Ik had nooit verwacht dat het OM een BOPZ-procedure zou durven overwegen.

Maar jawel, ze zijn alle schaamte voorbij. En of ik maar even bij mevrouw Van Essen de advocaat wil langsgaan, zodat zij namens mij de formulieren in kan vullen. Ik stuurde onderstaande e-mail. Dat mag gewoon online.

Het Openbaar Ministerie zet stappen om mij gedwongen op te nemen in de GGZ!

Ik vraag me af wie mij “voor gek” probeert te verklaren. Dit lijkt me paniekvoetbal van foute lieden. Het voordeel voor het OM is, dat bij strafrechtelijke vervolging, ik recht op inzage in alle relevante dossiers heb. Bovendien verdedigde ik mezelf bij de recente aanklacht, die zij hebben laten varen. Zowel de inzage in de “bewijzen” als de “eigen verdediging” proberen ze nu te ondermijnen met een BOPZ-procedure, want u begrijpt: ik zou te verward zijn om dat zelf te kunnen.

cci24022017

Betreft: Verzoek afschrift dossier    Kenmerk: D20170040)

Geachte mevrouw Van Essen,

Ik heb van u een brief ontvangen vanwege een vermeende rechtszaak tegen mij. Het parketnummer zou zijn C/16/6QQQQQQQQ.

Wat een toestand. Ik kan mij niet voorstellen dat het OM daadwerkelijk een BOPZ-procedure zal starten. Zijn zij helemaal gek geworden daar?

Graag ontvang ik van u een afschrift van het gehele dossier (inclusief alle bijlagen en correspondentie met u gevoerd). Daar heb ik vanzelfsprekend recht op. U kunt deze verzenden naar onderstaand adres.

Daarna zal ik zien welke stappen ik onderneem.

Met vriendelijke groet,

Maud Oortwijn

This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, GGZ, Heino, Maud Oortwijn and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Ik had nooit verwacht dat het OM een BOPZ-procedure zou durven overwegen.

 1. maudoortwijn says:

  Voor iedereen die zich zorgen gaat maken om mij, teken gewoon eens die petitie http://www.pgediscutabel.petities.nl. Daar hebben we wat aan.

  En deel ‘m met je vrienden.

 2. Kaskaas says:

  Schandalig. Ik ga iedereen zeggen dat ze de petitie moeten tekenen.

 3. waterman10 says:

  Petitie zet geen zoden aan de dijk.

  • maudoortwijn says:

   Het is een kleine moeite en dan wordt er wel een signaal gegeven.

   • waterman10 says:

    Dat signaal vegen zij zich de kont mee af.
    Dus………….geen zoden aan de dijk.

   • maudoortwijn says:

    Wat stel jij voor? Waar zou jij beginnen? Ik zeg, begin ergens. Mensen, laat je stem horen, ook al wil men niet luisteren. Als je maar lang genoeg doorgaat en meer mensen mee laat doen, dan komt er een moment dat ze moeten luisteren. Daar werk ik aan, vanuit verschillende invalshoeken.

   • waterman10 says:

    Wat stel jij voor?
    Mij laten ze met rust. Maar goed,zouden ze mij zo stalken met zo’n psyop gedwongen opname dan hadden ze gelijk een vet probleem met mij. Ik liet ze financieel bloeden/schadevergoeding. Zo’n procedure is heel snel opgestart door mij.
    Ik liet er in ieder geval geen gras meer verder over groeien.

   • Geuz says:

    Ik weet niet of het een goed idee is, maar misschien kan je eens polsen bij rechtshulp of je er een smaad zaak van kan maken. Want je bent het slachtoffer van smaad inzake. Je website moest je dichtgooien, al de bezoekers/klanten hier hebben daar erg veel overlast van gehad. Er is ook kans dat je donaties bent misgelopen, inkomsten.

    Echt een probleem is het echter niet, want je wordt geloofwaardiger, als we zien dat je aangevallen wordt. Maar je kon jezelf gelukkig verdedigen, het had ook slecht af kunnen lopen. Justitie heeft je serieus in gevaar gebracht.

   • maudoortwijn says:

    De strafzaak is terug getrokken. Maar Justitie komt nu dus met een BOPZ-zaak. Dat is (zonder delict) een opname gedwongen in de GGZ. Zeer gevaarlijk in mijn geval, want het is onterecht en dan zullen ze altijd bang blijven om je ooit nog vrij te laten. .

 4. Pingback: Het OM heeft een schandalig BOPZ verzoek ingediend bij de rechtbank, maar rechter reageert (nog) niet. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s