token=b06db48184f13f4bed2d34cd016a6222&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

  http://www.ed.nl/algemeen/binnenland/de-hele-pedoprostitutie-werd-in-die-tijd-gewoon-gedoogd-1.5934167

  http://www.timefornews.nl/178433_the-whole-pedo-prostitution-was-simply-tolerated-in-those-days

  http://nicovandenham2.blogspot.nl/2016/04/bart-van-well-demmink-getuigenverhoren.html

  http://angel-wings.nl/politiek-2/2016/04/elite-pedopraktijken-verwikkeld/

  http://boinnk.nl/112647/beklemmend-beeld-in-pedo-verhoor/

  Je ziet het; je staat dus niet meer alleen in hetgeen je voor de Politie van Amsterdam verklaart hebt. Ook verwijs ik je graag naar de verklaringen van de Neset Temirci, de ex-vriend van prinses Mabel, beter bekend als Mabel Wisse Smit: Hij bevestigt in diverse verklaringen op TV jouw verklaringen over kindermisbruik door o.a. prins Friso:

  https://yourmindfuckt.wordpress.com/2015/02/15/oranje-boven-de-rest-beneden-de-verklaring-van-neset-temirci-videos/

  Zelf heb ik persoonlijk ook met de heer Temirci gesproken in Hotel Figi in Zeist en hij heeft op mijn een bijzonder betrouwbare indruk gemaakt.

  Voor jou ter informatie: mijn Klokkenluidersdossier over het Nederlandse Koningshuis (Beatrix), Politie en Justitie is inmiddels door de Tweede Kamerfractie Partij voor de Dieren toegevoegd als praktijkdossier over het dus NIET moet in Nederland aan de Wet Huis Voor Klokkenluiders, die eerst al door de Tweede Kamer en nu inmiddels ook door de Eerste Kamer volledig is geaccordeerd.

  Heel veel sterkte toegewenst met je moedige strijd om waarheidsvinding in Nederland. Ik zal – als actief belijdend en meelevend lid van de Rooms-Katholieke Kerk – om succes hierin voor je blijven bidden. Moge Gods Zegen en de altijd durende voorspraak van de Heilige Moeder Maria je hierbij steeds in alle opzichten blijven vergezellen. Dat wens ik je zowel in je zakelijke als je privéleven steeds van ganser harte toe.

  Met vriendelijke groet,
  INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

  Anne Louis Cammenga
  Directeur
  Website: http://www.iwoii.nl
  E-mail: Anne.Louis.Cammenga2@gmail.com

 4. waterman10 says:

  Hoe betrouwbaar is Annemarie van Blijenburgh wie claimt een nazaat te zijn van Gerardus van Blijenburgh , de zoon van Nicolaes van Blijenburgh? Nicolaes van Blijenburgh was medebestuurslid van La Bien Aimée, de Vrijmetselaarsloge van Amsterdam.
  Blijenburgh’s komen uit een vrijmetselaars nest.

 5. waterman10 says:

  Dat Demmink een homofiel is kan ik nog wel begrijpen.
  En als hij zich heeft vergrepen aan minderjarige jongens maakt hem dat een pedofiel.
  Maar dat er voorstellingen zijn gegeven met details die je zelfs in je ergste nachtmerrie nog niet beleeft, dat gaat er in mijn logisch denken niet in.

  • maudoortwijn says:

   Ook satanische feestjes, zullen georganiseerd worden in NL. Het gebeurt gewoon en er doen meer mensen mee, dan je voor mogelijk houdt, als gezonde mens zijnde.

 6. waterman10 says:

  Is dit soms een gemanipuleerde stem? Is dit wel de echte stem van Demmink?

 7. waterman10 says:

  Demmink’s stem klinkt hier heel anders. Welliswaar Engels,maar het gaat om de stemklanken.

  Demmink mag dan wel homofiel zijn,maar het broodje aap dat hij jongetjes via de telefoon bestelde geloof ik niet.
  Dat hij in die Praagse homobar een minderjarige jongen heeft genomen of gebruikt geloof ik wel.
  Er zijn getuigenverklaringen hierover afgelegd.
  Zijn homofolie is niet strafbaar,al is het in mijn optiek wel tegen de natuur in en dus ziek.
  Zijn sexueel contact met minderjarige is wel strafbaar en daarom moet Demmink vervolgt worden.
  Zijn straf moet een waarschuwing en voorbeeld zijn voor de samenleving dat pedofolie nooit en te nimmer geaccepteerd wordt.

