Sommige mensen lijken zo sterk op elkaar, dat het haast niet kan zijn dat: Florent en Martijn.

Wij hebben nu de tijd om rustig door Maud’s foto-albums te bladeren en komen regelmatig dezelfde gezichten tegen. Zeker als we de almanak erbij pakken. En wat blijkt? Florent Prisse (Gemini in 2001) is de donkere versie van ene blonde Martijn Kruisweg (TBW in 1992). Hoe kan het zijn?

Links Martijn Kruisweg. Rechts Florent Prisse.

 

Als we de kleur van de huid, kleur van het haar en het kapsel zelf negeren, zien we dat gezichten niet veel verschillen. Ze hebben dezelfde brede volle wenkbrauwen en identieke ogen. De oren staan op dezelfde hoogte en oorlellen hebben zelfde vorm. De neus is gelijkend. De mond is gelijkend. Hoewel Martijn misschien 15 kg zwaarder zal zijn, is de kin en kaaklijn gelijkend. De lach ongelijk bij beide. De onderste oogleden zijn relatief dik. Het rechteroog (voor u links) hangt iets schuiner naar beneden. De afstand tussen de neus, ogen en kin zijn hetzelfde voor beide heren. Ze hebben diezelfde spontane lach. 

 • Florent Prisse is zogezegd oudste zoon van een Belgisch adelijk geslacht. Maud kent hem van haar werk in 2001-2003. Hij werkte bij Gemini consulting in Utrecht, als consultant. Hij zeilde in Muiden. Voor zover ze zich kan herinneren, twee oudere zussen. Florent had zelf Rechten gestudeerd in Amsterdam en was lid van het koor. Een huisgenootje van Annemarijn in Londen (clubgenoot van Daphne Nellensteijn uit Heino), kende hem weer van het koor in Amsterdam. Ze waren vrienden geweest. Zijn moeder kende dan weer HKH Beatrix goed, zei de huisgenote.
 • Martijn Kruisweg (Muurstraat 2A Groningen). Studie TBW in Groningen. Koor in Groningen. Zei daarvoor een jaar in Delft te hebben gestudeerd. Heeft Maud misschien twee of drie keer gezien en gesproken in de collegezalen bij Bedrijfskunde/TBW in Groningen. Hij sprak haar die keren aan op enthousiaste wijze, max 2 minuten. Had haar ook herkend uit de almanak. Ergens begin van haar studie, 1992 ofzo. Daarna zag ze hem niet meer.

Deze twee jongens lijken echt ontzettend op elkaar. Beide stapten op Maud af en spraken haar aan. Geen versierpogng of wat ook, gewoon zomaar. Waarom zou je dat doen? Je haar verven en foundation dragen? Op zelfde persoon afstappen 10 jaar later?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Groningen, Heino, Maatschappij and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sommige mensen lijken zo sterk op elkaar, dat het haast niet kan zijn dat: Florent en Martijn.

 1. Kees says:

  Nou als je met dingen bezig bent die niet kunnen dan is het handig om je telkens te vermommen waarschijnlijk is carnaval door hun uitgevonden haha

 2. nanana says:

  ja ik heb jullie eindelijk door.
  denk zelfs te vermoeden wat het spel was.
  een mens heeft herinneringen van velerlei soort. upset. why?
  jee, hoe kan je denken dat ik dit ga verzinnen?
  wat was de inzet voor wie?

  @#$!%u^&p**^&o%$u$i%&ô*p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s