Bekende gezichten in die “Vage prins” docu van Antonie Kamerling

Pas recent bekeek ik de docu over Antonie Kamerling. Daar zitten allemaal bekende gezichten in. Dat zult uzelf ook herkennen. Edoch, wij bedoelen daar iets anders mee.

 • boekpresentatie EngelLiesbeth Kamerling lijkt op iemand die Maud gekend heeft. Liesbeth Kamerling lijkt verdomd veel op die ene Alexandra Elmers uit Den Haag, aka “Alex”, die zogezegd Bouwkunde in Delft studeerde en daar volgens haarzelf bij studentenvereniging Virgiel zat. Het haar had ze halflang en knalrood geverfd. Ze beweerde in België opgegroeid te zijn, maar met Nederlandse ouders. Sprak Nederlands met een zogenaamd (ongeloofwaardig) Frans accent. Maud woonde drie maanden lang met haar in hetzelfde huis in Den Haag, Q1 1999. Dolgelukkig was ze met een kat Toetsie (?). Verder vertelde ze dagelijks baantjes te gaan zwemmen in een zwembad in Den Haag. Ze had ook een zwemmersfiguur, dus daaraan twijfelen we niet. Ik ben 99% zeker.
 • Bizar. Deze Alexandra uit Den Haag, had namelijk ook nog twee oudere broers, zei ze, waarvan de ene was genaamd Marc-Romain Elmers. En deze Marc-Romain had weer een vriend genaamd Niels. Samen hadden die ook een bedrijfje opgezet (overgenomen van de vader van Marc-Romain) in ventilatoren of turbines o.i.d. Marc-Romain reed daarom in een donkerrode Kangoo-wagen. Marc-Romain en Niels hadden ook Bouwkunde gestudeerd in Delft en waren daar (net als Alexandra) lid van vereniging Virgiel, althans dat zei Alexandra. Die studie had Marc-Romain (een woeste botterik, aldus Alex) niet afgemaakt. Ook de oudste broer van Alexandra, had zijn studie niet afgemaakt (deed wat sympathieker, donker haar, was kleiner en normaal/gezet postuur, leek op de man van Liesbeth Kamerling). En dan was er ook nog een vriend Niek (blond Danny de Munk kapsel en normaal postuur), waar huisgenoot Agnes (zonder gevolgen) verliefd op was. Die kwam ook sympathieker over. Dan was er nog een Ierse donkerblonde oud-huisgenoot genaamd John, die in het buitenland zat op dat moment. Alexandra heeft veel foto’s van ze laten zien. Maud heeft henzelf niet allemaal ontmoet, slechts drie van hen voor max een minuut. Wie echter wie was (in het verhaal versus de korte ontmoetingen), is niet helemaal duidelijk geworden. Mogelijk hebben zijzelf daar bewust vaag over gedaan, om te zien hoe Maud zou reageren.
 • En dan lijkt Antonie’s broer Kristiaan Kamerling ook verdacht veel op Marcel van Geel, die een klas hoger zat op het VWO van Maud in Raalte vroeger. Die laatste was zanger van de band “Fucking Fruit Flies”, waarvan Maud eenmaal een optreden bijwoonde. Marcel van Geel kende ze alleen van gezicht.

Het is een beetje raar voor Maud. Heeft die familie Kamerling van die standaard Hollandse gezichten, dat het lijkt alsof je ze overal tegenkomt? Of hebben deze mensen als hobby, om hun haar te verven en ergens in een sociaal huurhuis te gaan zitten, om te doen alsof ze ineens iemand anders zijn? Dat zou raar zijn. Ik kan het me niet voorstellen. Waarom zouden dit soort mensen dat doen?

 


 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Antonie Kamerling, Groningen, Maatschappij, Media, regio Amsterdam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

47 Responses to Bekende gezichten in die “Vage prins” docu van Antonie Kamerling

 1. Marc says:

  Ja frappant ja die gelijkenissen zo zie je maar de wereld is verdomd klein .gr mark

 2. Lotje Getikt says:

  Gaat het nog een beetje Maud? Of kunnen ze je binnenkort echt gaan afvoeren! LEES VERDER

  • Annie mijn Tassie says:

   Schijnt gevoelig te liggen bij mannen. Als vrouwen zeggen dat ze er niets van gemerkt hebben. Was je met me bezig geweest? Heb helemaal niets van gemerkt. als je dat vaker hoort dan is dat wel een sneu verhaal ook voor degene met wie we geen medelijden zouden moeten hebben. Oeps. pijnlijk voor iedereen. Moet natuurlijk straffelijk vierviolgd worden zellif, maar ja, dan kijken de rechtens even met medelijden in de spiegel en steken de hand in eigen boezem. Want dat is dan wel het minste denken wij soms ook wel eens vaker en iedereen denkt dat dan ook. Ik denk dat de zorgverzekering ook wel eventuele medische zorg vergoedt als je kan aantonen dat vrouwen best vaak gezegged hebben dat ze er niets van gemerkt hebben. Is soort van errug voor iedereen. Walgelijk ook. Bah. bah. Maar whats in a name.