 8. Arnoud says:

  Sorry hoor, maar ik heb net even de halve website van Maud Oortwijn gelezen en mij dunkt dat dit toch wel echt een duidelijk gevalletje GGZ is.
  Ik houd wel van een goede complottheorie, maar deze slaat echt alles en is qua geloofwaardigheid nihil.
  Ze biedt ten eerste geen enkel bewijs voor al haar stellingen. Er zijn foto’s geplaatst die gang stalking zouden moeten bewijzen door o.a. (geheim) agenten, AIVD, koningshuis. Die foto’s bewijzen echter helemaal niets. Er valt niet uit op te maken dat het überhaupt gaat om (geheim) agenten en evenmin valt uit die foto’s bewijs voor stalking te halen.
  Zij claimt dat haar halve buurt en bijna gehele kennissen- en vriendenkring door de geheime diensten over zouden zijn gehaald zich agressief tegen haar te gedragen en/of tegen haar te keren. Waarschijnlijker is dat voor al die mensen geldt dat zij van mening zijn dat zij een gevalletje ernstige paranoïde schizofrenie is. Enig bewijs voor agressieve bejegening door kennissen/vrienden wordt niet geleverd, zelfs niet eens een voorbeeld ervan wordt genoemd.
  Volgens haar zijn tevens oud-collega’s onderdeel van dit complot. Ook hier ontbreekt ook maar enig bewijs voor haar stellingen.
  Het verhaal is ook niet erg geloofwaardig. Zij zou zijn gestalkt door genoemde diensten en partijen nog voor zij getuige was van een compromitterend voorval waarbij leden van het koninklijk huis en een minister zich schuldig zouden hebben gemaakt aan seksuele handelingen met een minderjarig Thais kind van 4/5 jaar. Gelijktijdig wordt dit voorval waarvan zij getuige was opgegeven als reden voor de jarenlange gang stalking. Ook hier ontbreekt elk bewijs, zowel voor het compromitterende voorval zelf, als wel voor gang stalking daarna, als wel voor haar claim dat nog voor dit voorval zij doelbewust uitgekozen is als slachtoffer/proefpersoon voor gang stalking.
  Verder claimt zij dat deze gang stalking ingegrepen heeft op allerlei aspecten van haar leven. Te noemen:
  # Toegang tot de media (ze heeft een hele website die voor iedereen vrijelijk toegankelijk is en nog nimmer offline gehaald is, wat dus toegang tot de media tegenspreekt).
  # Blokkeren van mogelijkheid tot hobby’s, zoals sporten (trek een joggingbroek aan en ga rennen, elders valt te lezen dat zij op Antarctica is geweest en is wezen skiën bij Base Everest, en verschillende buitenlandse reizen heeft ondernomen. Klinkt dus niet echt alsof hobby’s/sporten haar geblokkeerd zijn).
  # Blokkeren van mogelijkheid tot actief sociaal leven (er valt te lezen dat zij regelmatig bezoeker was van verschillende café’s, schouwburg e.a., klinkt mij niet alsof er dus geen actief sociaal leven was of deze onmogelijk is gemaakt).
  # Blokkeren van mogelijkheid tot aangaan van een relatie (dus je komt regelmatig in bars en café’s maar je kunt niet flirten?!).
  # Onmogelijk maken van een normaal gezinsleven (hoezo? Is ze ook onvruchtbaar gemaakt?!).
  # Blokkeren van toegang tot onderwijs (mevrouw heeft een drs. titel, wat dit gegeven al tegenspreekt).
  # Blokkeren van loopbaanmogelijkheden (als je je collega’s van van alles en nog wat beschuldigd dan maak je je eigen loopbaanmogelijkheden wel erg lastig).
  # Blokkeren van adequate gezondheidszorg (wederom geen bewijs en zelfs geen voorbeeld wordt er genoemd, waarschijnlijk is dat zij (gedwongen) behandelingen heeft gehad bij GGZ en die niet hebben geholpen en zij zich aangetast voelt door deze (gedwongen) behandelingen en dit betiteld als psychologische mishandeling).
  # Psychologische mishandeling (zie zin hierboven).
  # Vrijheidsberoving (zie zelfde zin).
  # Toegang tot het recht/advocaat (zij kan net als elke andere Nederlander contact zoeken met advocaten. Dat zij haar niet geloven is een ander gegeven).
  # Weigering politie tot onderzoek of vervolging over te gaan op basis van haar aangiftes, ook wanneer deze volgens haar voorzien zijn van het volledige bewijs, maar zoals eerder al opgemerkt biedt al het zogenaamde bewijs geen enkel bewijs).

