Boer & Croon partner Erik de Groot, ziet er uit als een bruine Beau van Erven Dorens

Ja mensen, wij gaan deze dagen door Maud haar foto-albums. Zijzelf zit diep weggedoken in de wetboeken vanwege weer een volgende ronde aan de Parnassusweg. Wat zien wij daar? In de tijd dat Maud werkte voor Boer & Croon, was haar mentor en managing-partner ene Erik de Groot. Dat kan, zult u denken. Maar die Erik de Groot, die lijkt ontzettend op Beau van Ervens Dorens. Niet zo’n klein beetje ook. Lees verder. 

  

 

Links Erik de Groot. Rechts Beau van Ervens Dorens. Ze lijken sprekend op elkaar. Het grote verschil is een kapsel met volume bovenop het hoofd (vogelnest van Beau) en een kapsel met volume aan de zijkant (dakgoot van Erik). En Erik is heel erg bruin, altijd. Dezelfde ogen en wenkbrauwen. Dezelfde (scheve!) neus. Dezelfde mimiek van lach op de wang. Dezelfde kin. Oren zijn gelijkend, voor zover we het kunnen zien op deze foto’s. Mond is gelijkend. Als we Boer & Croon niet als een heel serieus bedrijf zouden zien, zou je denken dat ze een acteur inhuren om voor de grap als partner te spelen daar.

Voor een speelfilm over het bedrijf Boer & Croon, is de casting van Erik de Groot simpel: Beau van Erven Dorens.  

In 2007/2008 werkte Maud bij Boer & Croon in Amstelveen. Ze leerde Erik de Groot kennen als de partner van Boer & Croon Consulting voor de sector Industry.

Links Erik de Groot direct naast Willem-Alexander, tijdens een bespreking. Rechts Erik de Groot met fototoestel op de lustrumreis van Boer & Croon in Sevilla, Spanje (2008).

Hieronder nog twee foto’s van Erik tijdens de lustrumreis van Boer & Croon.

Op de groepsfoto staat Erik midden vooraan, met de grijze monnikspij.

 

Sorry, dit is de zoveelste toevalligheid. Hier is iets raars gaande. En al die lui doen mee.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Boer & Croon partner Erik de Groot, ziet er uit als een bruine Beau van Erven Dorens

 1. Lelijke Rozenstruikprik says:

  Hee, sinds de Shorts blog hou ik je site in de gaten.
  Weer zou ik ene Erik spelen? Hou daar eens mee op zeg!
  Weer een foto met vliegtuigen? Man hoe verzinnen jullie het.

  Straks verzinnen jullie nog dat ik met Linda de jonge ronde blonde secretaresse geneukt heb keihard, en iedereen het weet. Jezus man fuck zeg. Door jou krjg ik nog ruzie met mijn vrouw. Ik overweeg een lawsuit. Je site is de tijd van de lawsuit niet waard maar een echtscheiding is ook duur. Ik herhaal: dat van Linda is niet waar. Punt. Basta. Ga een ander fucken zeg.

 2. Lelijke Rozenstruikprik says:

  Ik wil er niet teveel aandacht aan geven, maar die roddel over Linda dat ging niet echt over Linda maar was een grapje over de film Feestje met Antonie Kamerling, met wie ik vrienden ben sinds die film en daarvoor echt helemaal niet dat is ook al ene verzinsel. Dus nogmaals, neuken met Linda is nooit gebeurd. Als jij bevestigt dat Linda nooit gebeurt is, zal ik die lawsuit verder laten voor wat het is. Wel doen he. Kan je anders mijn comment weer weghalen van hiervoor?

 3. Jimmy is Back says:

  Luister. Al die corruptie en al die ellende. Wat kan er gaande zijn?
  Ondertussen komen er schandaaltjes uit als Weinstein en Job van Kerma casting. Kermen !!!

 4. Jimmy is Back says:

  Ik lees de www roddels ook.

  Wilhelmina moest en zou geboren worden, anders dreigde de Oranje Nassau lijn uit te sterven, want ze hadden maar geen kinderen. Wilhelmina zou dan alleen stiekem een bastaard zijn, van een onbekende vader die het deed met Anna. Kunstmatige shit hadden ze toen niet.

  Volgende generatie. Weer hetzelfde probleem. Wilhelmina getrouwd met Hendrik, die dan nog wel van adel was maar geen prominente. Hendrik syfilis. Wilhelmina kreeg maar geen kindje. Vraag is dan, waar komt Juliana dan op het laatste nippertje vandaan?

  Juliana had Bernard. Dat is poging tot herstel van alls. Bernard is heeft een stamboom. En Bernard zorgde voor nageslacht. Kennelijk snapte ie dat je niet geslachtsziektes moest oplopenvoor je genoeg kids hebt enzo. Goed 4 dochters. Dat schept mogelijkheden. Maar eigenlijk zijn er dan al Wilhelmina en Juliana geweest, wat 2 generaties van niet te repareren is.

