Lieve volgers, wij leven nog.

 • Eind 2016 startte een vervolging vanwege een (valse) aangifte van ex-collega en Amsterdamse politicus Marijke S. over een vermeend incident op straat voor Carré in Amsterdam. In januari 2017 werd de zitting daarvan door het OM afgezegd. 
 • In februari/maart 2017 deden ze een poging Oortwijn geheel onterecht via de wet BOPZ op te sluiten in een GGZ-inrichting. Ze zeiden dat de familie zich zorgen maakte. Oortwijn kreeg haar gelijk, werd niet in de GGZ gestopt, maar het (vertrouwelijke) document met de uitspraak (BOPZ-beschikking) bevatte allerlei onwaarheden, die het OM goed kan gebruiken elders tegen Oortwijn. 
 • Nu pakken ze de vervolging van de aangifte Marijke S. weer op, maar deze wordt parallel gedaan met een aangifte van ene Elles uit Zwolle vanwege belediging. Zelf deed Oortwijn een tegenaangifte tegen Marijke S vanwege “Valse aangifte”.  

 

Beste volgers,

Wij leven nog en zijn druk doende om de bezwaren te schrijven (wrakingsverzoeken zijn genegeerd, wat de rechters dus een vrijbrief geeft, want wij mogen geen nieuw wrakingsverzoek doen). Er zitten allerlei documenten in de proces-stukken, die daar aantoonbaar niet horen. Zo is er een BOPZ-beschikking van een zitting achter gesloten deuren (dat zijn medische gegevens, in dit geval onware informatie, van een poging om Oortwijn geheel onterecht in de GGZ op te nemen begin 2017). Zo is er een advies van een psychiater om een artikel 37 te overwegen voor de zaak Marijke S, waaruit blijkt dat de psychiater aantoonbaar onjuist geïnformeerd was bij het geven van zijn advies. Voor de duidelijkheid: ik ben niet gestoord en niet gewelddadig, dat weten ze.

Alles wordt gedaan om het de verdediging onmogelijk te maken: achterhouden van proces-stukken, ondermijnen vertrouwensrelatie advocaat, onvoldoende tijd geven verdediging voor te bereiden, een tegenwerken van de verdediging door de rechters (!) op de zitting zelf etc. etc. Dit kan gewoon niet.

Teken de petitie!

https://pgediscutabel.petities.nl/

Er is een kans dat ze alsnog een artikel 37 proberen (dat is opsluiten in TBS of speciale GGZ), op basis van foutieve informatie en een valse aangifte, zonder enig bewijs van ooit enig geweldsdelict (behalve de ene verklaring uit 2015 van deze -Amsterdamse politicus- klaagster Marijke S, die sowieso liegt). Dat weten ze.

De CCTV camerabeelden van theater Carré waar alles dan op zou moeten staan, hebben wij nog niet mogen ontvangen, ondanks diverse verzoeken. Die houden ze achter. En in het proces-verbaal over die camerabeelden, schrijven de politie-analisten dat ze geen stompen of fiets vernielen kunnen vaststellen en dat de identiteit ook onzeker is. Het heeft ook niet plaats gevonden! Laat die camerabeelden dan zien, als dit reden is om een artikel 37 te noemen voor iemand die nog nooit eerder voor een strafrechter gestaan heeft. Die beelden moeten ze toch goed bekeken hebben, voor ze een artikel 37 noemen.

“Maud Oortwijn” is in 2012 (mogelijk eerder) op de lijst “Potentieel Gewelddadige Eenling” gezet, zonder dat er ooit een aangifte is geweest die dat kan rechtvaardigen. Niets! Het is voor instanties vervolgens een reden, om je jarenlang hinderlijk te volgen. Ze doen alles om een dossier op te bouwen, want willen hun gelijk van het PGE-label bewijzen. Iedereen wordt ingeschakeld, van huisartsen, tot buren, politie etc. De politie heeft nota bene Marijke S gebeld in 2014, of ze geen aangifte wilde doen tegen Oortwijn. Uiteindelijk kwam er een flinke (onware) aangifte in 2015 van deze Amsterdamse politicus Marijke S. Waarom zou ze dat doen? Ik weet het niet. Ik weet wel dat de gemeente personen met een PGE-label wil duwen (!) richting strafrechtelijke vervolging en/of GGZ. Dat PGE-label wordt echter opgeplakt, ook als er (nog) geen strafblad is en er geen aangiftes zijn.

Wij blijven vechten tegen de bierkaai. Wanneer heeft u er genoeg van? Van het disrespect van de overheid jegens de burgers van dit land?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, GGZ, Maatschappij, Maud Oortwijn, medici, Politie, Politiek, regio Amsterdam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lieve volgers, wij leven nog.

 1. Buur van says:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/473997/35-tips-over-vermiste-anne-faber

  En is die Anne Faber echt weg of is dit ook weer een hoax?
  De vermissing slaat alleen niet zo aan. Zoveel media en het volk is er moe van.
  Echte misdaden komen niet in de media, alleen de aandachtszoekers…..

  Anne Faber met haar vrijmetselaars V-teken.

 2. Buur van says:

  Lijkt ook heel erg p de zaak Sybine Jansons.
  De berichten daarover kloppen ook niet schreef je eerder een keer op de website.

  Die foto met dat V-teken is de laatste se;fie van Anne vlak voor zij verdween? Dan weten we genoeg. V-teken is onzin…. Wie maakt er nu een selfie met een V-teken in de regen? Metselmutsen.

 3. Buur van says:

  Psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder.

  https://www.google.nl/maps/place/Altrecht+Aventurijn+Roosenburg/@52.1452715,5.239379,16z/data=!4m5!3m4!1s0x47c669e42053d74d:0x653a7ffceb9ea67e!8m2!3d52.145548!4d5.2440085

  Haha, weer in dezelfde kliek van clubjes….
  AA is de naam
  Roosenburg
  Vlinderweg
  Laage Vuursche.

  genoeg is genoeg. laat de satanisten mekaar vermaken ipv ons vergiftigen.
  oegh ik heb gesproken. ben er klaar mee. sneu hoor anne met je V-teken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s