The Shorts, zogezegd een jongensband uit Leiden, kan perfect gecast worden met deze Gooise BN-er ballen. Wat een toeval!!!

Ze zijn ook nog eens een vriendenkliek samen. Zo stonden ze samen vooraan op de herdenkingsdienst van Antonie Kamerling. 

In 1983 werd jongensband “The Shorts” ineens zeer beroemd in Europa met de hit “Comment ca va”, wat een leuke vakantie-meezinger was. Vier gewone jongens uit Leiden genaamd Hans van Vondelen, Peter Wezenbeek, Hans Schokkermans en Erik de Wildt. Een simpel liedje dat goed aanslaat. Een waanzinnige hit werd het.

 

 

Recent hebben wij de vier jongens nog eens online opgezocht. De foto’s van de nu volwassen mannen bekeken. Bij nader inzien lijken ze alle vier op een BN-er. En niet alleen dat, deze vier BN-ers zijn ook nog weer eens een vriendenkliek. Toeval bestaat zeker (maar teveel toeval bestaat niet). Oordeelt u zelf.

De casting van een film over de jongensband is daardoor ineens wel heel eenvoudig.

 

media_xl_297051Zanger/gitarist Hans van Vondelen had perfect gespeeld kunnen worden door Antonie Kamerling. Van de gelijkenis van de jonge Hans van Vondelen zijn we alleen méér overtuigd, dan de gelijkenis van de oudere Hans van Vondelen. Dit komt, omdat Hans van Vondelen over de tijd het meest in gewicht heeft geschommeld, vergeleken met de andere bandleden (als wij op foto’s beoordelen). 

 

Bassist Hans Schokkermans lijkt sprekend op broer Kristiaan Kamerling. 

 

Drummer Peter Wezenbeek zou goed gespeeld kunnen worden door kale Barry Atsma. 

 

Toetsenist Erik de Wildt, dat zou dan Beau van Erven Doren zijn (die piano speelt)

 

Een reunie van het bandje is niet uit te sluiten. Recent trad Hans van Vondelen nog op. Dus wat kunnen we daaruit concluderen? Met make-up en wat extra kilo’s gewicht kan iemand een heel andere uitstraling krijgen. Daar vergissen mensen zich snel in.

 

 

Kortom, vier jongens die in elkaars vriendenkring zitten bij volwassenheid, mensen rondom Antonie Kamerling. En daarnaast vier bandleden, die in de pubertijd jaren samen opgetreden hebben. Allemaal in de media actief, toen en nu. Ze lijken ook nog eens alle vier op de andere vier. Rara hoe kan dat, zo toevallig. 


 

ps. Barry Atsma gaat het nog druk krijgen, want hij was ook al een perfecte match voor de vaderrol in een eventuele film over de vermissing en dood van Ruben en Julian. We komen kennelijk overal dezelfde gezichten tegen op tv. 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Antonie Kamerling, Media and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to The Shorts, zogezegd een jongensband uit Leiden, kan perfect gecast worden met deze Gooise BN-er ballen. Wat een toeval!!!

 1. Em says:

  Please you have to do more work. It looks good, but it is like me saying that this is Brad Pitt because he looks a lot like Brad Pitt. I know I am right, but it needs proof, beyond “it looks like it”.

  I have no doubt that we are being scammed continuously by the music industry and film industry and all other media. A lot is just bullshit. I love you for opening that up to the public. It looks convincing, but it is not scientific.

 2. Em says:

  And David Hasselhoff from Knight Rider also looks so much like Jim Morrison from the Doors.
  Really. I mean really. But we need to make that scientific.

 3. Em says:

  Like this video, suggesting lady Diana is not dead but now lives as David, the husband of Elton John. For me, I don’t mind people changing their life towards how they want to live it. Great. Have a nice life! But I do mind the drama and the whole world being told emotional stories. The energy that is wasted on that…..