 3. Jimmy is Back says:

  Waarom haal jij er Eric vd Donk bij?
  Waar slaat dit weer op? Nergens op.

 4. Jimmy is Back says:

  Maud. Ik zou die kinderen er buiten laten.
  Dat is niet chique om kinderen er in te betrekken.

 5. Jimmy is Back says:

  Dagomar Deelstra.
  Die ging in Groningen altijd om met Marcel vd Kooij.
  Ook zo’n type. Blond haar. Altijd samen waren ze.

 6. Kritisch says:

  Waarom schrijft Maud niet meer zelf?

 7. Jimmy is Back says:

  Maud, samengevat: je kent deze mensen niet.
  Mogelijk volgen zij jou, maar andersom weet jij van niets.
  Laat het dan gewoon. Als zij iets van je willen, moeten zij contact met je opnemen, en dan gewoon hun eigen naam gebruiken en duidelijk zeggen wat ze van je willen.
  Anders is het raar om je ermee bezig te houden.
  Laat het hierbij. Je kent hen niet, Zij jou wel. Zo gaat dat soms.
  Jij bent nu eenmaal boeiend. Zij hebben fake gedoe nodig om boeiend te zijn.

 8. AndyDandy says:

  Het zijn allemaal randdebielen.
  Iedere minuut die je besteed aan de randdebielen clubjes is een minuut wasted.
  Ik snap niet dat er nog mensen zijn die tv kijken.
  Het is toch een randdebielen poep praat?
  Het niveau is niet hoger als je verwacht van mongolen.
  Dat zit dan ook weer in de politiek. Werkelijk zonde van ons land.
  Negeren die hap.
  Zie het als belasting betalen zodat de debielen een sociale werkplaats hebben.
  Dan zijn ze tenminste van de straat (dat is dan het belangrijkste).
  Hoe krijgen we ze van de straat af? Dan betalen we die sociale werkplaats gewoon wel.
  Dat moet kunnen voor minder belastinggeld dan we nu betalen.
  En die nemen de meest disfunctionele mensen weer op in hun clubjes.
  Ga in je eigen omgeving maar na. Wie functioneerde van geen meter?
  Dat zijn de mensen die hebben alles ervoor over om bij de debielenclub te mogen horen. Dat is een rare wetmatigheid. Knettergekke disfunctionele zuigende mensen met veel ambitie, die gaan erbij.

 9. Jimmy is Back says:

  https://maudoortwijn.com/2017/10/19/antonie-kamerling-rip-twee-vragen-nog/

  Dat kinderen voor kinderen accent klinkt niet voor niets als de ambulance.
  wah wuh wah wuh wah wuh …. Kinderen voor kinderen, het is zo ongelijk.
  maar dan gezongen op zijn ambulance-taal wah wuh wah wuh.

 10. AndyDandy says:

  Dan ben je helemaal niet eerlijk tegen anderen maar ook niet tegenover jezelf.
  Was ze toen ook zo mager? Geblondeerd haar? Knalrood toen dus.

 11. AndyDandy says:

  Liesbeth Kamerling is geboren op 1 december 1975. # 112 alert.
  Hoe doen ze dat? Geven ze de kinderen enkele dagen later aan bij de burgerlijke stand om zo op een mooie datum uit te komen? Doen ze een keizersnee? Is het ECHT toeval?

 12. AndyDandy says:

  Johnny Carel de Mol is ook al geboren op 12 januari 1979. # 112 alert.
  Hoe doen die mensen dat? Die twee hebben nog wat gehad ook samen.

 13. AndyDandy says:

  Kennedy had a wig. Big hair. Volume on top.
  Carter had different hear. Volume to the side of the face.
  The hair does a lot for how the shape of the face looks for us people.

 14. AndyDandy says:

  Nee joh.
  Kristiaan lijkt op JFK.
  Dus die lui zitten genetisch ook ergens in die poel.
  Joost mag weten hoe lang ze denken onderling te kunnen mixen.
  Prima. Laat ze lekker doorgaan. Nog 2 generaties en het zijn allemaal mongolen.

  Wij hebben niets tegen verschil in rijkdom tussen gezinnen.
  Dat betekent gewoon dat er mensen van jongs af aan leren dat ze moeten werken voor hun toekomst. En anderen krijgen veel kado en leren vooral verwend te zijn. Voila.
  Na 2 generaties zijn de rollen omgedraaid
  want sociale mobiliteit is noodzaak voor vreedzaam marktmechanisme.
  Anders krijg je revoluties.

