Er is momentum voor een grote schoonmaak

8030000Nee, geen revolutie, want dat willen zij juist met hun “Order out of Chaos”. Nederland had het redelijk voor elkaar. Ons land is in de afgelopen 30 jaar afgebroken. Dat gaan we terugdraaien. Het enige wat we moeten doen, is uit de EU en dan de schuldigen van de ergste misdaden eens wél voor een Volkstribunaal brengen. Net als na WO2. Met een opgeschoond politiek en ambtenarenapparaat, worden andere problemen gewoon opgelost zoals het hoort.

Het lijkt alsof dat niet kan, omdat het systeem van corruptie kennelijk een geoliede machine is. Nee. Zo goed geolied loopt dat niet. Zij zijn langzaam. En de corrupte leden van het corrupte systeem durven niet voor zichzelf te denken. Langzaam dus.

Ik zie een momentum in 2016. 

Reken even mee: de fouten.

 • Er zijn 1,1 miljoen ambtenaren in Nederland, pensionarissen niet meegerekend.
 • Ongeveer 2-25% van de ambtenarij is lid van Vrijmetselaars en dergelijke clubjes, met grote verschillen tussen gemeentes en organisatie-onderdelen.
 • Onderwijs, medici, media, en beveiligingsbedrijven zijn ook vaak “lid”.  
 • Ik schat dat 3% van de Nederlanders bereid is mee te doen met de ergste misdaden (of weg te kijken) wanneer Justitie, politiek, kerk of Vrijmetselaars hen dat vraagt.
 • In veel gevallen zetten zij ook hun kinderen in, die geleerd hebben mee te doen.
 • Overigens schijnt 1-2% van de bevolking pedofiel te zijn.  

Met een dergelijke populatie corrupten kan je veel schade aanrichten in een land. Bovendien hebben zij strategische posities (politiek, onderwijs, medici, media, politie). Posities waarvan wij geleerd hebben om functionarissen te vertrouwen.

Wij zijn met meer! Reken even mee: dit allemaal de straat op.

 • Een 25% van de bevolking bezoekt regelmatig alternatieve media websites.
 • Slechts 65% van de bevolking heeft een hoog vertrouwen in traditionele media. 
 • De Oranjes hebben de steun van minder dan 40% (max 40%) van de bevolking, al zeggen de officiële statistieken iets anders. 
 • Kranten schreven meerdere artikelen over de zaak Demmink, namelijk De Telegraaf (13), Trouw (19), Algemeen Dagblad (32), NRC Handelsblad (42) en de Volkskrant (27). Hierdoor is een groot deel van de bevolking zich bewust van mogelijke pedonetwerken bij Justitie. 
 • De meeste Nederlanders hebben gehoord van diverse gerechtelijke dwalingen, van de Puttense moordzaak tot Lucia de Berk.   
 • 40% van de bevolking zegt (2014) dat de kloof tussen de elite en de rest de afgelopen jaren groter is geworden. De ontevredenheid groeit op vele vlakken. 
 • Ik bereken dat ongeveer 1,2% van de bevolking weet heeft van mijn eigen case.

Mijn inschatting is dat minimaal 20% van de bevolking er al van overtuigd is, dat er een flinke schoonmaak gehouden moet worden in Den Haag. Besef dat Pim Fortuyn postuum 17% van de stemmen kreeg, hoewel zijn politieke standpunten (rechts) nog veel mensen hebben afgeschrikt. In 2005 stemde 62% tegen de invoering van de EU Grondwet. Dat zijn duidelijke tegenstemmen. Heel veel mensen zijn al (half) wakker.

Ik durf te stellen dat er momentum is, nu. Het enige wat ontbreekt, is het besef hoe diep de corruptie geworteld is. Slechts weinigen beseffen al, hoe we als burgers letterlijk in alles (gruwelijk) bedrogen en misbruikt worden.   

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

One Response to Er is momentum voor een grote schoonmaak

 1. waterman10 says:

  De kunst is om jezelf niet te laten bedriegen of misbruiken door gemaakte politieke correcte uitspraken.Als je namelijk er verder over nadenkt kom je vaak zelf tot de conclusie dat er een agenda achter verscholen zit.
  Dit mag dan wel politiek incorrect lijken,maar het is in ieder geval de eerste stap die je maken kunt naar een”off the grid” leven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s