Florent en Martijn, zijn twee druppels water. Maar ze lijken ook op prins Carlos! rarahoekandat?

Het wordt steeds vreemder. In een eerder blog lieten we zien, hoe Maud twee jongens leerde kennen met een 10 jaar tijd ertussen. En: Beide lijken enorm op elkaar, als je de haren donker verft en bruine foundation op doet bij Florent. Erg vreemd om te zien.

Links Florent. Rechts Martijn Kruisweg. 

 

Helemaal frappant is het volgende. Beide heren lijken op prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene (zus van) en Spaanse troonpretendent Hugo Bourbon de Parme (RIP). Je zou bijna denken dat dit prins Carlos is. In dat geval veranderen ze even: de kleur van het haar, de foundation, en wat extra kilo’s, iedere keer als er een publiek optreden is.

Links prins Carlos. Rechts Maud’s studiegenoot Martijn respectievelijk collega Florent. 

 

Alle drie ongeveer 1.85cm lang. Dezelfde mond. Dezelfde neus, ogen, wenkbrauwen.

Wie het weet mag het zeggen. Maar wij hebben de indruk dat onze analyse van dubbelgangers, soms spot-on is. Niet altijd natuurlijk. De juiste make-up, kleine verandering in de mimiek en een afwijkend cameragezichtspunt: u herkent ze niet.


 

Het zal u niet verbazen, dat prinsjes een andere “look” aannemen, als zij incognito op pad willen of als zij ergens een gewone baan aannemen, zonder verder gedoe. Dat kan. Maar in dit geval is er meer aan de hand. Maud wordt namelijk al decennia lang gestalkt. Ze herkende aanvankelijk alleen niet, dat de stalkers omringd worden door en soms nogal lijken op prinsjes en andere adelijken. Maud hield zich daar nooit mee bezig en kijkt ook geen RTL Boulevard. Maar sinds zij in beleefde worden brieven schreef aan ministers en de AIVD, met het verzoek om een eventueel volgen door de KLPD of AIVD te stoppen, werd ze prompt op de lijst gezet met “Potentieel Gewelddadige Eenlingen”. Dan ben je nog niet jarig, al heb je dezelfde geboortedag als prins Carlos.

Recent hebben wij als achterban maar eens de foto’s van Maud bekeken. Wij zijn wel van die Story en Privé lezers en smullen van wat de sterren en royalties doen. Ons was het meteen klaar als een klontje mierzoete suiker. Wordt Maud’s registratie als “Potentieel Gewelddadige Eenling” gebruikt om de Doppelgangers van de K-lijken te trainen? Of is hier meer aan de hand? Omdat het al zo lang duurt, we keep our fingers crossed.  We zouden verbaasd zijn als iemand als Maud een eerlijk proces krijgt. Welk jaar leven we?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Media and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Florent en Martijn, zijn twee druppels water. Maar ze lijken ook op prins Carlos! rarahoekandat?

 1. NN says:

  de vorm van de neus is heel kenmerkend voor deze jongen.
  De neus is iets gekanteld aan het topje ook nog.
  Ik sluit het niet uit.

 2. Jimmy is Back says:

  sorry maar is dit niet ook de vader van prins hugo de nieuwe prins van Klynstra buitenechtelijk?
  dat is nog eens schokkende jurisprudentie.
  buitenechtelijk en dan aanspraak mogen maken op een prinsentitel?
  bedenk dat de kinderen van Friso geen prinsentitel hebben om “er niet teveel te laten zijn”.
  mijn god dat zou je niet verwachten van een jurisprudentie.
  dat is nogal wat. ik kan het me bijna niet voorstellen. waarom doen ze het dan?
  wie heeft deze jurisprudentie nodig? straks een herhaling ergens van?

  in de praktijk, hebben die prinsjes dit niet nodig. het is een poepverhaal.
  al die illuminati jongens en meisjes hebben de zaadecellen en eicellen op zeer jonge leeftijd eruit gejast en op de vriezer gezet op minstens 20 locaties wereldwijd en vooral in kluizen enzo.

  al die celebrities en prinsen rotzooien bij het leven en pa en ma willen het familiefortuin heus niet delen met een bimbo fotomodel. dus, doorknippen die hap. opslaan die spermacellen. en ik geloof niet dat carlos martijn of florent zich daarin vergist heeft met klynstra. als ze een kindje willen is dat ivf bij een sportieve supergezonde draagmoeder. alles onder controle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s