Wie is de vader van Jesse Klaver?

Jesse Klaver vertelt de kiezer keer op keer dat hij zijn vader niet kent. Sorry. Waarom zou partij Groen Links iemand als partijleider neerzetten, zonder eerst uit te zoeken welke familiedrama’s er zouden kunnen opdagen in de pers? Immers, na de verkiezingen zal de AIVD direct diepgravend onderzoek doen, om te bepalen of iemand aan tafel mag schuiven voor een ministerpost. Als zijn vader een drugsbaron is of politieke dissident (iemand niet in het gareel van de Nederlandse heersende klasse?), dan wordt dat lastig.

Jesse Klaver zegt premier te willen worden. Dat kan je niet doen, zonder dat bekend is wie je vader is. Men wil weten welke lijken eruit de kast kunnen vallen in de politiek. Daarin verschilt de politiek van het bedrijfsleven, waar eigen presentaties belangrijker zijn. Uitzondering is natuurlijk, als de vader een 100% anonieme zaaddonor is. Dat zou hier niet het geval zijn. Zijn moeder weet wie zijn vader is. Kortom, Jesse Klaver liegt. Natuurlijk heeft hij gesproken met zijn vader, alvorens de taak van partijleider op zich te nemen. Als hij niet trots kan zijn op zijn komaf, dan is dat begrijpelijk. Wij zouden hem op zijn komaf niet beoordelen, want je kiest niet je eigen wieg. Het zou er niet toe moeten doen. Maar liegen daarover als politicus? Hij weet vanzelfsprekend wie zijn vader is. En de kiezer heeft het recht te weten of er niet mogelijk/heimelijk sprake is van een buitenlandse beïnvloeding van Klaver. Komaf zou er niet toe moeten doen, maar tegelijkertijd weten we dat -ook tegenwoordig nog- kinderen uit bepaalde families voorrang krijgen en (met een agenda) in politieke posities gepusht worden. Jesse Klaver zou er goed aan doen, als hij (desnoods zonder man en paard bij naam te noemen) de woonplaats en sociale positie van zijn vader (en diens familie) bekend maakt.

 

 

Iemand die op jonge leeftijd zo naar voren geschoven wordt door politiek leiders als “de opvolger”, daar zit vaak iets achter. Op je 21e jaar de ambitie hebben premier te worden (en dat in de media bekend maken!), maar op je 30e als lijsttrekker zou niemand je moeder hebben weten te overtuigen de identiteit van de vader bekend te maken, dat is volstrekt ongeloofwaardig. Wat is hier aan de hand in godsnaam?

Het meest logisch is, als er afspraken zijn gemaakt met de vader van Jesse Klaver over (geen!) perscontact. Zijn zoon wordt gepusht om politiek leider te worden in Nederland met een globalistische agenda. Jesse Klaver had ook gewoon kunnen zeggen wie/wat zijn vader is, maar dat zij geen contact hebben. Dat zou oké zijn. Hij koketteert zelf met die zogenaamd eenvoudige komaf. En Jesse doet iets anders: hij suggereert dat hij de identiteit van zijn vader niet kent en Groen Links vindt het oké. Waarom is dat?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Den Haag, Maatschappij, Politiek, regio Den Haag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Wie is de vader van Jesse Klaver?

 1. NN says:

  Wie is de pa van Jesse Klaver?

  Ed Nijpels 🙂
  Lady Diana or David Furnish (Elton John)
  A jewish banker for Rothschild?
  A homeless drug addict and serial offender?
  Lodewijk Asscher’s dad?
  Othman Benjelloun?
  Aziz Akhannouch?
  WHO?

  Dont tell us about your humbe upbringing, when it is clear you get a royal treatment !!! Why talk about an unknown dad, when he knows who his dad is? To trick us voters to believe Jesse is the kinda guy who worked his way up? Dont buy it. I dont care who your dad is, I just want to know how you got to become leader of Groen Links.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. AndyDandy says:

  https://maudoortwijn.com/2017/10/15/er-zijn-ons-nieuwe-inzichten-toegekomen-welke-mits-waar-weer-alles-op-de-kop-zetten/

  Kan je het je indenken.? Wij overwegen het nu, serieus.
  Wat zegt dit wel niet over justitie, politie, media, politiek, alternatieve media?
  Het is allemaal veel erger en gewoon in your face uitlachen.

 4. holy shit says:

  If anyone says to you then, ‘Look, here is the Messiah!’ or, ‘There he is!’ do not believe it. False messiahs and false prophets will arise, and they will perform signs and wonders so great as to deceive, if that were possible, even the elect.

  — Matthew 24:21, 24

 5. Petra says:

  ja zijn vader is een Marokkaan en zijn moeder was 20 jaar toen ze hem kreeg.
  moeder is half Nederlands half Indonesisch. moeder weet dus wie de vader is en hij ook.
  natuurlijk heeft Jesse Klaver zijn vader gesproken voor hij partijleider werd. Sure. certainly.
  waarom liegen daarover?

 6. Of toch ? says:

  interview Jesse Klaver. Hij praat wel open. Eerlijk komt het ook over.
  Als Groen Links zou ik wel uitzoeken wie de vader is.
  Dit is een logisch verhaal, als je geen partijleider bent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s