Wie zijn vrienden van Gerda Oortwijn?

Wie zorgen ervoor dat iemand kan blijven doen wat ze doet? Wie moedigen aan? Wie beschermen haar? Anders had ze nooit kunnen blijven staan, want het is geen sterke vrouw. Altijd met een groepje erom heen.

 • Marietje Blankhorst (Heino).
 • Natasja Blankhorst (Utrecht).
 • Willem-Jan Brinkman (Heeten en Utrecht).
 • Dick en Irma (Heino).
 • Elleke Groenewoud (Heeten).
 • Familie Gait/Didier Huisman (Heino).
 • Zuster Therese Karmelitessenklooster (Zenderen).
 • Familie Bob Nellensteijn (Raalte en Amsterdam).
 • Familie Nijboer-Neppelenbroek (Enschede).
 • Bart Oortwijn (Heino).
 • Bart Oortwijn (Zweden).
 • Han Oortwijn (Amsterdam).
 • Familie Oranje-Nassau (Den Haag).
 • Annemarijn Parlevliet (Londen).
 • Familie Taco Weertman (Zwolle).

Dit zijn de vrienden van. Soort zoekt soort (tenzij je weinig keus hebt, zoals Maud/ik weinig keuzes hadden). Zonder de intense steun en bescherming van deze vrienden, was het nooit zo knettergek geworden. Dan was ze ergens gestopt. Tja, als je moet kiezen tussen iemand als Maud of iemand als Gerda, dan schijnt de natuurlijke keuze te zijn om mee te gaan met iemand op wie je het meest lijkt. Kijk, dit is wie jullie zijn.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Heino and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Wie zijn vrienden van Gerda Oortwijn?

 1. 'm v vliet says:

  ja van je familie moet je het hebben .dan kun je idd beter geen familie hebben dan mensen om je heen die niet het intellect bezitten om normale relaties op te bouwen zielige lui want dat zijn ze lui

 2. maar v vliet says:

  beter geen familie dan een familie die niet het intellect heeft om op een normale manier familie banden op te bouwen.van je familie moet je het hebben zeggen ze maar niet van zo’n zielige minderheid toch? sterkte groet mark.

 3. OMG Fake News says:

 4. Old Greek Roman Empire says:

  These socalled elite believe in the values of the Roman Empire and Old Greece.

  Why? Because they want the values back from the Medieval Times, yet Medieval doesnot sound good in the present times. Medieval Times is not when progress was made socially, intellectually and economically. Not at all. They dont want us to remember the Golden Age and what made it a siuccess, they sure dont want that! So Ancient Greece and the Roman Empire. Gladiator Films, Game of Thrones. Ancient Greek and Roman Empire does have soms style and grace (we only know it from history books, philosophy lessons, and TV series). But what they really want is the social order of the Medieval Times. But they cant tell us that, now can they?

  These fuck-ups believe in gay marriage, but not women right and sexe equality.
  They believe in slavery and not equal right for all individuals.
  They believe in rulers from specific families and not at all in democracy.
  They believe in violence as a way to steerr the countries, also in Euirope.

  How they work? They have a large army of fucked-up low-lifes, whom they give bread and sex (toys) for no money at all. The army of fucked-ups is willing to betray their countries in exchange. Also, they are given jobs in politics, media and non-profit/governemnt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.