Excuus? Wij hebben ons vergist! Die Kamerling’s hebben van die standaard gezichten die je overal ziet?

Dezelfde gezichten die je overal tegenkomt. Kennelijk moet je een heel gemiddeld gezicht hebben om op televisie te komen? Dat is dan wat we kunnen concluderen?

 

Op vrijdag 23 augustus 2013 ging ik ook even naar de reünie (borrel) van de studie TBW, die zoals gebruikelijk georganiseerd werd in café Van Zuylen in Amsterdam aan de Singel op de hoek met de Torensteeg.

Wij hebben op het terras gezeten (foto links onder), maar verkasten later op de avond naar binnen. Daar hadden we uitzicht op de Torensteeg.

 

 

In de Torensteeg zag ik deze donkerharige jongen staan praten buiten (grijs vest en wit shirt, foto hierboven rechts). Deze jongen had bij Boer & Croon altijd de receptie bemand in de avonduren in 2008. Op de foto (boven rechts) staat hij te praten met de kleerkast (wit shirt) die met de rug naar de fotograaf toe staat. Hij was samen met de donkerharige man in het donkere pak (rechts van de kleerkast).

Op de foto onder (links) praat de andere man, die met het donkere pak, juist met de kleerkast in het witte T-shirt. De jongeman van de receptie staat daar weer links achter.

 

 

De gelijkenis is treffend. Het moet haast wel familie zijn van Antonie Kamerling, maar dan iets jonger/bruiner en met donker haar? De structuur van het gezicht is een match, hoewel de inkleuring verschilt. Treffend zijn de neus die al tussen de ogen relatief veel naar voren steekt, de vorm en grootte van de kin, en de lach die halverwege de wangen begint met “grote kuiltjes” die naar beneden lopen tot de kaak.

Mogelijk wonen en werken er wat (donkere) neefjes van Antonie in Amsterdam? De gelijkenis is treffend en de foto is toch echt genomen na zijn overlijden in 2010.

Maar goed. Deze jongen werkte dus ook bij Boer & Croon, op de receptie ‘s avonds.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Antonie Kamerling, Maatschappij and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Excuus? Wij hebben ons vergist! Die Kamerling’s hebben van die standaard gezichten die je overal ziet?

 1. Marc says:

  Standaard gezichten hebben ze idd maar is voor ons moeilijk te beoordelen of hij het is dat zie je zelf het beste in dit geval gr mark

 2. AndyDandy says:

  wanneer heb je deze foto echt gemaakt?
  ik denk namelijk dat dit antonie k is met bruine foundation en een pruik.
  maar die foto is dan wel langer geleden genomen. want hij ziet er erg jong uit.

  dat haar zit te netjes dus een pruik denk ik ook dikke bos haar, dus pruik denk ik.
  er zit schaduw tussen zijn oog en wenkbrauw meer dan gewoon.
  en het lijkt alsof hij minder bruin is rond de kraag, dus mogelijk foundation of in de zon gezeten met een hoge kraag op wat mensen niet doen in de zomer.
  volgens mij is antonie denk ik nooit zo’n zonaabidder geweest. dus dit is theaterbruin dikke laag.dan blijft je huid wel jong met weinig zon maar zo jong nu ook weer niet.

  de illuminati heeft echt supergoeie foundation beter dan wij bij de kruitvat kopen hoor.
  dat is allemaal topmodellen kwaliteit dus dan lijk je op de foto 10 jaar jonger.
  maar deze jongen is 25 jaar ofzo. hoe oud is zijn zoon? maar die ziet er anders uit en heeft een andere neus, dit is echt een jonge versie van antonie. een studentje is het.

  maud ik denk dat je liegt en ik denk dat die foto genomen is toen jij nog studeerde. ook herken ik van zuylen dat café in Amsterdam niet in de donkere foto. van zuylen is toch aan de singel met dat grote terras op/naast de brug?

