Wij willen nu de discussie met Maud of de website plat moet (zij wil dat) wij niet

Lieve mensen,

Wat vinden jullie?

 • Wat is het beste voor Maud en de goede zaak?
 • Website plat? Meer of minder actie?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

13 Responses to Wij willen nu de discussie met Maud of de website plat moet (zij wil dat) wij niet

 1. Marc says:

  Als Maud zelf wil stoppen met deze site en jullie niet kun je ook een situatie creëeren.zonder haar dus dat jullie zelfstandig doorgaan zonder Maud zelf ik kan me best voorstellen dat ze na zoveel jaren die shit die je over je heen krijgt beu bent dat begrijp ik wel en als ze met de site stopt ook weer een stukje meer rust krijgt .het zou jammer zijn maar ik begrijp het wel de keus in aan jullie gr mark

  • Marc says:

   Waar ik natuurlijk niet mee wil zeggen dat alle reageerders shit uitten dat doen we allemaal wel eens in het heetst van de discussie maar sommige blijven aan de gang en maken het te persoonlijk dus ik begrijp haar keus evt.wel. jullie beslissen het zou jammer zijn want ik heb wel toch tussen de regels door het een en ander opgestoken door deze site .Gr mark

 2. Buur van says:

  You are already writing yourself but you do speak mout personally right?
  So what is the legal risk for Maud when you write about her case?
  She is allowed to talk to people about her problems, isnot she?
  Do you write things she doesnot agree with? Do you check with her before publishing?
  Who is involved and what is the process?

  • Marc says:

   Yeh but the question is that Maud wil stop whit this site and her team not .Maud have problably reason or reasonsthat she Will stop . Mine mening is that she must go further whit this.but we are not Maud she must make the disision door her self.we can not do it for her

 3. Marga says:

  Wij willen…wie is wij en waarom schrijft Maud zelf niet meer. In de meeste posten van de afgelopen tijd gaat het sinds om ‘wij’,

  • Marc says:

   Ja dat is ook waar geef zelf ook eens een reactie op dit punt of dan wanneer je voor je zelf je beslissing genomen hebt dan kunnen wij daar ook betere mening over geven want nu raden we idd maar wat gr mark

 4. Buur van says:

  vooral de media is onzin, 90% is onzin.
  de theorie op school klopt wel voor 90^% wel.

 5. Zomaarwatzwetsen says:

  Kijk hier praten ze over Antonie Kamerling die ene broodje tonijn gegeten heeft.

  En hier praten ze over Antonie Kamelring die geen vlees en geen vis meer eet.

 6. Zomaarwatzwetsen says:

  nee maar hij is wel eerlijk over het dubbele van alles.
  hier zegt jij dat hij wel vegetarier is maar niet vegetarisch eet. bncgjxfh vhgcxcvb
  onzin dus allemaal en met een knipoog dat de mensen het nog steeds sympathiek vinden JAK JAK
  dan eet ik nog liever jakkevlees.

 7. Maud says:

  Ik waardeer alle inzet.
  Probleem is, justitie zal misschien proberen het mij aan te rekenen wat er geschreven wordt.
  Dus, jullie moeten of proberen om meer kijkers te krijgen zodat je een impact maakt
  Of het veel rustiger aandoen, want ze gaan me gewoon aanpakken keihard.
  Straks proberen ze tbs met foute aangiftes. Vergeet niet, jullie schrijven over Demmink a schat enzo. allemaal heel gevoelige materie waar NIEMAND over schrijft.

 8. AndyDandy says:

  Vergist je niet hoor, in de regering zitten altijd wel 2 Joodse en 2 adel/patriciaat mensen.
  Ook ombudsman, orde van advocaten, hoge raad, strafrecht, SG Justitie, eerste kamer, mediamannen …. daar zitten allemaal mensen die behoren tot dezelfde kliek van rondom de koningen en adelijken en metsleaars en joden enzo de hoogste posities in het systeem gaan altijd naar hen en daarom denk ik dat Maud geen kans maakt. je redt dat niet door brieven te sturen en bezwaren te maken. ze lachen je uit. ze doen zelf een pruik op en gaan als deken ineens doen alsof zij psychiater zijn bij de rechtbank en de rechter is dan een prinsje en ze lachen zich rot, want jij kan niks in je eentje want het systeem is helemaal gek. dat is vermaak voor hen en vermaak is waar zij zich de hele dag mee bezig houden en de rest van nederland mag werken serieus zij gaan beetje lolbroekerig de ziekerds uithangen. het systeem tegen de burgers en die dan werken en belasting betalen. het is te erg voor woorden zij zijn werkelijk zo debiel en achterlijk, wie wil zich er mee bezighouden? niemand wil die boel opschonen. of je wil erbij horen of je wil er ver weg bij uit de buurt blijven. niemand wl het opruimen.

  • Marc says:

   Maar we weten eigenlijk nog niet of je nou doorgaat met deze site of niet ik denk het wel zo te zien .iniedergeval succes maar het zal bikkelen zijn .Maar ja je vecht of je vecht niet en zo ist maar net gr mark

 9. AndyDandy says:

  I just saw the break free story someone else suggested on the website.
  Niels van der Ploeg, captain of the Willem-A boat who died in South of France age 23.

  Well, imo humble opinion may I say. This guy is the mirror image of the albino version of sportsman Tom Dumoulin. Bike ride home? Please, the eyes, the eyebrows, the nose, the chin, the mouth, contours of the face, him!!! They just change the colours and made a small black stripe between the front teeth and good to go: Niels vd Ploeg. Another hour of emo TV. Anyone emotionally involved in the Niels vd Ploeg story, does not have time to wonder about mout.

  https://npo.nl/break-free/BNN_101378777

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s