Hamburg: Moslim migrant smelt het gezicht van zijn vrouw met kokende olie in verband met islamitische eer.

Dit geldt niet alleen voor moslimmannen, maar voor alle mannen die bang zijn dat hun vrouw niet eeuwig 3 meter achter hen loopt. Laten we niet doen alsof dit moslim eigen is. Het is eigen voor eenieder die het eigen zelfvertrouwen afhankelijk laat zijn van de mate waarin ze een ander klein kunnen maken.

eunmask

verminkingHet echtpaar, Homa en Mohammed (hun familienaam mag niet worden gepubliceerd) zijn Afghaanse islamitische migranten die in Hamburg-Harburg, Duitsland wonen. De werkeloze Mohamad vertelde de onderzoekers dat hij zijn vrouw zonder waarschuwing heeft aangevallen “om haar onaantrekkelijk voor andere mannen te maken” meldt Die Welt.

Zijn “reden”:
“Ik vermoedde dat ze een andere man wilde. Ze droeg plotseling andere kleren en ging afvallen. Dus, ik wilde haar onaantrekkelijk maken voor andere mannen. Ik was bang voor aantasting van mijn eer. Ik wilde haar laten zien dat ik niet zwak was!”

http://www.dcclothesline.com/2016/03/11/muslim-migrant-melts-off-wifes-face-with-boiling-oil-in-cause-of-islamic-honor/

Dit soort gevaarlijke geesteszieken lopen hier nu met miljoenen vrij rond!

View original post

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, ISIS, Media. Bookmark the permalink.

7 Responses to Hamburg: Moslim migrant smelt het gezicht van zijn vrouw met kokende olie in verband met islamitische eer.

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander belangrijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Toen ik las dat haar familienaam om duistere redenen (voor mij altijd loeiende alarmbellen van stokende hoernalistiek!) niet gepubliceerd diende te worden ben ik de bronnen van deze zaak eens goed gaan napluizen. Alleen de besmette intenties waarbij ik toen uitkwam doen mij nu al zeer ijverig uitkijken naar de werkelijke oorzaken achter deze omstandigheden. Uiteraard is het beestachtig wanneer een pratende aap onder het juk van geprogrammeerde religieuze dan wel cultuurgebonden porno zich geroepen voelt tot deze schaamteloze barbarij, maar gezien de verboden te publiceren bronnen waarmee de moeders aller oplichting weer eens aan ‘goedkope’ volksmennerij trachten te doen, ben ik vanwege veel opgedane ervaringsdeskundigheid nog wel even ‘zoekende’ naar de ware intenties van deze bewust uitvergroot gepropageerde wazigheden Maud… BRON

  PS!; Ach, ik vraag het je al niet eens meer…

 3. The Brewer says:

  “to make her unattractive for other men” ? and now ? he can stay married to someone who he made look ugly as hell ?

 4. Jimmy is Back says:

  Ademas heeft je toch al die tijd bedreigd? Wat zit die gast nu ineens slachtoffer te spelen.

 5. Jimmy is Back says:

  Het gaat ze er niet om dat ze onaantrekkelijk gemaakt is, het gaat erom dat ze als mens nu 100% zeker nooit meer een volledig leven kan hebben. Ze is vanaf nu zijn slaafje, omdat ze nergens anders heen kan.

  Deze mentaliteit zie je ook bij vrijmetselaars. Ook zie je dat pedo’s dermate goed georganiseerd zijn, dat ze afspreken landelijk, om hun slachtoffers levenslang klein te houden. Dat doen pedo’s in groepsverband. Dat spreken ze samen af. Een verkracht jongetje in Groningen, zal ook als ie 40 jaar oud is, niet meer kunnen solliciteren op functies in Maastricht, waar hij wel aangenomen zou zijn, als hij niet gebrandmerkt zou zijn door de pedo’s. Dat organiseert de overheid allemaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s