De media wordt bepaald door de politieke agenda

Dit gebeurt in Duitsland. Het gebeurt in Nederland net zo goed. In de gehele Westerse wereld. Waarom? Het gaat niet eens zozeer uit van de nationale regeringen… De nationale politici dienen slechts als “managers van het NL volk” naar internationale krachten. Het is een globalistenagenda, die verplicht wordt uitgerold. Europa wordt afgebroken, land voor land.

Lees gerust mijn schrijven nog eens door: over hoax aanslagen in Kopenhagen, Parijs, Amsterdam en New York. Oorlogen in het Midden-Oosten zijn bewust gestart, om niet alleen dáár de macht te grijpen, maar ook Europa te destabiliseren. Het doel is een wereldwijde politiestaat, waar de globalistenkliek makkelijk controle kan behouden, door bevolkingsgroepen tegen mekaar op te zetten (autochtonen tegen nieuwkomers, en mannen tegen vrouwen etc.). Langzaam komen schandalen naar buiten. Dat doen ze bewust, want we komen nu in een periode waarin de onrust naar de oppervlakte moet komen (volgens het wereldwijde afbraakprogramma).

Dit moet stoppen.

Vergis je niet. De ex-mediabaas van ZDF doet gewoon mee en doet daarom nu (eindelijk) een boekje open. Waarom? Omdat “men” wil dat er onrust komt in Duitsland?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, hoax, international, Media. Bookmark the permalink.

One Response to De media wordt bepaald door de politieke agenda

  1. Die internationale krachten hebben een naam, aan de top zit zelfs een Nederlander.
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s