Willem-Jan Brinkman en Maurits Bruel. Maud dacht in 1992 al dat ze sprekend op elkaar leken… Dat is dus ook zo.

Willem-Jan Brinkman, middelbare school klasgenoot van Maud Oortwijn. Hij ging net als Maud na de studie in Groningen studeren. Sinds de middelbare school sprak ze hem nooit meer, tot ergens in 2002 ofzo. Hij organiseerde in 2002 een reunie van het VWO, omdat hij ging trouwen met een meisje uit Groningen en hij vond het leuk wat mensen van vroeger te zien. Prima. Deze jongen heeft nooit iets gezegd over occulte activiteiten.

In 4/5 VWO was Willem-Jan verliefd op Maud. En zij op hem. Hij was haar eerste zoentje. Daar bleef het om onduidelijke redenen bij. Hij was duidelijk verliefd, maar gedroeg zich ronduit onbeleefd. Ze snapte het niet. Nu heeft zijn boek “De Geluksfabriek” erg veel publiciteit gekregen. Gefeliciteerd. Zo kan het ook.

 

Willem-Jan, net als Oskar werkte hij bij KMPG na de studie. 

 

Maurits Bruel. Op het eerste gezicht dacht Maud al, dat hij sprekend op Willem-Jan leek. Iedereen zei toen, dat Maurits 4e jaars Bedrijsfkunde was (en dus niet eerstejaar Economie). Ook kwam Maurits ergens uit het Zuiden vandaan en was zijn vader chirurg, volgens iedereen bij de BIG in Groningen (studentenvereniging faculteit Bedrijfskunde). Maurits schreef ook al langer bij de Bedrijfskundige Berichten (met idd artikelen in Bb). Geen reden om te twijfelen. En zijn stem, accent, en lichaamshouding, leken ook totaal niet op die van Willem-Jan. Het haar en de huid donkerder, bijna Spaans. En Janneke had nog nare verhalen over Maurits, net als zij had over Frank enkele jaren later.

 

Maurits Bruel. Auteur en consultant.  

 

Het is echt precies dezelfde jongen. Exact. Ze loenzen zelfs op dezelfde manier een heel klein beetje. Dat zagen we gelijk, maar als je niet weet dat er hele culturen zijn als deze, dan hou je het voor onmogelijk. Dit is wat zij doen. En dan krijgt je boek veel publiciteit.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Willem-Jan Brinkman en Maurits Bruel. Maud dacht in 1992 al dat ze sprekend op elkaar leken… Dat is dus ook zo.

 1. NN says:

  bizar. maar noem dan ook maar de namen van iedereen die meedoet met de verkoop van de leugens. want dat is dan het probleem. ze opereren in groepen en die liegen mekaar allemaal na, én tegelijk begrjp ik verzinnen die ook weer negatieve andere leugens, puur om er zeker van te zijn dat jij er niet uitkomt. want als janneke niet zo raar had gedaan dan had je misschien wel met maurits gepraat. zo kan je nergens meer heen want je moet gewoon niet zijn waar zij zijn maar zij achtervolgen jou dus en daarom kan je nergens meer heen want zij achtervolgen jou dus in groepjes tegen jou ???

 2. NN AT kpmg says:

  is KPMG een bedrijf waar veel van die lui gaan werken?
  daar moet je dus als normaal mens niet zijn?
  KPN heb ik ook gehoord.
  En Ernest en YOUNG. die ook.
  Al die consulting accountancy en telecom bedrijven?
  kunnen normale vrouwen daar niet meer werken is dat het?

  dus politiek media acountancy telecom tv consulting justitie politie medici brandweer.
  allemaal specialisten begrijp ik? en ze komen overal over de vloer die lui bij iedereen.

 3. NN at CNN says:

  sorry hoor. maar waarom zijn er sowieso scholen met vrijmestelaars signatuur in een westers land, waarbij men op VWO niveau zit? Dat is belachelijk. Metselaarsvrowuen zijn neukwijven zonde rinhoud en karakter. Gewoon ambitieloze MAVO-sletjes, Huisvrouw willen ze worden en anders kinderhandelaar. Misschien dan hooguit wat meer aandacht eisen dan de gemiddelde kapster. maar HAVO is de max. Die kerels zijn zo conservatoef, dat je ze hooguit op een HBO niveau wil of op een ambtenarenpost. Zelf nadenken zit er niet bij en dat wil je ook niet. Gebrainwashed tot denken van 200 jaar geleden. Prima, maar hou die lui dan ook overal buiten. Als je ze wel op posten zet op academisch niveau, dan gaan ze mensen die 10x beter zijn buiten spel zetten via corrupte spelletjes en de overheid. Dat koste miljarden per jaar. Metselaars zijn voor de achterlijkheid en nergens anders voor, Schandalig dat er een gemengde school is opgezet (jongens en meisjes) op VWO niveau, Want het gedachtengoed is niet bedoeld voor VWO niveau En het maakt een generatie vrouwen die wel VWO niveai heeft, nutteloos. Vreselijk. Laat wijven dan naar de MAVO of HAVO gaan en metselmuts worden, maar hou VWO vrouwen gescheidenj van deze lui. Het is eeuwig zonde. Je gaat toch ook geen topsporters blootstellen aan leprapatienten zonder enige aanleiding? Nou dan.

 4. NN at CNN says:

  KPMG
  KPN
  Capgemini
  Shell
  alle olies
  alle overheid
  alle media
  alle onderwijs
  RTL
  EY
  McKinsey
  universiteiten
  ministeries
  duurzaamheidsindustrie
  ngo’s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s