Reutelingen attack July 24 2016 (deel 2)

Behalve de aanslag in Ansbach (Duitsland), vond zondag 24 juli ook een aanval plaats in Reutelingen (Duitsland). Een Syrische asielzoeker (21) is hiervoor opgepakt. Het zou niet om een terroristische aanslag gaan, maar om geweld in de persoonlijke sfeer, wat publiekelijk werd uitgevochten. Het vond plaats rond 16.30h CEST (Nederlandse tijd) niet ver van het station. 

 

 

 

Locatie 

De Syrische asielzoeker (21), een medewerker van kebab restaurant Mangal in Reutelingen, zou een ex-vriendin/collega (Poolse) gastarbeider (45) hebben aangevallen met een machete mes. De 45-jarige (!) vrouw zou zwanger zijn geweest en heeft door de aanval haar eigen leven en dat van haar ongeboren kind verloren. Zij is ter plekke op straat overleden, niet ver van haar werkgever de kebabzaak Mangal.

Dit alles vond plaats bij kebab restaurant Mangal in Reutelingen. De locatie heeft wat kenmerken van een typische Vrijmetselaarslocatie (kleuren van het restaurant, de trap op de website, gevestigd tegenover de Postbank het het treinstation etc.). Maar dat is op zich nog geen bewijs van een hoax aanval.

Attack

Rond 16.30h viel de Syrische man zijn vrouwelijk collega aan met een machete. Zij werd dodelijk gewond en stierf ter plekke. Daarnaast ging de jongeman nog twee anderen te lijf, waaronder een bestuurster van een rode Citroen en een man. Dit waren zogezegd een toevallige voorbijgangers.

 

De vermeende dader rende zelfs even achter een surveillancewagen van de politie aan, zonder dat deze wist hoe in te grijpen. De vermeende dader werd vervolgens aangereden door een burger met een BMW (Turkse jongeman), waarop de politie deze kon arresteren.

Slachtoffers

Behalve de zwangere ex-vriendin die gedood is, werd ook een man én een vrouw in een rode Citroën aangevallen. De motivatie voor de aanval op de laatste twee is onduidelijk. Beide raakten gewond. De zwangere vrouw (ex-vriendin en collega) is overleden.

Overigens zien we bij veel hoax aanslagen een rode auto een rol spelen.

Ik heb twee foto’s gevonden van de vermoorde zwangere vrouw. Beide foto’s lijken vanuit dezelfde hoek genomen. Eenmaal zonder wit laken en eenmaal met wit laken.Op het witte laken zijn geen bloedvlekken te zien.

 

ozoWwmHNINTCHDBPICT000254849157De vrouw draagt een zwart-grijs outfit. In het haar is mogelijk bloed te zien. Verder zijn er geen verwondingen, bloed of kleerscheuren zichtbaar. Dat kan veroorzaakt worden door de hoek van waaruit de foto is genomen.

 

 

Op haar rechterarm is een rood-paarse plek te zien. Dit zou een tatoeage kunnen zijn, maar het kan evengoed een verwonding zijn. Op bestaande de foto’s van de vrouw online is geen tatoeage te zien. Mogelijk is zij ondermeer verwond geweest aan haar rechterarm.

 

 

De dader

De dader (21-jarige man uit Aleppo) is opgepakt en licht gewond. Hij werd overmeesterd met behulp van een Turkse voorbijganger in een BMW, die de dader aanreed met de auto.

Ik zie echter geen bloed op het mes. De dader heeft een deels kapot shirt aan en een bebloed hoofd, maar ik zie geen bloed op zijn spijkerbroek. Bij een aanval op een ander, zal het bloed van die ander, meestal op de broek van de aanvaller terecht komen. Ik zie dat niet. Wel is bloed op het gezicht van de aanvaller te zien. Dit lijkt van hemzelf te zijn.


 

In de afgelopen week hebben er aldus vier aanvallen plaatsgevonden in Duitsland, die als terreur kunnen worden aangemerkt, waarvan drie in de regio Bavaria.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in EU, international, Maatschappij and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s