Mabel Wisse Smit werkt sinds de studententijd voor geheime diensten en globalisten

Mabel Wisse Smit laat zien dat het Nederlandse Koningshuis tegen Nederland als land is. Dan weet u ook waarom er zoveel globale problemen op het Nederlandse bordje komen (MH17; opengrenzen; Srebrenica; zelfs Zwarte Piet). Het is allemaal agenda. Het gaat om olie, banken en de wereldmacht. Het Nederlandse volk en haar welvaart/welzijn, dat is wisselgeld voor de Bilderbergers.

  • In haar studententijd ging Mabel Wisse Smit al om met invloedrijke mannen. Ook Klaas Bruinsma behoorde tot de kennissenkring van Mabel.
  • Na haar studententijd kreeg ze een baan bij de VN in New York.
  • Ten tijde van Srebrenica werkte Mabel voor de VN aan het conflict in Joegoslavië.
  • Oud-BVD’er Frits Hoekstra in zijn memoires dat Wisse Smit in de jaren negentig voor de BVD gewerkt moest hebben en haar toenmalige geliefde Sacirbey bespioneerde.
  • In 1995 was Wisse Smit met Willemijn Verloop medeoprichter van War Child Nederland, dat zich inzet voor kinderen in oorlogsgebieden. Ik hou mijn hart vast.
  • In 1997 werd Wisse Smit directeur van het Open Society Institute in Brussel, van de Amerikaanse George Soros. Het Open Society Institute pleit o.a. voor open grenzen.
  • George Soros verdiende zijn vermogen met speculeren en beïnvloeden van de politiek in fragiele opkomende markten. Hij financiert daarnaast initiatieven als FEMEN.
  • Ze kende overigens twee mensen die zogezegd in de MH17 zaten op 17 juli, te weten De Lange en Van Tongeren. De ware toedracht van die vlucht is bij Mabel Wisse Smit vast bekend, want George Soros zit ook vuistdiep in de Oekraïense politiek. Dan zal ze ook weten wie er aan boord hebben gezeten.

Net als Maxima zet Mabel zich in voor de globalistenagenda.

Mabel Wisse Smit is een vrouw die carrière gemaakt heeft door zich “in te zetten” voor geheime dienst werk. Dat mag, als een vrouw dat zélf wil. Omdat ze daarnaast een landverrader is, die werkt aan de afbraak van de Nederlandse samenleving, is ze fout. Het Nederlandse Koningshuis geeft Nederland weg aan de globalisten en slaat daar ongetwijfeld voor zichzelf een slaatje uit.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s