Art. 12 Beatrix

Ik heb een rechtstreeks belang bij de vervolging van prinses Beatrix van Oranje-Nassau (voormalig koningin); voormalig minister de heer Benk Korthals; voormalig minister de heer Piet-Hein Donner; en voormalig SG van Justitie de heer Joris Demmink. Vanaf het moment dat ik getuige ben geweest van een strafbaar feit door Beatrix van Oranje-Nassau en haar familie gepleegd tezamen met minister Benk Korthals in Bangkok in het jaar 2000 (ontucht met een minderjarig kind op een openbare locatie die zichtbaar was vanaf de straat), ben ik in opdracht van prinses Beatrix door diverse (geheim) agenten op vele vlakken gestalkt en zijn de meeste van mijn grondrechten geschonden [….]. De heer Donner en de heer Demmink hebben een grote rol gespeeld in het ten uitvoer brengen van het gang stalking programma.

Het verzoek is uiteen gezet in dit document (Brief Artikel 12 hoofd document). In de bijlage treft u de bewijzen aan.

Een artikel 12 procedure: Gewoon vervolgen van ernstige strafbare feiten, ongeacht om wie het gaat.

Op 22 november 2013 ben ik een artikel 12 procedure gestart, om vervolging te verzoeken van Beatrix van Oranje; de heer Benk Korthals; de heer Piet-Hein Donner; en de heer Joris Demmink (Brief Artikel 12 hoofd document).

Ik heb een rechtstreeks belang bij de vervolging van prinses Beatrix van Oranje-Nassau (voormalig koningin); voormalig minister de heer Benk Korthals; voormalig minister de heer Piet-Hein Donner; en voormalig SG van Justitie de heer Joris Demmink. Vanaf het moment dat ik getuige ben geweest van een strafbaar feit door Beatrix van Oranje-Nassau en haar familie gepleegd tezamen met minister Benk Korthals in Bangkok in het jaar 2000 (ontucht met een minderjarig kind op een openbare locatie die zichtbaar was vanaf de straat), ben ik in opdracht van prinses Beatrix door diverse (geheim) agenten op vele vlakken gestalkt en zijn de meeste van mijn grondrechten geschonden [….]. De heer Donner en de heer Demmink hebben een grote rol gespeeld in het ten uitvoer brengen van het gang stalking programma.

Het verzoek is uiteen gezet in dit document (Brief Artikel 12 hoofd document). In de bijlage treft u de bewijzen aan.

Het zijn grotendeels bewezen feiten. Dit past niet in een westerse democratische rechtstaat anno nu.

22 Responses to Art. 12 Beatrix

 1. http://www.fightgangstalking.com is a great resource for victims of Gang Stalking and anyone interested in shedding light on this injustice to innocent world citizens.

  This abuse/ psychological torture is happening all over the world.

 2. Peter Homfeld says:

  Grootste respect voor je moed, integriteit en doorzettingsvermogen Maud. Helaas zul je met alle bovengenoemde akties niets bereiken omdat justitie sinds zeer lang (minstens al 1940) deel uitmaakt van een Oranje-ZioNAZI-Bilderberg-Pedofiele-Satanische (oorlogs)criminele organisatie van psychopaten en de meeste advokaten en rechters medeplichtig en medeschuldig zijn.

  Ikzelf heb helaas een soortgelijke ervaring als jij en een wand vol met dossiers van gerechtsprocedures en vergeefse door de Oranje-ZioNAZI-Demmink-mafia onder het tapijt geveegde aangiftes van zware en middelzware criminaliteit tot en met Art.12 toe. En zoals je begrijpt heeft ons dat alles een kapitaal alsmede jaren aan tijd gekost.
  Met dit alles is tot op heden ongeveer 35 jaar aan (Oranje) criminaliteit en corruptie in het bedrijfsleven en overheid gemoeid. Jouw trieste, onmenselijke en criminele ervaring met Satanische psychopaten verbaasd me dus absoluut niets.
  Graag zou ik met je per E-mail van gedachte willen wisselen.
  Als je Herstelderepubliek.wordpress.com leest zul je ook wat meer van mijn hand kunnen lezen.
  Sterkte en hou je haaks.
  PeterH

 3. Pingback: BOINNK!!! | Aangifte SG Justitie

 4. Pingback: KWNRD

 5. Pingback: KWNRD

 6. Je zult het nog wel merken (als je het nog niet wist): Nederland is geen rechtsstaat.

 7. Heb je ook het volgende in je overwegingen meegenomen? De onschendbaarheid van de Koning, destijds de Koningin, zoals is vastgelegd in artikel 42 lid 2 van de Grondwet, wordt teniet gedaan door artikel 1 Gw, artikel 1 en 7 UVRM en gelijkluidende artikelen in andere verdragen.

 8. HJ says:

  Is de naam van het slachtoffer bekend?

 9. Pingback: KWNRD gaat Bløf aanklagen! | KWNRD7

 10. Donny Mombarg says:

  Respect. Laten we maar hopen dat t volk in opstand komt, dan is dit goed bewijs
  tegen die veraderskliek in Den-Haag. En zoals je weet, t volk weet wel raad met pedo’s!

 11. Jan de Vries says:

  Als je hier geboren bent is de Koning gewoon onze leider. Anders moet je verhuizen naar elders.

  • maudoortwijn says:

   Haha, de Koning is een Duitser en hij heeft alleen een marketing functie. Als hij die niet goed vervult, waarom dan zo iets duurs in stand houden?

 12. Jan de Vries says:

  En zeker wel gebruik maken van onze faciliteiten. Als je zo`n blog schrijft net over de grens, zeg maar Rusland, Afrika, Arabie of waar je geweest bent, Thailand, Dan kan je lachen… Oh nee, het lachen zal je dan wel vergaan…..

