BREAKING: Beatrix en Bernard moeten zélf achter het Bangkok complot zitten !!! BREAKING (deel 2)

SAM_0128U gelooft dat niet? Beatrix en Bernard die zelf achter het Bangkok verhaal zitten? U kan zich dat niet voorstellen, “ons” Koningshuis dat een schandaal creëert en dan de getuige van dat schandaal decennia lang het leven compleet kapot maakt? Is het ziek? Ja, het is té ziek? Is het volstrekt onacceptabel en schadelijk voor Nederland? Ja, zeker. Ook dat. 

 

Op 6 december 2000 was ik niets vermoedend op vakantie in Thailand, als ik geconfronteerd wordt met de Koninklijke familie. Hoewel ik geen zin heb getuige te zijn van hun “compromitterende feestje” en dus wegloop, word ik sindsdien gruwelijk gestalkt. En wat blijkt nu? Zij hebben mij bewust getuige laten zijn in 2000, opdat ze een excuus hadden me te stalken. In 1998 werd ik al achtervolgd tijdens een reis in Nepal, die achteraf geheel opgezet was door internationale geheime diensten. 

Nog meer bewijs. Cas de Stoppelaar, honorair consul voor Nepal in Nederland (en niet andersom!), laat weten dat Willem-Alexander en de Nepalese kroonprins elkaar bezochten in 1997 en 1998. Ik ben zelf in februari 1998 naar Nepal geweest voor een vrijwilligersproject dat walgelijk slecht georganiseerd was. Dit project was achteraf gezien opgezet om mij te stalken en te mishandelen. Foute boel daar in Nepal.

De Stoppelaar was erbij, toen Willem-Alexander Nepal bezocht in 1997, het jaar voor ik op vakantie ging naar Nepal. De Stoppelaar was er ook bij, als de Nepalese kroonprins Dipendra Nederland bezoekt in juni 1998, enkele maanden ná mijn reis in Nepal. Dat is achteraf gezien geen toeval geweest. Vlak vóór en ná mijn reis naar Nepal.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Koningshuis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to BREAKING: Beatrix en Bernard moeten zélf achter het Bangkok complot zitten !!! BREAKING (deel 2)

  1. Pingback: Als ik de archieven van Heino induik, zie ik Van Vollenhoven in 1984 al rondlopen | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s