De vrienden van Oscar Hammerstein

hammerstein_advocaten_oscarMet wie is Oscar Hammerstein bevriend (geweest)? De naam Oscar Hammerstein komt voor in vele dubieuze dossiers in Nederland. Nooit als dader. Nooit als slachtoffer van een geweldsdelict. Altijd als nabestaande, goede vriend van, betrokkene die het kan navertellen… Welke rol heeft deze man?

  • Oscar Hammerstein was één van de eerste bekende AIDS-patiënten in Nederland.
  • Oscar Hammerstein was bevriend met Frits Salomons. Salomons heeft het allemaal overleefd, maar zijn naam is zeer bekend onder lezers van de alternatieve media. Hammerstein hield kantoor met hem. Dat is minder bekend.
  • Met Fred Teeven was Hammerstein volgens de media niet bevriend, want die zat zogezegd achter hem aan in 1994. Fred Teeven liet hem zelfs vastzetten.
  • Rob Scholte kende hij niet, zegt ie, maar zijn zaak wél (1994). Het was de auto van Oscar Hammerstein die leek op de auto van Scholte, waardoor er weer een extra verwarrende component zat aan de zaak van de autobom van Rob Scholte.
  • Oscar Hammerstein was vrienden met Sjoerd Kooistra. Deze horecamagnaat heeft zogezegd zelfmoord gepleegd. Sjoerd Kooistra had vele café’s in Groningen in de tijd dat ik er studeerde. Later ook in Amsterdam.
  • Oscar Hammerstein was goed bevriend met Pim Fortuyn (2002, RIP). Ook aan de dood van Pim Fortuyn kleven wat mij betreft nog vele vragen. 

 

 

Het lijkt Theo van Gogh wel (of Heineken). Dat kan toeval zijn. Maar voor iemand bij wie het zó tegen zit, gaat het nog behoorlijk goed met Oscar.

//media-service.vara.nl/player.php?id=308511

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Amsterdam, Demmink, Den Haag, Groningen, Justitie, Koningshuis, Media, Rob Scholte and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De vrienden van Oscar Hammerstein

  1. Pingback: Heineken zat bovenop de onderdelen van het royale stalking programma | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  2. EK says:

    Zie ik Jesse Klaver weer zitten bij Pauw en Witteman. Als Oscar Hammerstein verteld over zijn boek. Wie is zijn vader? Ik denk dat hij dat zelf best weet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.