Jo Cox, de foto’s die haar het imago geven

Deze foto’s zeggen, dat je tegen een BREXIT moet zijn. De foto’s zeggen mij alleen ook, dat Jo Cox zich vooral laat portretteren in Vrijmetselaars kleuren rood, zwart en wit.

Huisboot

Direct na de aanslag (maar voor dit bekend was in de media) postte haar man Brendan Cox een foto van de huisboot van het gezin op twitter. Ik ken geen enkele bekende Nederlander, die het prive-adres op twitter zet, juist op het moment dat er vanuit allerlei hoeken aandacht gaat komen voor je leven. Welke huisvader zou dat doen? In rouw? In shock? Op het moment dat je voor je kinderen moet zorgen? Het is bizar. Overigens laat ook de tweede foto met de vier kinderen die bloemen leggen zien, wat de kleuren zijn. Wit, rood, zwart (en wat blauw) en het donker-licht gestreepte bijenshirt.

Op het internet zie ik allemaal foto’s van haar, die de globalistenagenda dienen.

En ik zie thema’s en kleuren die verwijzen naar de Vrijmetselaars. Het touw. De kleuren rood-wit-zwart. Het schijnheilige bordje als campagne “tegen geweld tegen vrouwen”.

 

Als dit niet helpt om de BREMAIN agenda erdoor te duwen, wat dan wel?

 

Deze vrouw verkoopt haar hele leven voor de agenda waarin ze gelooft. Dat kan net zo goed landverraad en geweld zijn, want imago en daden zijn niet hetzelfde. De foto’s van deze mevrouw hebben een daadkrachtige uitstraling en haar woorden zijn gericht op “liefde” en “goed doen”. Maar de symbolen en kleuren suggereren, dat zij voor iets anders staat.

 

De ene schoen uit. De kleuren zwart en wit. Een rode, witte en grijze auto. Zwart hek. Blauw lint. Geen lichaam te zien. Haar assistent is gesluierd. Joost mag weten wat hier gebeurd is en/of hoe ze is weggekomen. We weten het niet, want de media en politiek is in het geheel niet te vertrouwen.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

One Response to Jo Cox, de foto’s die haar het imago geven

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s