Het graf van Antoinette Bont (1971-1995)

Antonia Bont Groningen Selwe… 24-01-1971 27-07-1995 V11-d1 51

9

BONTAntoinette Bont. Prostituee vermoord in Groningen in 1995. Haar lichaam werd in stukken gesneden terug gevonden in de regio (op verschillende plaatsen). Het hoofd is nooit gevonden, waardoor de identiteit niet met 100% zekerheid is vast te stellen.

Ze is begraven als Antonia Bont op de begraafplaats Selwerdhof (in de wijk Paddepoel/Selwerd) in de stad Groningen. Op haar steen staat de geboortedatum 24-1-1971 en sterfdatum 27-7-1995. Het grafnummer is V11 d1 519.

Ze zou 27 juli voor het laatste gezien zijn op de tippelzone, als ze om 2.00h in de ochtend naar een klant toe gaat, lopend (onbekend wie). Het is wat mij betreft vreemd, om de dag van de vermeende vermissing als sterfdatum te nemen. Dat kan aan mij liggen.

This entry was posted in Antoinette Bont, GGZ, Groningen, Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s