Michelle Willard, nog een kinderverdwijning in Den Haag.

3150175c1Michelle Willard, bijna 3 jaar, Den Haag. Geboren op 1 september 1982. Zij woonde bij haar vader. Haar moeder was dakloos en had een onbekende verblijfplaats. In 1985 doet vader opgave van vermissing bij de politie. Dat was op 7 augustus 1985. Michelle zat op de achterbank van zijn Mercedes, als vader Dirk Jan Willard even de Bart Smit inloopt om een cadeautje voor haar te kopen. Als hij terug loopt naar de auto, is ze verdwenen. Waar de auto zou hebben gestaan weet ik niet. nlf001_2_small

De politie ging er vervolgens vanuit, dat Michelle Willard bij haar moeder zou zijn, die geen vaste woon- of verblijfplaats had. Er gebeurde daarom niets met de vermissing. Sorry? Haar vader geeft het 2-jarige meisje als vermist op! En die vader heeft zelf geen brandschone reputatie! Moeder onvindbaar? Het is reden om rond te kijken! Meisjes van 2 jaar oud moeten ergens zijn.

3150175e1In 1988 (!!) start de politie een strafrechtelijk onderzoek, als blijkt dat het meisje niet bij de moeder is. Persoonlijk vind ik dat rijkelijk laat. Vindt U ook niet? Natuurlijk had het meisje opgespoord moeten worden, want kinderen horen een dak boven hun hoofd te hebben en tegen die tijd (1988) zelfs al naar school moeten gaan.

De foto links is een verouderingsfoto (34 jaar). 

Michelle Willard is overigens de dochter van Dick Willard, die zaken deed in de kringen van de Haagse penoze. Willard is meerdere keren veroordeeld geweest. Hij wordt veel genoemd in artikelen over Demmink (AD, 2011). Dick Willard zelf is volgens het verhaal op 5 juni 1991 vermoord, voor zover mij bekend in de bossen van Voorthuizen (mogelijk dood geschoten en lek gestoken met een broodmes?). Volgens een bron zat Dick Willard zelf als pooier in de prostitutiehandel en wel met (te) jonge jongens. Hij had in ieder geval een snackbar aan de Weimarstraat, dichtbij de kruising met de Franklinstraat (overigens niet ver van Regentesselaan 174, waar Mirjam Sharon vermoord is in 1990). Zijn naam wordt genoemd in artikelen over Demmink, maar duidelijk is het niet. Aangezien Demmink in mijn ogen een bewust gelanceerde bliksemafleider is voor de rest in Den Haag, mag je je afvragen in welke kringen Dick Willard verkeerde. Geen fijne omgeving om je kind in te laten opgroeien. En wat zou zo een man gedaan hebben, als iemand een blik op zijn eigen dochter werpt? En dan zou Dick Willard ook contacten hebben onderhouden met de politie (“hij stond bekend als een verraaier, een tipgever aan de politie”). Hmmmm, fijn volk? In de kinderhandel en vaste informant van de politie?

Ook dit verhaal kan letterlijk weer van alles zijn. Je weet nooit hoe het zit. 

Helaas biedt de informatie die de politie ons geeft, geen mogelijkheid om als particulier enige onderzoek te verrichten. In feite zegt men niets.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

5 Responses to Michelle Willard, nog een kinderverdwijning in Den Haag.

 1. Ester says:

  Onbegrijpelijk dat zoiets kan en de.politie totaal geen onderzoek starte

  • maudoortwijn says:

   En dit gaat om zowel een vader als een moeder met een zekere reputatie. Dus het kind was sowieso niet in een veilige legale omgeving.

  • Ester says:

   Nee inderdaad ook vreemd dat er niets over haar moeder bekend is
   Makkelijk om te zeggen dat ze geen vaste verblijfplaats had,dat maakt het juist moeilijker en vager en opsporen vrijwel onmogelijk Is deze informatie wat betreft haar moeder geverifieerd?

 2. Em says:

  Bibi Scheepens? No too young. 5 years difference.
  How can they be so sure what she looks like? It would make more sense to show various pictures.
  2 year old kid? I mean, it can be anyone right?

 3. Em says:

  For all we know she might now have become Chelsea Clinton or the former Natalee Holloway.
  They change the looks a bit and ready to go. Who couldnt have kids in 1985 and has now 1 blond girl with a fat lip? Amy Winehouse is too young, dont give me that shit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.