  Beatrix trouwt met Claus. Lage adel, dus geen reparatie van koningsbloed, wat de adel zo belangrijk vindt. Ook de volgende generatie weer voldoende kinderen, want 3 zonen is genoeg als ze niet allemaaldood gaan zoals 200 jaar geleden nog kond gebeuren. Echter, de zonen van Beatrix trouwen weer niet met koningsbloed, dus weer geen reparatie ervan.

  Wat is er gaande? Zijn de Oranje Nassaus met syfilis enzo gesaboteerd in de tijd dat ze nog koninklijk trouwden? Is er rond 1900 al afgesproken dat ze van de troon zouden gaan om het stokje over te geven aan een andere tak? WO 1 en WO 2 zijn gepland, dus dan is er ook een plan voor daarna gemaakt rond die tijd. Het zou ons niet verbazen.

  En als je weet dat je niet meer hoeft te trouwen vanwege behoudt van de troon voor de generaties erna, dan kies je ook voor een meisje wat je leuk vindt lijkt me. Verstandshuwelijken hoeven niet meer. Wij denken dat wat ze doen volgens de media en hoe hun leven er echt uitziet, meters uit elkaar ligt, zo niet kilometers, zo niet continenten.

  We mogen ons afvragen wat de planning is en of er andere families zijn die loeren op de Nederlandse troon. Het zou ons niet verbazen. Maar dat is dan wel al lang afgesproken. Die jongens leven dan nu al wetende dat zij het gaan worden. Ze brouwen het lang vantevoren voor, zodat degene die het wordt, er zelf niet voor heeft hoeven vechten. Dat heeft oma en opa gedaan. Deal is al gesloten. Heel de adel weet er van. Dan moet er nog een gevecht plaatsvinden voor de buhne. Want er moet wel een verhaal in de media komen.

 5. Jimmy is Back says:

  je hebt gewoon jongensband de shorts achter je aan? whahahahahaaaa.
  Zal best wel niet zo zijn. Coment ca va? Ca va bien merci.
  Voulez vous …. lalalala?

  Jan Scherders aka Hans van Vondelen je baas bij Cap-Gemini
  Beau je baas bij Boer & Croon (whats in a name)
  Barrys Atsma je collega bij Cap-Gemini
  En was Kristiaan Kamerling nog een keer je baas ergens? of the muziek?

 6. NN says:

  We moeten als EU volk gewoon een eiland opeisen bij de Grfieken, als afbetaling van de schuilden. Dat eiland houden we 50 jaar in huur, dan zijn ze van de schulden af. Om dat eialnd bouwen we een waanzinig grote muur, liefst 3 om elkaar met prikkeldraad, en over het hele eiland heen camera’;s in hoge palen met wifi verbinding. Dan dumpen we de hele colonie van pedo’s en corrupte ambtenaren en politici en medici en media van heel Europa op dat eiland. Iedereen een enkelband om met RFID. Iedere normale burger kan op ieder moment opzoeken waar iemand op dat eiland is en via de daarbij behorende online camerapaal alles controleren. Geen gesjoemel met namaak de gevangenis in zoals nu wel gebeurt, nee echt. Kunnen zij daar de beest uithangen en zogezegd onderling vrij leven, zonder te werken maar wel 50 jaar dus in praktijk tot ze dood zijn. Ze krijgen gratis eten aangeleverd iedere week, dat dumpen we gewoon in pakketjes. Door dat eten mixen we de pil, zodat er geen nakomelingen komen. Het is de meest humane oplossing. Datzelfde doen we bij de Grieken en de Spanjaarden en anderen met schulden. Huppakee. Alle ondergrondse activiteiten concentreren en exposen. Stukje land afpakken als afbetaling voor 50 jaar. Over 50 jaar gaat die muur weer weg en mogen ze vrij reizen. Dat hebben ze zelf ook gedaan met de bevolking van OostEuropa ten tijde van communisme, alleen in dit geval is het terechte opsluiting. De mensenhandel, genocide, pedofilie etc etc loopt de spuigaten uit. De Oost-Europeanen zijn na wo2 als continent in een slavernij gezet van de metselaars, onder het mom van arbeidersparadijs, ammehoela. Dat was slavernij onder de communisten aka metselaars. mensenhandelaren bij uitstek. Het is een MO/(noord)afrikaanse cultuur die hier niet thuis hoort. Alle immigranten moeten zich aanpassen en werken, ipv ondergronds ondermijnen en parasieteren. Dat willen deze lieden niet leren, dan moet het maar zo. Na 50 jaar muur weer weg en ga dan lekker naar je eigen land. Ik heb niets tegen immigranten, maar als ze de boel afbreken wel.

 7. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s