Het graf van Antoinette Bont (1971-1995)

Antonia Bont Groningen Selwe… 24-01-1971 27-07-1995 V11-d1 51

9

BONTAntoinette Bont. Prostituee vermoord in Groningen in 1995. Haar lichaam werd in stukken gesneden terug gevonden in de regio (op verschillende plaatsen). Het hoofd is nooit gevonden, waardoor de identiteit niet met 100% zekerheid is vast te stellen.

Ze is begraven als Antonia Bont op de begraafplaats Selwerdhof (in de wijk Paddepoel/Selwerd) in de stad Groningen. Op haar steen staat de geboortedatum 24-1-1971 en sterfdatum 27-7-1995. Het grafnummer is V11 d1 519.

Ze zou 27 juli voor het laatste gezien zijn op de tippelzone, als ze om 2.00h in de ochtend naar een klant toe gaat, lopend (onbekend wie). Het is wat mij betreft vreemd, om de dag van de vermeende vermissing als sterfdatum te nemen. Dat kan aan mij liggen.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Antoinette Bont, GGZ, Groningen, Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Het graf van Antoinette Bont (1971-1995)

 1. Adams Appeltje says:

  Nee nee nee Antoinette Bont is NIET Adam Curry.
  Hoe kom je erbij?

  Oke de vorm van het gezicht lijkt er enigzins op, maar waarom zou Adam Curry dat doen?
  En die foto waar je Antoinette als klein meisje ziet op een soort bruiloft, dan moeten alle andere mensen reuzen zijn op die foto ops…. In theorie kan het maar jeee dat zou raar zijn. De neus is wel net zo groot als Curry, maar de vorm ervan is ietsje anders. Ook de ogen lijken alleen op de jonge Adam Curry. Adam Curry moet dan die foto’s jaren ervoor hebben laten maken voor hij beroemd werd met het idee dat ze dan die foto’s jaren daarna naar buiten zouden brengen. Werken ze zo? Denk het niet. TV denkt toch niet zover vooruit/ Dat zou toch raar zijn? Wel blijven nadenken he Andy Dandy en consorten. Mud zegt ook niet zomaar iets als je haar wel eens ontmoet hebt.

  Dus± Team Oortwijn continue the good work, maar wees kritisch naar je commentatoren.

 2. Adams Appeltje says:

 3. Adams Appeltje says:

 4. Adams Appeltje says:

  De mond en kaaklijn zijn een match.
  Neus is in beide gevallen redelijk groot maar we zien geen profielfoto dus zeker kan je niet zijn.
  Ogen komen aardig in de buurt van, zou kunnen. Sowieso dat het linkeroog iets groter en meer open is en het rechteroog wat meer dichthangt is wel typisch. Ook dat de bovenlip bij praten aan de rechterzijde wat meer ophoog trekt is wel typisch.

  Jammer dat we geen profiel foto hebben of de tanden of oren ergens kunnen zien.
  Nu kan je nooit zeker zijn. Ik sluit niets uit. Dan is die groepsfoto bij die bruiloft of zoiets wel erg verneukeratief want Adam Curry is echt groot. Je ziet wel dat Antoinette Bont daar een beetje schijn staat dus schouders lijken optisch kleiner mogelijk dan weet ik niet zeker want die jas zou ook de boel kunnen verhullen dat weten we niet zo zeker denk ik.

 5. Bonte Curry says:

  Alle foto’s van Antoinette verhullen een al dan niet aanwezige adamsappel.
  Ze heeft ook wel een mannenhoofd zeg.
  Het zou best Adam C kunnen zijn.
  Alls is mogelijk.
  Ht was een rare moordzaak met heel veel lugubere feiten en rare zaken die niet kunnen.
  Dat is wel typisch wat ze doen bij en hoax gebeuren
  Dan is de hoax slachtoffer een bekende nederlander 99 vd 100 x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.