En wat moeten we hiervan denken?

Een online TV-zender Klagemauer brengt onderstaand bericht. Veel van wat ze zegt, heb ik de afgelopen maanden ook al geschreven.

http://www.klagemauer.tv/index.php?a=showembed&vidid=8695

Filmpje gezien? Dan hoort u eens wat ander nieuws vanuit het Midden-Oosten.

Wat echter niet gezegd wordt, is de rol van Syrië (en Rusland) in het politieke spel van de globalisten. Al die landen die straks slachtofferschap zullen claimen, die doen zelf mee met het spel van de globalisten. Beide kanten van het conflict voeren een toneelspel op. Het is heus niet alleen de Westerse wereld die dit veroorzaakt. Dat wordt niet gezegd. Snap dat nu eens! Het is een New World Order spelletje en het Westen moet straks weer geloven dat wij (en wij alleen) de schuld zijn van alles. Dat is niet zo.

Wie zou deze Klaagmuur financieren?

 • De TV-zender vertaalt in 31 talen, dus kan wereldwijd gehoord worden.
 • De TV-zender is Zwitsers, dat is dat land dat zegt onafhankelijk te zijn.
 • De TV-zender heet Klaagmuur.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

One Response to En wat moeten we hiervan denken?

 1. Geuz says:

  De website bevat geen informatie over de financiering, maar laat wel zien dat het hier om erg grote bedragen gaat:
  https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showaboutus
  “Klagemauer TV dagegen arbeitet seit 2012 ehrenamtlich und unentgeltlich für Sie! Und dies in 90 Studios mit über 170 Moderatorinnen und Moderatoren, in 38 Sprachen und einem Sendegebiet von 212 Ländern.”

  90 Studio’s en 170 medewerkers?
  Dat kost enkele tonnen, waarschijnlijk meer dan enkele miljoenen euri’s, per jaar.
  De video boven is Vlaams, niet Nederlands, dus geen zichtbare relatie met Nederland.

  Ik ken SirianGirlPartisan al jaren online, ze heeft interessante informatie.
  http://www.youtube.com/user/SyrianGirlpartisan
  Ze is echter nogal antisemitisch, wat consistent is met de Syrische geheime dienst.
  Want:
  Syrië is een buurland van Israël, verklaarde de oorlog aan Israël in wat bekend staat als de zesdaagse oorlog (1967). Sinds die tijd heeft Israël de Golan Hoogtes in handen, want won die oorlog, waar Syrië niet zo blij mee is. De anti-zionistische houding van SyrianGirlPartisan is daarom consistent met de intentie van het Syrische leger. SyrianGirlPartisan geeft vaak de schuld van de ISIS terroristen aan “de zionisten”, ze is erg vaak op de websites en presentaties van Alex Jones, dus werkt samen met het Katholieke deel van de CIA. De term “klaagmuur” verbinden met een antizionistische publiciste is tamelijk paradoxaal, onsmakelijk ook.
  Rusland was betrokken bij de Zesdaagse oorlog, want leverde wapens aan Egypte.

  Zwitserland is een land waar veel geld heen gaat, met een bankgeheim, dus het zal lastig zijn om uit te vissen wie de financiers zijn.

  Betreft de interventie van Rusland, mijn indruk was het, dat V. Poetin onder druk stond van de Russiche bevolking om actie te ondernemen tegen de Islam terroristen in Syrië. Ik las dat zo in de Russische media, voordat de interventie begon. V. Poetin kan dan een machtsconstructie zijn vanuit globale politiek, maar om aan de macht te blijven moet hij geloofwaardig blijven. Daarom moest hij de Christenen in Syrië helpen tegen Soeni/Wahabie Islam.

  SyrianGirlPartisan zelf is Soeni Islam, dus zal de Joden de schuld geven van alles.
  Ook de Russische media zijn meestal antisemitisch, dus als samenzwering is de coalitie een bedreiging voor Israël.

  De geschiedenis van Rusland binnen de samenzwering waarover je spreekt Maud, begon in 1796 onder Tsaar Paul 1. Deze installeerde de Maltezer Ridders daar, hoewel dat dan een katholieke militaire orde was in een Orthodox land. De Jezuïeten arriveerden daar al eerder tijdens hun verbanning door de paus (1773-1814), ze kregen asiel in Rusland. De werkelijke agenda achter het globalistische theater der politiek heeft meestal weinig te maken met wat het volk meent dat er gebeurd. De missie van Napoleon Bonaparte in Rusland had tot doel de Franse mannen de dood in te jagen, omdat ze een bedreiging vormden voor de tijdens Napoleon geplaatste machtsconstructie.

  Dit zo wat achtergronden.
  Ik sluit niet uit dat klagemauer.tv gefinancierd wordt door, of met behulp van, de Zwitserse garde, want elke lek van de werkelijke globale samenzwering vormt een bedreiging door de Contrareformatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s