Sommige gelijkenissen zijn natuurlijk puur toeval en kloppen niet helemaal, zoals deze

 • Medina Schuurman (1969) is actrice, bekend van o.a. Wodka Lime en Penoza. Daarnaast heeft ze een castingbureau. Over haar privéleven is niet veel bekend. Zij heeft een zoontje. En ze is goede vriendinnen met Isa Hoes.
 • Prins Constantijn (1969) is de broer van Koning Willem-Alexander. Hij heeft drie kinderen, waarvan de middelste Claus Casimir van Oranje heet. Het is de enige kleinzoon van Beatrix, want de rest zijn kleindochters.

Sommige gelijkenissen weten we zeker dat het toeval is. De zoon van Medina Schuurman lijkt wel erg op Claus Casimir van Oranje, maar hij is het natuurlijk niet.

Links de kinderen van prins Constantijn. Rechts Medina Schuurman met haar zoon. 

 

Dit is natuurlijk niet dezelfde jongen. Want waarom zou een Medina Schuurman hem dan laten fotograferen bij een boekpresentatie? Deze gelijkenis is toeval.

Het komt gewoon, omdat Medina Schuurman qua vorm van haar gezicht wel enige gelijkenis vertoont met prins Constantijn. Ze hebben dezelfde lach, neus, wenkbrauwen, mond en ogen. Toch gaat het hier zeker om tweemaal twee verschillende personen: Medina en Constantijn. Hun kinderen lijken daardoor wel op elkaar.

 

De twee foto’s hierboven laten zien, hoe de vorm van de ogen en de vorm van de neus gelijkend is voor beide personen. De ogen “katachtig” omhoog lopend. Het linkeroog (voor u rechts) lager in het gezicht. De wenkbrauwen en de huid rondom de ogen (oogleden) zijn op dezelfde manier gevormd.

De twee foto’s hierboven laten zien, hoe de vorm van de lippen identiek is. Van beide personen is de bovenlip enigzins scheef. De linkerzijde van de bovenlip is dunner (voor u rechts) vergeleken met de rechterzijde. Ook de vorm van de onderlip is gelijkend.

 

 

Toch gaat het hier zeker tweemaal om twee verschillende personen. Medina heeft bijvoorbeeld haar kin meer vooruit gestoken. En ze draagt geen bril. Ook heeft Medina consequent haar bovenste ooglid zwart met make-up, een look die niet gunstig voor haar is (vooral in combinatie met een lichte foundation en blond haar). Ook haar (platte) kapsel laat de vorm van haar gezicht niet optimaal uitkomen.

Ons oordeel? Dit zijn verschillende personen. Maar kijkt u gerust zelf.

Wij zagen eerder al, dat prins Constantijn lijkt op Xander Santman, een ex-collega van Maud. Het zou wel erg ver gaan, als we nu de vergelijking van consultant Xander Santman met actrice Medina Schuurman maken. Onderstaande personen lijken immers niet op elkaar, al zouden we de duurste visagisten ter wereld erop loslaten. Toch?

 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Media and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Sommige gelijkenissen zijn natuurlijk puur toeval en kloppen niet helemaal, zoals deze

 1. sjakie lust geen chocolade says:

 2. sjakie lust geen chocolade says:

  tis stil aan de overkant.

 3. bartje bidt niet voor bruine bonen says:

  Xander Santman
  prins Constantijn
  Medina Schuurman

  prinses Laurentien
  prins Albert
  prof Jo van Engelen
  Eef Schimmelpennink

 4. Prins Penoza PP says:

  De kin kan je zelf laten zakken, wat normaal mensen niet doen als ze de mond dicht hebben, maar je kan het doen en dan heb je spontaan grotere kaken. Sandrina van Penoza. JAAAAHHHHAAA.

 5. Pim Pam Petten met Fortuyn says:

  https://maudoortwijn.com/2017/12/29/wij-schrijven-over-pim-fortuyn-en-dan-pim-fortuyn-versus-joost-karhof/

  Deze is echt zo. duidelijk. mijn god mensen zouden het moeten zien nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s