De komende weken bouw ik af.

De komende weken zal ik voorlopig de laatste stukken schrijven op mijn website.

Waarom? a) Omdat ik dermate veel cold cases heb uitgezocht, dat lezers al lang een conclusie zouden moeten trekken. b) Mijn eigen zaak is grotendeels bewezen. Hoeveel willen jullie nog zien? c) Ik moet op een gegeven moment verder met mijn leven, voor zover dat nog gaat.

Mensen, lees het werk eens. Duik in cold cases uit je eigen regio. Trek je conclusies. Schrijf ze op mijn website. Alleen kan ik dit niet veranderen. Aan journalisten, politie en andere (die dit werk zelf zouden moeten doen) heb ik niets. Het moet van jullie komen !

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, Maud Oortwijn, Media and tagged , . Bookmark the permalink.

15 Responses to De komende weken bouw ik af.

 1. Jimmy is Back says:

  Ik gun jou een normaal leven… echt! Maar wij willen je niet kwijt. Volgens mij ben jij de enige die en tenminste echt is en ook nog eens dingen uitzoekt. Blijf blijf blijf !!!

 2. Kritisch says:

  Gun Maud een echt leven, een eigen leven. Laat haar haar energie in zichzelf steken. Ze verdient het!

  • ☀️ says:

   Je hebt eigenlijk helemaal gelijk Kritisch…

   Grijp je kans Maud en maak er nog wat van Maud…. 😘

 3. The Brewer says:

  Maud, we will miss you ! Next destination Thailand ? Avoid car accidents 🙂

 4. gilaforte says:

  Ik lees je pas sinds kort en moet zeggen dat ik het eerst als een soort thriller heb ervaren maar achteraf moet constateren dat toch bij veel mensen bepaalde hoax situaties in NL en andere landen bestaan. Ik treedt hier niet verder in details maar wel wil ik je zeggen, je te begrijpen en dat je verhalen over jezelf mij niet vreemd in de oren klinken. Maakt niet uit waar je bent in deze wereld overal zijn wolven en lieve schaapjes. Graag contact houden, kan ook naar info@gilaforte.nl

 5. Jimmy is Back says:

  Als we verder willen, is er maar 1 wijze. Het is onmogelijk om verzet te organiseren, omdat we een politiestaat zijn en het aantal foute mensen vele malen groter is dan in WO2. Er is slechts 1 manier. Iedere rechtschapen Nederlander moet zelf zijn eigen daad van sabotage plegen. Laat van je horen. Grafiti, online, of door het blokkeren/negeren van foute mensen. Negeer politie. Laat ze voelen waar ze werkelijk staan. Pleeg je eigen kleine daden van verzet.

  We hebben slechts 2 voordelen tov van de fouten in Nederland. 1) Wij zijn met meer, hoewel niet georganiseerd. 2) De fouten werken erg langzaam. Zij mogen niet zelf beslissen of doen, alles gaat in groepsverband en tot in detail georkestreerd (ze zijn bang alleen). Langzaam!!!

  Iedere verzetsheld kan in zijn eentje iedere dag een daad van verzet plegen. Daar kunnen zij niet tegenop, want zij zijn met minder mensen en werken te langzaam. Echter, dan moeten de goeien wel echt allemaal mee gaan doen.

  • Liesbeth van der Hoop says:

   Op zich prima, maar hoe dan? Hoe doe je het zelf?

  • Gilaforte says:

   De vraag is of mensen hun eigen mening durven te uiten. Iedereen is bang honger te moeten lijden en de rituelen van de tegenwoordige tradities (nep luxe) moeten laten schieten. Verwend volk hierdoor gekweekt en daarom makkelijk te manipuleren. Diegenen die proberen het volk op te stoken worden verantwoordelijk getracht ofwel ze alleen maar de waarheid hebben verkondigd. Dit geldt voor elk land, voor elke regio op aarde en voor iedereen, voor elke mens en voor elke manier van vrij leven en vrij denken. Elke mens is in onschuld geboren en heeft wetten niet bedacht in zijn eigen nadeel. Een mens is een ontwikkeld wezen en slim genoeg, Nog niet eens een dier (kat, hond, muis, rat) gaat op onnatuurlijke manier jagen, vreten, leven. Wie heeft mensen dommer gemaakt dan primitieve dieren ???

 6. Johan Veenstra says:

  @ Maud,

  Heb je al eens van de moord op een kraker in/bij het Wolters Noordhoff pand in Groningen in 1990 gehoord? Zie: http://regio.tpo.nl/2016/05/25/ochtend-satan-groningen-huis-hield/

 7. Johan Veenstra says:

  Veel geheime dienst volk heeft zich sinds de jaren 80 verplaatst vanuit Den Haag e.o. naar het oosten en het noorden van het land omdat veel overheidsdiensten toen naar plaatsen als Zwolle Leeuwarden Groningen en Emmen verhuisden. Voorbeelden zijn de toenmalige PTT (Groningen), salarisadministratie overheidspersoneel binnenlandse zaken (Emmen) etc.

 8. maudoortwijn says:

  Ik vraag me in de zaak Lupi af, of niet dat gehele huis een nephuis was, incl. Lupi zelf. Ze hebben de boel opgestookt en de gehele kraakscene een slechte naam gegeven. Zelf niet eens opgepakt. Van Lupi zijn amper foto’s online te vinden. Dus… dat kan ook heel goed een spel zijn geweest. Die optie moet je altijd in het achterhoofd houden. Alles kan, als er eenmaal aivd-ers of metselaars de boel lopen te zieken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s