 15. Jimmy is Back says:

  “Ook veel Amerikaanse presidenten hadden een Nederlandse afkomst; Martin van Buren was een etnische Nederlander, die Nederlands sprak als moedertaal. Theodore en Franklin Delano Roosevelt waren van Nederlandse afkomst en ook presidenten George H.W. en George W. Bush hebben Nederlandse voorouders.” zegt wikipedia, de encyclopedie van de metselaars.

  Als we dan als optie houden dat mogelijk Kennedy en Carter afstammen van een Roosevelt… Dan zijn ineens best veel Nederlanders leader of the FREE world geweest.

  Hitler zou dan ook een Roosevelt zijn geweest (stiekem). Later werd hij dan Walt Disney?

  Dat kan allemaal alleen als de elite het goedkeurt, want die herkent mekaar echt wel. Bernard weet er dan heis van en de Oranje clan ook.

 16. Jimmy is Back says:

  Bilderberg opgericht door Bernard en Co. Al die Koningshuis families stammen af van dat Saksenhuis uit Duitsland. Het zijn Joden en Duitsers die samen de baantjes onderling verdelen wereldwijd. WO2 was een scam van hen samen, om vanaf dat moment het Duitse volk eronder te houden en de elite uit die hoek er bovenop. Tja. Want hardwerkende sterke slimme mensen mogen wel wat rijkdom vergaren in een markteconomie, maar het moeten geen kapitalisten worden die echt op eigen kracht ergens kunnen komen. Nee want dat is eng. Dan heb je echt marktmechanisme, zeker als het enkele generaties aanhoudt. Dan hebben ze nog liever communisme zij van de elite. Met communisme maak je het volk wijs dat de macht van hen is en neem je vervolgens letterlijk alle mensenrechten weer terug onder het mom van “vijand van het volk”. Slecht voor de economie maar als je genoeg afroomt via de staatskas maakt dat niet uit. Dat hebben ze toch geniaal uitgedacht van de elite dat zou een ware arbeidersvriend of serieuze econoom niet bedacht hebben.

 17. AndyDandy says:

  De begrafenis van Antonie was ook op 12 10 2010. Daar zit ook tweemaal 112 in.

 18. AndyDandy says:

  Ook wij hebben niets tegen grootkapitaal, als het maar niet vermengd wordt met politiek en er geen sprake wordt van marktdominantie, want dat is slecht voor het marktmechanisme. Ook bedrog moet je bij grootkapitaal extra in de gaten houden. Maar wij zijn niet tegen rijke mensen die gewoon hard gewerkt hebben en een goed product hadden, tevreden hardwerkende medewerkers. Als je dat kan, dan verdien je dus extra en dat is oke. Het gaat erom dat als je het vermengt met criminaliteit en politieke beslissingen, dat er dan ineens geen sprake is van waardetoevoeging maar oneerlijke concurrentie. Een beetje is nog geen ramp voor de maatschappij. maar…. Dat gaat vaak van kwaad tot erger, want steeds meer mensen knutselen dan mee in de modder met de jaren steeds meer en voor je het weet heb je een apartheid systeem. zij die meedoen met de illegale knutselclub en zij die gewoon wel in de maatschappij hun verantwoordelijkheid nemen. en zo ontstaan systemen als het communisme en apartheid in ZuidAfrika en het fascisme van Hitler. Veel geweld en veel bedrog en veel diefstal van de bevolking. Een economie die aan diggelen is, een geschiedenis vervalst. Huppakee. 100 jaar later heb je er nog steeds last van.

 19. Jimmy is Back says:

  Maud, jij bent toch ook iemand bij Vindicat op een avond tegen gekomen en die leek toch ook ontzettend op Antonie Kamerling? Maar hij zei toen in Groningen te studeren en lid te zijn van Vindicat. Tja, als je daar zelf geen lid van bent, dan geloof je dat iemand wel gewoon de waarheid spreekt. Waarom zou zo’n gast liegen aan de bar tegen jou?

 20. Klaas Raak says:

  Waarom zou die familie achter je aanzitten?
  Ik zie wat gelijkenis maar begrijp bij god niet waarom zij dit zouden doen?

 21. Klaas Raak says:

  En waarom zoek je niet uit of Marcel van der Kooi echt familie is van Antonie Kamerling?
  Dat moet te doen zijn toch? Anders blijft het vaag.

 22. Marc says:

  Ja dat zijn ze gewoon dat kan niet anders 1x toeval zou idd kunnen.maar geen 3x .een gemiddeld mens komt geen bekende zo vaak en in wisselende formatie tegen en ik heb toch ook een bepaald vergelijkbaar verleden maar kom toch niemand meer tegen uit mijn jeugd heel soms 1x.mischien dan is dit geen toeval gr mark

 23. Klaas Raak says:

  DIt kan net zo goed Antonie zijn met make-up waardoor hij op Marcel lijkt.

