Zou leuk zijn: een film over bandje “The Shorts”… Casting is niet moeilijk met Barry Atsma als de drummer!

We zagen al dat Antonie Kamerling verdacht veel lijkt op zanger Hans van Vondelen van The Shorts (u weet wel, van hit “Comment ca va” in 1983/1984). En de jongere broer van Antonie, Kristiaan Kamerling, lijkt heel toevallig als twee druppels water op bassist Hans Stokkermans van “The Shorts” destijds. En warempel, goeie vriend Beau van Erven Dorens vertoont óók al bijzonder veel gelijkenis met bandlid Erik de Wildt van “The Shorts”.

Je zou er bijna iets van denken.

 

The Shorts werden wereldberoemd in Europa in 1983 met het nummer “Comment ca va”. Peter Wezenbeek zit op beide foto’s hierboven geheel links.  

Wat is hier aan de hand? Wat een toeval zeg. Het is reden om te kijken wie perfect zou zijn voor de casting van Peter Wezenbeek. Die was wat lastiger. Peter Wezenbeek is tegenwoordig geluidstechnicus met een eigen opnamestudio: Droomtent. Op alle foto’s staat hij met glimlach en opgetrokken wenkbrauwen.

 

 

Vooralsnog denken wij dat Barry Atsma de beste match is om Peter Wezenbeek te spelen in een film over “The Shorts”. De neus en de ogen zijn in ieder geval een match. Barry hoeft alleen slechts 15 kilo aan te komen (of theater make-up om de wangen te vullen) en dan consequent zijn wenkbrauwen op te trekken. Het hoofd kaal schelen is eenvoudig.

  • De neus is gelijkend.
  • De vorm van de schedel is gelijkend.
  • De vorm van de mond is hetzelfde.
  • De vorm van de ogen is hetzelfde, inclusief de rimpels onder de ogen.
  • Anders is de kleur van de ogen: Peter’s ogen zijn iets meer donker.
  • Ook heeft Peter altijd opgetrokken wenkbrauwen en Barry juist niet.
  • Peter is meer kalend en heeft de wangen meer gevuld (is iets zwaarder).

 

Barry Atsma links, acteur. Rechts Peter Wezenbeek, drummer van “The Shorts”. 

Wij denken dat Barry Atsma uitstekende casting is voor de rol van Peter Wezenbeek.

 


ps. Zowel Beau van Erven Dorens als Barry Atsma waren prominent aanwezig op de herdenkingsdienst van Antonie Kamerling op 12 oktober 2010. En maatje Reinout Oerlemans kwam zelfs in shorts op de begrafenis. 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Antonie Kamerling, Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Zou leuk zijn: een film over bandje “The Shorts”… Casting is niet moeilijk met Barry Atsma als de drummer!

  1. Marc says:

    Die Barry Atsma kan idd vele rollen spelen met veel foundation kan veel dat kun je zien.met name de uitstraling is ook gelijkend en een bepaalde look en houding gr mark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s