  Op alle verdere claims van mevrouw ga ik verder maar niet eens op in.
  Na al haar aantijgingen aan het adres van de koninklijke familie kan ik overigens goed voorstellen dat deze, of de burgemeester van Amsterdam, inderdaad haar aanwezigheid op straat tijdens het bevrijdingsconcert waarbij de koninklijke familie aanwezig is, als niet gewenst beschouwen en haar een tijdelijk gebiedsverbod is opgelegd.
  Overigens woont ze voor iemand die in alle facetten van haar leven geblokkeerd zou zijn wel heel erg aardig, een normale Amsterdammer kan een woning op de locatie waar zij woont zich absoluut van zijn leven niet veroorloven. Zij mocht overigens wel gewoon haar huis betreden, maar is wel te kennen gegeven dat als zij tijdens dat concert en de aanwezigheid van de koninklijke familie zich op straat zou begeven zij arrestatie zou riskeren.

  Mijn conclusie is dat zij weliswaar uiterlijk een zeer aantrekkelijke vrouw is, maar zo gek als een deur, lijdende aan paranoïde schizofrenie en dientengevolge een zware wissel trekt op haar sociale omgeving (kennissen, familie, e.d.).

  • maudoortwijn says:

   Voor iemand die volhoudt gewoon eens een keertje op deze site gekeken te hebben en het verder irrelevant te vinden…. heb je verdomd veel aandacht besteed aan analyse en repliek. Als je weet van mijn reizen, woning, en zelfs “dat ik op 5 mei mijn huis op betreden” (!) dan ben je kennelijk nogal goed geïnformeerd. Jammer, dat je dan toch de verkeerde conclusies trekt. Daarmee laat jij zien wie je bent in dit “spel”. Dag Arnoud.

 9. Jan de Vries says:

  Ja Arnoud, bij ons noemen ze dat Koe-Koek. Net als die vogel… En je schijft ‘een gevalletje GGZ, nou volgens mij op een gesloten afdeling. Met de beste hulp die je maar kan krijgen. Wat is er toch verkeerd gegaan Maud? Als je nu al je energie richt op de Leuke dingen in het leven, je kan heel mooi schrijven, dan gaat er een deur open naar de andere wereld. Ja, in je hoofd dan, in de werkelijkheid is er maar één wereld. Daar waar je met je voeten op staat als je buiten bent op het gras met je schoenen uit… Ik hoop echt dat je er uit komt in je leven, want ik ben het helemaal beu om altijd maar te betalen voor die figuren zoals jij. Neem een voorbeeld aan de vuilnisman. Elke dag haalt hij en zij weer de rotzooi op van ons allen zodat wij weer fijn kunnen consumeren. Hoe zou de wereld eruitzien als de vuilnisman niet kwam. Waarschijnlijk net als in dat hoofd van jouw. Vol met zooi!!! So clean up Little Girl, school is over, it`s for real right now!!!

  • maudoortwijn says:

   Jij betaalt niets voor mij. Ik heb geen uitkering, geen subsidies, studies zelf betaald, en ook niet ziek. Dus waar heb je het over?

 10. Mar says:

  Mens , wat erg voor je dat je zo miskent wordt, ik heb je hele verhaal gelezen en werd best behoorlijk verontwaardigd, nl over jouw verhaal. Je reist de wereld rond en kent en herkent iedereen en doet er niets aan , behalve dit soort verhalen schrijven. Als je het allemaal zo erg en schandelijk had gevonden dan zou je ingegrepen hebben. En als je ons toenmalig koninklijk paar zag zitten, dan zou ik hen hebben aangesproken over het vermeende gedrag van hun kinderen. Maar je deed niets van dit alles. Voor mijn ben je dus gewoon een hypocrite babbelaar, droom je eigen dromen en laat anderen met rust

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.