 24. Klaas Raak says:

  En Maud zei laatst ook in een comment dat ze dacht dat de lange Japanner in Nepal bij Everest Basecamp (1997 of 1998?) dat dit een jongen was van de middelbare school uit de klas. Jan-Willem ofzo. Dat wist ze niet zeker want die had ook theater make-up op en dan ben je nooit zeker behalve als je iemand echt spreekt en je de mimiek en alles ook ziet,.

 25. Klaas Raak says:

  Is die Marcel van der Kooi ook soms een achter achterneef van John F Kennedy?
  Looks alike, maar dan net niet.
  Ik zweer het je al die metselaars, illuminati, politici annex adelijken het is allemaal familie.
  Is het niet formeel familie dan is het wel buitenechtelijk biologisch aan mekaar gerelateerd.

 26. Jimmy de Pimmy says:

  https://maudoortwijn.com/2013/03/13/achter-het-net-van-o/

  Jij bent toch al vaker adelijken en koningshuis connecties tegen gekomen?

  Joris Demmink kende je bazen bij Boer & Croon
  Prisse jongen collega bij Gemini
  Roell student in Groningen met jij als docent in China
  Ene Mol die je bij het proefschrift hielp
  Alexandra Elmers die dan Liesbeth Kamerling blijkt te zijn
  Je mentor van Boer & Croon heeft Willem-Alexander ontmoet
  Jij kwam die prins van Monaco tegen in Antarctica
  Jij kwam een soort van Perzie Joodse New York prins tegen in Bangkok
  Dagomar wat Kristiaan Kamerling blijkt te zijn en die kennen de K-familie.
  De kleermaker van Oranje daar de kleinzoon van kende je ook al.
  Wie waren ook weer oud-kapster Oranje van daar kleinkinderen van?
  Woonden die prinsjes ook niet in Groningen? Maar dat was al zo.
  Wie in jouw familie had ook weer de paus ontmoet?

  Nog meer? Als je zelf niets van adel hebt, dan is dat gewoon wel veel om toevallig te zien. Je woont wel in Amsterdam en hebt gestudeerd enzo en dan kun je ze tegenkomen, maar dit is veel.

 27. Jimmy de Pimmy says:

  Heeft Antonie bij Boer & Croon niet de make-up opgedaan om te lijken op Marcel vd Kooi?
  De kuiltjes in de wangen van de B&C partner zijn heel erg Antonie.
  En de ogen van beide heren zijn hetzelfde, tenminste als Antonie flink wat theater make-up op zijn ogen smeert. De oogleden van de B&C man zijn namelijk dikker en donkerder.

 28. Kennen you deze noch says:

  This was a hit across Europe, thats amazing….

 29. Kennen you deze noch says:

  this one

  by Peter Smulders. Not the snackbar.

 30. Kennen you deze noch says:

  And they are still singing the song across Europe.
  The EU cant stop that. Hans van Vondelen.

 31. Not your casanova says:

  Sorry, it is the same guy as the other video above. In the last video he has gotten old a bit and sure as hell wears way too much make-up and in the wrong colours….. but this is all the same guy. Wearing bad make-up is a trick, it makes ou look different, just as good make-up makes you look different. But what guy seriousl would wear red lipstick in not grey eye make-up to improve the way the eyes look? Also, the nose seems plastered, like a thick layer is added there.

 32. Em says:

  Thats the who fucking point, they should look the same.
  Agree with the bad make-up though. They do everything to make him look like he sells tickets at the travelling circus.

 33. Dan de truckman says:

  look who was calling who a fatass?
  look who was calling who a cheap o for rent?
  omfg.

 34. Dan de truckman says:

  people dont recognize you but it is not your great acting… it is your great? ehhh not large but big !!
  add some extra fat to your hair so on average people dont see the fat on your body? really?

 35. Lepelsteeltje says:

  deze kris kamerling?

  en deze Fucking Fruit Flies?

 36. Lepelsteeltje says:

  Als een soort pedo op sportevenementen van kinderen rondhuppelen. Zag je kijken. Gaat ontzettend express van pony vallen, dacht dat je opgaf want te moe. Alleen maar fout gedrag bedenk ik me met de kennis die ik nu heb. Maar zeggen 14 … jammer. WTF. Ga lekker de oliesjeik in MO uithangen en daar vrouwen ruilen voor kamelen ofzo.

 37. NN says:

  Was Alex ook Joostje Bisshop van de brugklas?

 38. NN says:

  Met je paardebitje en je halve hazelip.
  Zelfs een hazelip kan je niet een beetje behoorlijk doen,
  altijd weer halfwerk en halfaf,

 39. NN says:

  Marcel vd Kooi is Barry Atsma.
  Basta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s