 13. Edwin Abbink says:

  Beste Maud,

  Met enorm veel empathie en diep respect voor je werkwijze, energie en vasthoudendheid heb ik de minuscule details van de door jou omvangrijke hoeveelheid gepubliceerde stukken tot mij genomen. Concluderende zijn het forse imputaties welke je hiermee insinueert in je betoog. Zelf ben ik niet de aangewezen persoon die hier een waardeoordeel aan kan of wil verbinden. Wel ben ik bijzonder geïnteresseerd hoe – bezijden de gepubliceerde reactie van Rob Van der Laan – oud collegae, familie en vrienden op deze openbaringen gereageerd hebben en welke steun je (tot dusverre) bij hen hebt kunnen vinden.

  Grotendeels herken ik mijzelf zeker in je volharding indien we spreken over het onrecht bestrijden, weliswaar op een ander level. Spijtig genoeg voor ons burgers zal het een strijd zijn en blijven met ongelijke “wapens” (macht, wetgeving, geld, media, ed.) welke ons ten prooi kunnen vallen. Voorzover ik juist geïnformeerd ben, is drs. J. Poot Sr. van Chipshol er als enige in geslaagd deze jarenlange strijd tegen de magistraten/rechterlijke macht (af te dwingen) te ,winnen’. Waarbij hij evenzeer jou stelligheid onderschrijft aangaande vergelijkbare accusaties jegens de diverse, door jou prominente geprononceerde personages in zijn boek: ,De Demmink doofpot’.

  Het is beneden alle normen van moraal en fatsoen dat er in de huidige ‘moderne’ Westerse maatschappij er vooralsnog individuen zijn welke ,onschendbaar’ de meest verschrikkelijke misdaden (kunnen) begaan. Edoch ben ik ervan overtuigd dat deze individuen, welke hun machtspositie misbruiken, diep van binnen een ongemakkelijk en bovenal een malheureus bestaan lijden. … ,het geweten knaagt’ … en … ,de angst regeert’ … ieder moment van de dag !

  Helaas behoren deze groep (beau monde) ook tot de erflaters van onze geschiedenis.

  Ik hoop van harte dat het je inmiddels goed gaat of spoedig goed mag gaan!
  Kind regards,

 14. Dag Maud,
  Na de aangifte gelezen te hebben aangaande prinses Beatrix (toen koningin Beatrix) en haar man Claus en de rest, viel er bij mij een kwartje!
  Ik herinner mij dat koningin Beatrix nog nooit haar haar op schouderlengte of over de schouder heeft gedragen, jij schrijft over haar (Beatrix) haar” het hangt tot over haar schouders”.Dus ik ben even gaan googelen op foto`s van het betreffende jaar..en zelfs verder terug gekeken dan 2000.
  Ik kan nergens geen Beatrix vinden met haar haar tot over haar schouders??(en ik heb gezocht vanaf haar jeugd tot aan nu) Of..of ze had een pruik op???..In Bangkok..hitte allover..ik weet niet maar twijfel nu aan wat jij toen hebt gezien..misschien was er een dubbelganger van Beatrix in Bangkok toen?

  Sterkte verder!

 15. Jaap is kwaad says:

  Ze draagt tijdens haar optredens als Koningin ALTIJD een pruik. Het volk weet helemaal niet hoe het echte kapsel van Tris eruit ziet. Het kapsel dat u kent van haar, dat is een pruik. Van kinds af aan.

 16. v says:

  “Donaties zijn zeer welkom bij de links in het menu rechts… Wij zorgen dat Maud Oortwijn er voordeel van heeft en hopelijk meer kan dan alleen overleven. ” Vraagt wie: Maud zelf? Wtf IS deze site????? Het is echt getikt en er is totaal geen touw vast te knopen aan de inhoud!!!

 17. jzb says:

  ps; dat dit soort praktijken gebeuren (en erger) geloof ik 100%, maar het helpt de geloofwaardigheid van de werkelijke gevallen zoals aantal overduidelijke overlevers van zulke satanische rituelen met stuitende verklaringen en zelfs feiten niet echt wanneer er voor de massa onzin tussenzit, of in ieder geval ongeloofwaardige gevallen zoals deze. met alle respect, ik bestrijdt niet wat jij geloofd te hebben gezien, maar wel hoe je het brengt en hoe er teveel niet to the point is, en eerder een persoonlijke strijd (danwel waan) is dan een oprechte getuigenverklaring. Of het waar is boeit dan al niet meer, het is ongeloofwaardig, en dat heeft in dit geval m.i. niks te maken met dat het ongeloofwaardig zou zijn dat zoiets zou kunnen gebeuren door evt zulke mensen van stand en rang, of dat zoiets wreeds mogelijk is. Jouw gevolgtrekkingen en ‘sanity’ zijn ongeloofwaardig. Dus juist als het waar is, help je jezelf hier ook niet mee.

  goedbedoelde kritiek

 18. Liesbeth van der Hoop says:

  Ik deel een beetje bovengenoemde kritiek van jzb. Het is zoveel allemaal, dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Voor mij was de Chipsholaffaire de aanleiding om dieper op deze info in te gaan. Daarna kwam Demmink. Het is zo ongeloofwaardig dat iemand als Hein Donner hier mee te maken zou hebben. Het lijkt alsof waarheid en verzinsel door elkaar heenlopen. Ik hoop niet dat je hierdoor stopt met het oprollen van kwalijke zaken. Maar probeer alsjeblieft beknopter te zijn in je bewijzen. Ze worden dan makkelijker te verifiëren lijkt me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.