Het OM laat de zaak van het Oosterpark voorkomen.

Ze zullen er wel over nagedacht hebben. Ik kreeg jaren geleden een bekeuring, voor het graven in het Oosterpark. Ik deed er onderzoek. Na de bekeuring, tekende ik bezwaar aan. Niets meer van gehoord, tot de zaak van de aangifte van Marijke S. voor zou komen in januari 2017. Daar zat die bekeuring in bijgevoegd, achterin. Die zitting van 17 januari 2017 werd vervolgens afgezegd door het OM. Nu brengen ze die bekeuring apart naar voren.

Het Oosterpark. Je kan er niet van A naar B lopen, zonder coke en heroïne aangeboden te krijgen van vage types. Dat vindt de politie prima voor een park in een woonwijk, waar kinderen moeten kunnen spelen (mijn bescheiden mening). Ik tekende bezwaar aan tegen de bekeuring. Nu laten ze het voorkomen, jaren later. Ik vermoed, dat ze een strategisch belang hebben. Het is namelijk nogal een late reactie van het OM op een bekeuring. Overigens was er géén echte schade.

Wij als Nederlanders hebben ook een strategisch belang in deze zaak. Wat er precies met Theo van Gogh gebeurd is, dat is alles behalve duidelijk. Omdat de zaak Theo van Gogh telkens in het nieuws gebracht wordt voor politieke doeleinden, is dat belang van het publiek om te weten wat er gebeurd is, zeer relevant.

DSCI3781

Eén van de meest opvallende details in de zaak Theo van Gogh is, dat er vanuit de dakgoot van het Stadsdeelkantoor een foto is gemaakt van Bouyeri, direct na de aanval. De bekende foto van Bouyeri voor het fotohuis. Deze foto heeft men destijds op TV laten zien, maar is niet makkelijk online te vinden. Dan weet u waarom.

De zitting zal zijn op 10 juli 2017 (10-7-’17).

This entry was posted in Amsterdam, Theo van Gogh and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Het OM laat de zaak van het Oosterpark voorkomen.

 1. Jimmy is Back says:

  7 10 en 17.
  De 191e dag van het jaar, net geen 911.

  Ze kunnen je meer aansmeren dan je van tevoren weet, Maud. Opletten hier.

 2. Geuz says:

  Ik neem aan dat je die gaten weer dicht gegooid hebt.
  De corruptie van justitie in Amsterdam is zo wel heel erg zichtbaar.

  Zijn er geen insiders, deze misdadigers werkzaam binnen justitie aan kunnen pakken?
  Zijn alle veiligheidsdienstverleners hier in Nederland of EU gewoon 100% een maffia gebaseerd op leugens?

 3. H says:

  Mooi. Dan kan jij de zaak Theo van Gogh onder de aandacht brengen.
  Overigens moet je rekening houden met de mogelijkheid, dat zij dit weer tegen je gaan gebruiken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s