Hans van Vondelen. Sorry hoor, maar is dit echt dezelfde jongeman?

The Shorts. Zogezegd gewoon jochies uit Leiden, die tot hun eigen verbazing een enorme hit scoorden. Comment ca va. Een zeer bekend liedje uit 1983. Ze hebben daarna nog wat platen uitgebracht. Hieronder de video van The Shorts zoals we ze kennen. Overigens lijkt de zanger sprekend op ene Micha Klein die in Delft gestudeerd heeft (ongeveer 1991-1998), maar dat soort toevalligheden zien we vaker. Hans van Vondelen, de zanger van The Shorts, zou uit Delft komen.

 

 

De video hieronder is van 1985. Wederom The Shorts. Zelf zegt Hans van Vondelen, dat hij hier de baard in de keel gekregen heeft. Zijn stem, de fysiek, de bewegingen, het gezicht. We hebben zo onze twijfels of dit wel dezelfde Hans van Vondelen is. En het rare is, deze nieuwe “Hans van Vondelen” lijkt óók op een (andere) jongen die in Delft gestudeerd heeft, maar omstreeks 1988-1995. Was dit een stiekeme duobaan?

 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in music industry and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hans van Vondelen. Sorry hoor, maar is dit echt dezelfde jongeman?

  1. NN says:

    zal je zien worden straks de mestelaars exposed oeten die uit de politiek van andere landen wereldwijd, hebben ze een thuishonk nodig wordt dat dan dus syrie, want dat is nu leeg geveegd ??? Er moet een voordeel gerealiseerd worden al;s ze straks klappen krijgen, alles is fake behalve de voordeeltjes die geschoven worden.

  2. someone says:

    nope als het bedrog naar buiten komt, dan hebben we een eiland nodig of meerdere eiland en die gaan mega bewaakt worden, want dit zijnd e dergste misdaden denkbaar wereldwijd vele decennia lang. gewoon voor gratis geld, satanische doelen en om te neuken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.