 3. Nap de Léon says:

  Herken bij jou een steeds frequenter geëtaleerde patroon van de (al dan niet gecombineerd) hieronder beschreven aandoeningen Maud. Echt, het is dat je geen recente prent meer van jezelf durft prijs te geven, maar volgens mij sta je al heel erg lang vereenzamend te verwelken dan wel kurkdroog smachtend in dat kelderboxje van je te ejaculeren..;

  “Er is bewijs dat de capgraswaan te maken heeft met een verstoring van de emotionele beleving van bekende gezichten. De neuropsychologen Hadyn Ellis en Andy Young menen dat bij het herkennen van gezichten twee aspecten een rol spelen, een emotioneel en een cognitief aspect. Identificatiesyndromen vormen een groep aan agnosie en wanen verwante verschijnselen die optreden bij psychische of neurologische aandoeningen. Ook wordt de afkorting DMS gebruikt (naar het Engelse delusional misidentification syndrome). De gemeenschappelijke factor van deze syndromen is dat iemand een persoon, dier, voorwerp of plaats wel waarneemt en herkent, maar over de identiteit ervan in verwarring raakt (misidentificatie).

  Iemand met hybristofilie voelt zich seksueel aangetrokken tot criminelen. Voor een hybristofiel is de gedachte dat zijn of haar partner betrokken is geweest bij bijvoorbeeld een verkrachting, overval of moord ontzettend opwindend. Denk bijvoorbeeld eens aan bekende seriemoordenaars die fanmail krijgen van vrouwelijke bewonderaars. Het kwaadaardige karakter van een crimineel heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mensen met deze stoornis.” LEES VERDER

  • Jimmy is Back says:

   whaha. dus je snapt dat vrouwen die jou leuk vinden papi, dat zij knetterjeknots zijn?
   maar er is dus nog hoop voor je? er zijn wijven zo gek? op ieder potje.

  • Zilva says:

   Laat Adamas eens met rust.

   Nu de ienieminie meisjes niet meer vallen op zijn jjeugdige kleine schattige voorkomen… das war einmal. moet hij zich in deze donkere dagen vasthouden aan het enige prettige aan het toekomstbeeld. er gaan psycho soccer mums met hordes achter hem aankomen, althans daar hoopt ie dan nog op, in briefvorm hooguit. Waar anders moet hij de hoop op vestigen, nu de wolken steeds dichter opeen gepakt aan de hemel staan en ieder moment het felle licht de rimpels gaan onthullen.

  • Jimmy is Back says:

   Geen recente prent?
   Wie beschuldigt wie nu van verstoppertje spelen online?

 4. Jimmy is Back says:

  dit is antonie kamerling met bruine foundation en een pruik.
  de foto moet van langer geleden zijn want hij ziet er te jong uit.
  ook ziet hijn er te levend uit voor iemand die dood is. dus raar.
  ik denk dat je een oude foto hebt en de datum verkeerd, sorry teammaud, doe je huiswerk even.

  of en dat sluit ik niet uit. de illuminati maakt altijd een-eiige tweelingen in de reageerbuis, waarvan ze er dan eentje in de vriezer stoppen en de andere wordt dan gewoon geboren uit een draagmoeder. zo plannen ze ook de dag van geboorte, want dan wordt je geboren rond een speciale dag en dan liegen ze gewoon bij de burgerlijke stand over de precieze datum of ze halen het kind gepland met keizersnede uit de draagmoeder op die dag. Kan allemaal. dus dan hebben de illuminati een tweeling bevruchte eicel van je stiekem in de vriezer. doe je het goed en word je beroemd (zeg de rol van Peter Kelder), dan halen ze die stiekem alsnog uit de vriezer en loopt er een 24 jaar jongere kopie van je rond. daar krijg je de mensen wel gek mee.

  o ja, dan is er ook nog het alternatief dat Antonie niet dood is, maar in scene gezet, omdat hij graag een café wilde beginnen op Lesbos naast de tent van pipo Johnny op het strand. vandaar ook de poepkleur op de huid. maar in dat geval heeft ie een hele goeie verjongingskuur gedaan. kan ie rijk mee worden met die verjongingskuur. in dat geval cafe op Lesbos annex beautysaloon lucky luuk style.

  neefje kan ook. maar zelden lijken neefjes als twee druppels water zo precies. je mixt bij kindjes maken namelijk altijd met andere dna’s. dit is een 24 jaar jongere tweeling??? of zijn wij gek?

