Lieve Eberhardt, waarom wordt wéér overal de vuilnis opgehaald maar niet bij mij?

Gisteren werd in alle straten van mijn wijk de vuilnis gehaald, zoals iedere week. Alleen ons stukje van de Nieuwe Prinsengracht sloegen ze over. Dat is vreemd, want je komt hier langs als je de vuilnis haalt bij de Onbekende Gracht én bij het begin van de Nieuwe Prinsengracht 2-6. In welk scenario vergeet je net dit deel?

De vuilnis staat er nog aan de Nieuwe Prinsengracht 8-28. 

De vuilnis is opgehaald aan de Nieuwe Achtergracht, Onbekende Gracht, Nieuwe Prinsengracht 2-6 en 1-71 en 40-rest. 

Net als anderhalve maand geleden (eerder blog), is er wéér overal vuilnis opgehaald, maar net niet bij mijn stukje van de Nieuwe Prinsengracht. Dat ze de vuilnis van mijn buren niet halen is mogelijk: die houden misschien van viezigheid. Maar ik ben een nette en schone vrouw, die keurig op de juiste tijdstippen de vuilnis buiten zet en de rest van het afval scheidt (papier, glas, compost, chemisch, en ook plastic). Keuriger kan niet. Welk signaal geeft de gemeente hiermee af?

 

This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s