Ik moet wel knettergek zijn…

De vele zaken die ik bekijk, roepen bij mij vragen op. Ik kan het aan mij gepresenteerde verhaal in de media niet geloven. Het klopt niet. Dan zoek ik details uit. Ik vermoed vaak, dat veel moorden gepleegd worden in groepsverband. Teveel getuigenissen kloppen gewoonweg niet. Op basis daarvan, bedenk ik dan nieuwe scenario’s. Als zoveel getuigen bereid zijn te liegen, wat zou dan een manier zijn om die (bekende) moord ongemerkt te plegen? Een schare aan rare leugenachtige getuigenissen, maakt van alles mogelijk.

Daarom ben ik kennelijk knettergek. Of moet ik als knettergek beoordeeld worden, volgens het OM. Want ik sluit niet uit, dat wat er werkelijk gebeurt, héél out-of-the-box is. Ben ik daar zeker van? Nee, want ik ben er niet bij geweest. De dossiers kan ik niet inzien. Toch sluit ik onderstaande scenario’s alles behalve uit. Dus ben ik knettergek?

 • Het kan goed zijn, dat Theo van Gogh niet vermoord is, maar dat het een hoax is.
 • Pim Fortuyn is mogelijk vermoord door een tweede schutter op het dak van het Audiogebouw. Maar misschien leeft hij ook nog wel en was alles een toneelspel.
 • Sandra van Raalten is misschien niet in de Zaanse paskamer geweest. Het is eenvoudiger om haar in de eigen flat te overmeesteren. Het lijkt een geplande lustmoord.
 • Mogelijk is ook Christel Ambrosius (Putten) niet in het Boshuis van oma geweest. Het is makkelijker haar te ontvoeren de avond ervoor, als ze uitgaat met haar vriendin.
 • Boris Nemtsov is in Moskou niet voor het Kremlin vermoord. Dat is een hoax.
 • Marianne Vaatstra is mogelijk veel eerder op de avond ontvoerd. Ik denk dan eerder aan het moment waarop ze Paradiso ingaat, begin van de avond. Alle getuigenissen na dat moment, aan het begin van de avond, zijn namelijk vreemd.
 • De maanlanding, atoombom, ISIS, WO2, het kan allemaal georkestreerd zijn.
 • Natalee Holloway? Joran van der Sloot kan best een afleidingsmanoeuvre zijn.
 • Manon Seijkens, Nicky Verstappen en Sybine Jansons, daders in dezelfde hoek?
 • Boekenjongen Jesse Dingemans? 112. Geen bewijs dat hij al dood was op dat moment.
 • Lydia Knap is niet in die WC vermoord, want die WC is er te schoon voor.
 • Ach, ik schrijf het gewoon. Ook de Heineken ontvoering kan zelf opgezet zijn.
 • etc. etc. etc.

Lees de cases op deze website. De officiële verhalen erover in de media, zijn veelal onzin. Dat kan ik in de meeste gevallen bewijzen. Daar moet een politieman ook doorheen kunnen prikken. Maar dat doen ze niet. Dat simpele feit, legt alle opties weer open. Hoe zou u het aanpakken als dader van een lustmoord of politieke moord, als zoveel getuigen te beïnvloeden zijn?

Knettergek? Ja. Maar niet ik. Ik onderzoek de diverse mogelijkheden. En alles kan, kennelijk.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

One Response to Ik moet wel knettergek zijn…

 1. Geuz says:

  Ook al ben ik het niet met alles eens wat u zegt, of de manier waarop, ik acht u verstandig en bizonder gezond van verstand.

  Kinderen die gebruikt werden door pedofielen, worden ook meestal niet geloofd door hun ouders en andere volwassenen. In een interview tussen twee van die kinderen, met elkaar toen ze volwassen waren, hoorde ik dat mensen die hen geloofden “de believers” werden genoemd. Deze gesprekspartners, eens misbruikt als kinderen, beschouwen de volwassenen die hen niet geloven als medeplichtig, een conclusie die ik ook al trok voordat ik dat interview hoorde.

  Maar eigenlijk plaatst ik vooral even een commentaar, om te melden dat er een keihard bewijs is voor de vervalsingen van de maanlandingen, sinds 2017.

  Stanley Kubrick, de man die de vervalsingen maakte voor de internationale TV beelden van Niel Armstrong etc op de maan, heeft vlak voor zijn dood in 1999, een interview gegeven, dat pas 15 jaar na zijn dood gepubliceerd mocht worden. Daarin verteld hij in directe bewoordingen dat de maanlanding nooit hebben plaatsgevonden en dat hij de video’s maakte.

  Hij refereerde ook aan die vervalsingen in The Shining (1980), waardoor al voor die onthullingen door onderzoekers als mw. Oortwijn ontdekt was dat die video’s van de Apollo landingen van de hand van Stanley Kubrick waren. De stijl is herkenbaar.

  Ik weet niet of de video al eerder ergens is gepubliceerd, ik zag deze pas voor het eerste 2 weken terug.

  U bent niet gek, maar de mensen die u als gek verwerpen zijn medeplichtig aan dergelijke samenzweringen. Wat ik al eerder uitlegde in dit commentaar. Historisch gebeurd dit nu eenmaal erg vaak, zoals bij Cassandra, de vrouw die Troje trachtte te waarschuwen tegen het houten paard, ze werd ook niet geloofd. We weten waartoe dat geleid heeft.

  De samenzwering ronde de moord op Pim Fortuyn is iets uitgebreider dan de vraag of er een tweede schutter was. Wat mensen met name opviel, was dat er binnen enkele minuten politie met honden aanwezig waren, terwijl er in Hilversum geen politie honden kennel was. Ook de algemeen snelle aanwezigheid van zoveel politie was erg verdacht, het leek erop dat de politie was voorbereid op de gebeurtenis.

  Dieper ga ik hier nu niet in op diverse inhouden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s