 5. Zilva says:

  bij de weg, ja een oude foto van anton in één van zijn verkleedpartijtjes.
  vinden ze leuk. pruik op. dikke laag foundation. schaduw net even anders zetten met wat donkere foundation. en huppakee, je kan zomaar een dansje wagen in de stad amsterdam.
  wel ouwe foto, geef dat dan eens toe. minstens 20 jaar oud. geen rimpel te zien. studentikoos.

 6. Dan de truckman says:

  Dit is een ouwe foto wel van peter kamerling met bruine pruik en bruine make-up.
  dat is wat ik zie en ik zeg gewoon wat ik zie. basta zonder pasta.
  de kwaliteit is ook slecht dus misschien heb je die foto in 2013 uit een blaadje gekopieerd?
  de vormen van het smoel zijn wel hem denk ik en omdat het wel Amsterdam is dan is de kans toch ook weer niet zo raar want daar hing hij wel rond in de Arnie en Peter tijd denken wij.

  wat staat er op dat shirt van de kleerkast? terrorisme?

  omdat er een kleerkast bij is kan het echt wel zijn dat het peter kamerling van goede tijden is want die moesten dan in die tijd met zonnebril en kleerkast de stad in want anders werden ze door massa mensen hysterisch gelopen want het was gekte met goede tijden en arnie en peter alle meisjes liepen achter ze aan bij ons in het dorp. nu ja, zij waren nooit bij ons in het dorp maar de meisjes hadden het er wel over en wilden iedere dag van de week goede tijden ellende zien op tv. mijn dohcter ook toen de tijd dat ging weer oiver toen ze 20 was en een vriend had maar voor die tijd was het telkens goede tijden en die blaadjes lezen waar de bekende bn-ers in staan.

 7. Marc says:

  Het zijn ook van die standaard interviews die ze geven bv met handen in de zakken wie geeft er nou een interview met je handen in je zakken alsof je iets moet oplezen waar je eigenlijk niet achter staat die andere 2 eender beetje kunstelig.allemaal maar goed dat in mijn mening gr mark

   • Marc says:

    Die mensen geven dan interviews om aan te geven hoe mensen zich moeten gedragen en als ze hulp nodig hebben naar een psycholoog annex psychiater moeten maar als je dan een kritische kanttekening over hun zelf geeft .dan zijn ze blootgelegd over wie ze werkelijk zijn sneu.die media gr mark

   • Marc says:

    En zijn ze niet in staat antwoorden te geven wand die hebben ze gewoon niet als je iets verkoopt wat niet mogelijk is net als een ijskast verkopen aan een eskimo haha yeh right .dan loop maar een straatje verder media gr mark

 8. Arno Niem says:

  https://maudoortwijn.com/2018/02/04/wat-nu-als-al-die-zaken-hoaxes-zijn/

  Sorry hoor maar al die lui van de media die dan langer zogezegd de bekende nederlander zijn (van Peter R de Vries tot Jort Kelder tot Reinout tot Isa etc etc) dat zijn allemaal van die maskerdragers. Je kan lang meegaan in de media als je helemaal elk toneelstukje of tv en daarbuiten meespeelt en superflexibel bent en werkelijk overal aan meedoet. Huppakee nieuwe pruik en nieuwe foundation en ga jij maar eens doen alsof je politicus Pim of Joris Demmink bent. Huppekee gewoon doen. Het leven is toneel voor die lui, iedere keer opnieuw. Al die metselkinderen hebben van jongs af aan meerdere maskers in de kast hangen. Veel is fake en op tv helemaal veel. Al die zeer bekende drama”s is toneel voor het publiek zodat u bezig wordt gehouden en denkt dat Simpson echt door de politie live op tv achtervolgd werd en Pim Fortuyn half Nederland op de been kreeg. Allemaal media aandacht bewust gepland. Alles is fake op tv, nu ja bijna alles.

 9. Redactie says:

  Alles waar jullie om zeuren kunnen wij niet meer publiceren,
  gewoon omdat we uit principe niet willen reageren op drammers.
  Dus dimmen dimmies.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s