 4. Em says:

  So What?
  Many pop artists have alter ego’s and fake names.
  What is the big so what here?
  Do they lie about more important stuff?

 5. Mr Right says:

  Die video van de Comment ca va jochies.
  Echt van de Gooise jongens.
  zogenaamd ontzettend welopgevoed en netjes ahum
  zogenaamd ontwikkeld en van goed smaak ahum
  ik moet er dan wel weer om lachen want jee wat erg en ze verkochten goed

 6. Mr Right says:

  Als je de mimiek ziet tussen zanger en toetsenist, dan vraag je je af wat ze samen uitgespookt hebben, als waren ze toen nog wel heel erg jong hoor.

 7. MO says:

  Is Hans van Vondelen niet ook Mischa Klein van Stork (1999) die dan ook in Delft gestudeerd had?

 8. AndyDandy says:

  en genezen van de verslaving aan stikbroodje met brie. das dan wel gunstig.

 9. NN says:

  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Quote-500-lid-Reinout-Oerlemans-gaat-los-op-Can-t-Touch-This-video-156580

  3 gezinnen herken je echt niet.

  KIjk hier ook maar, ik denk dat ze die kinderen in publiciteit deels achterhouden en deels switchen zodat niemand het snapt. Beau is volgens mij de village people snorremans. Village people is met blonde vrouw met indianetooi en oudste zoon met snor. Dat is anders als nu in de media. Billage people is sowieso een mix dus dan kan je ons in de maling nemen.

  Kiss? Not sure. Lijkt op Barry Atsma of Kristiaan. Twee dochters, met andere gezichten lijkt het. Die ene dochter staat ook op de foto op de achtergrond van die 4 in de auto.

  Dan de vier in de auto. Ook daar zijn gezichten slecht te zien hoewel ze meerdere keer op de foto staan. Waarschijnlijk komen we er nooit helemaal uit en dat willen ze ook zo. Net genoeg geven dat je gaat raden, maar je kan het eigenlijk nooit echt zien. Want ook meerdere mensen in zwart leer gekleed, die je in de verkleedpartij kan verwisselen.

  moe ervan.

 10. Maar ja says:

  Met de foto op een feestje rondrijden in iemands tuin doe je alleen als je echt close bent of het feest mede organiseert niet zomaar.

  • weetniet says:

   nee joh die met de wagen kan ook Barry zijn, maar wij mogen niet zien met wie hij echt getrouwd heeft en zijn dochters willen ook nooit op de foto’s…. zijn dochters zijn blondblank maar hij zou die dochters hebben met een mocca mevrouw. rarara. hoe dan?

   ik geloof dat wel als mogelijke dan he dat beau die met de village snor is barry de auto en kristiaan de kiss masker in zwart. en dan heb je de boyband bijna bij mekaar zou wel kunnen en inderdaad het meisje van kiss staat relatief vaker op de foto.

   maar het kan toch gewoon dat de kinderen niet allemaal bij de ouders zelf op de foto staan die zijn ook vriendjes van mekaar en willen dan met hun beste vriend samen iets playbacken dat kan toch het hoeft niet allemaal precies met de familie te zijn. en de outfits zijn deels ook zo at je kan mixen en matchen, zoals met die donkere pakken en de village people wat agent en cowboy en indiaantje is enzo. en er is ook een cowboy familie.

  • Schizo Vreesniet says:

   er staat ook een soort blonde Isa met geel shirt en roze shorts vaker op de foto, met 2 dochters erbij in K3 outfitjes. Die staan er ook bij alsof ze er wonen.

 11. Schizo Vreesniet says:

  En dan krijg ik de psycho’s achter me aan met psychiatrische kulanalyses.
  Moet je ze zelf zien met hun lijstje met persona’s. Das normaal.

 12. Schizo Vreesniet says:

  Arnie woont aan de overkant pal tegenover, want die had die hond.

 13. NN says:

  ook uit die tijd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s