Cheryl Morrien: De eerste verdwijningszaak waar massaal media-aandacht voor is (deel 3) – Mogelijke scenario’s

Op basis van analyse in deel 1 en deel 2, heb ik twee mogelijk scenario’s gedefinieerd. Ongetwijfeld zijn er alternatieve scenario’s te bedenken maar die heb ik zelf niet gevonden. Beide scenario’s zijn ongebruikelijk. Maar hier is iets ongebruikelijks gebeurd.

download (1)Op dinsdag 5 augustus 1986 om ongeveer 11.00/11.30h loopt Cheryl Morrien vanuit de flat van haar ouderlijk huis aan de Schiplaan in IJmuiden naar het huis van een vriendinnetje (Ilse van der Plas) die in de flat aan de overkant woont (< 50 meter tussen deze twee flats). De familie Dirk van der Plas is niet thuis. Cheryl wordt door niemand meer gezien, tot ongeveer 15.00/15.30h, als een buurtgenoot zegt dat ze haar ziet wegrijden op de achterbank van een groene LADA, met twee mannen voorin. Ze zwaait vrolijk naar haar buurtgenoot (die een kort stukje in de auto achter de LADA aanrijdt). Dan is ze weg. Waarom is ze om 15.15h pas weg? Voor wie is dat geen extra risico, maar een kans? Het helpt mij, om te denken in scenario’s, ook al hoeven die niet waar te zijn. 

Scenario 1: Van Ilse naar Ome Willem om 15.15h 

113-de-film-van-ome-willemRond 11.15h belt Cheryl aan bij de familie Van der Plas. Na haar even voor de deur te laten wachten, zodat ze gezien wordt voor een dichte deur, laten ze haar alsnog binnen. Ze speelt daar enkele uren. Voor hen is dat geen extra risico, want niemand ziet dat Cheryl hier is. Cheryl zelf heeft geen argwaan. Om 15.15h begint de film van Ome Willem. In dat programma wordt verwezen naar een probleem wat ze buiten de studio gaan oplossen. Op datzelfde moment gaat de deurbel bij Van der Plas en daar staan: Toon & August of de twee Harry’s van het orkest of Ome Willem met Siem Suurhoff. In ieder geval iemand die Cheryl herkent van TV. Misschien hebben ze zelfs een camera mee: “Er is geen tijd te verliezen!”. Dus Cheryl stapt om 15.25h in de groene LADA. Blij als een kind rijdt ze mee, waarna de groene LADA met Cheryl even later verdwijnt in een loods in de haven van IJmuiden. Haar ontvoering is een feit.  [Dit is slechts een scenario, geen feit] De speurhonden die avond volgen keurig het spoor van Cheryl’s huis naar Ilse’s huis, en daarna het spoor uitgezet met een schoen/tasje van Cheryl naar het veld achter (en terug). Voor speurhonden is dit dus een doodlopend spoor. Ook is er een reden waarom ze rond 11.30h verdwijnt, maar om 15.30h wegrijdt…. Pas dán kan de groene LADA met de mannen haar halen, mét een verhaal dat aansluit op haar favoriete TV-programma. [Er moet een reden zijn, waarom er zoveel tijd zit tussen het moment van vertrek van huis (11.15h) en het wegrijden in de LADA (15.15h). Als de LADA van elders uit Nederland moest komen, dan zouden ze er in 2 uur kunnen zijn geweest! IJmuiden is immers centraal gelegen. Waarom vertrekken ze pas rond 15.15h? Het is niet makkelijk om een kind 4 uur te vermaken. Er moet een reden zijn.]

67106-620-459266px-Harry_Bannink Hoofdgeitebrijeraugust Pieke Dassen Ome WIllem siem-suurhoff buiten-owsiemrichard (1) buiten-edwinsiem

Scenario 2: Van de flatbeheerder met hond naar het berghok

Cheryl loopt van haar huis naar de flat van Ilse. Ze klopt aan, maar niemand is thuis. Verveeld loopt ze terug de trappen weer af. Iemand ziet haar in de hal. Net als ze de deur uit wil lopen, gaat de liftdeur open. Het is de postbode/flatbeheerder/badmeester waar ze recent al vaker een vriendelijk praatje mee heeft gemaakt. Die heeft vandaag een hond bij zich. Als de hond net voor Cheryl de deur uit glipt, vraagt de vriendelijke meneer of zij de hond voor hem wil halen, want hij heeft zijn handen vol. Cheryl loopt naar achter op het grasveld en weet de halsband van de hond te pakken te krijgen. Ze loopt terug naar de flat. De man in kwestie staat nog met zijn dozen/tassen in de lift te wachten. Ze geeft hem de hond aan en wordt dan mee de lift in getrokken. In de lift is ze bedwelmd. Haar ontvoering is een feit. De flatbeheerder (oid) heeft toegang tot een kamer/opberghok direct naast de lift… En het meisje zwaaiend in de LADA, is een meisje uit de buurt dat spreken lijkt op Cheryl Morrien. De andere LADA getuigen zijn toevallig een andere LADA tegengekomen.

Vergezocht? Ja. Maar. Dit is waarschijnlijk een professioneel opgezette (geplande) ontvoering geweest. De eerste keer dat er in Nederland zoveel TV-aandacht voor was. Alles is mogelijk. 


 

1977-vara-haan-02-220x258ps. Het is vergezocht en ook weer niet, om te kijken naar verbanden tussen de TV-wereld en dit soort misdaden. Regisseur Siem Suurhoff (van Ome Willem) is op 13 februari 1995 in de nacht van maandag op dinsdag omgekomen in een ongeluk. Er is weinig bekend over dit ongeluk. Hij is 58 jaar oud geworden, want geboren 29 september 1935. Siem Suurhoff was de zoon van de PvdA-politicus Ko Suurhoff, die in de jaren vijftig minister was van Sociale Zaken. Volgens Willem Oltmans –pag 98– (mogelijk zelf ook geheim agent) deed Siem Suurhoff ook klusjes voor de Amerikanen / Gladio. Het bovenstaande scenario is daarmee nog steeds vergezocht, maar niet ondenkbaar geworden. a) Het verklaart waarom ze pas ná 15.15h wegrijdt én als een kind zo blij is met twee vreemde mannen in de auto. b) Het kinderprogramma heeft via Suurhoff een link met Gladio. Het toeval wil dat ook Ischa Meijer op 14 februari 1995 onverwacht kwam te overlijden. Ischa Meijer overleed aan een hartaanval als hij naar zijn Amsterdams koffiehuis gaat (hij is nog meegenomen met de ambulance). Twee TV-mannen. Tweemaal een vergelijkbare politieke kleur. En omdat Conny ook getrouwd is geweest met Van Mierlo, sluit ik 2x een link met Gladio niet uit. Gladio is overigens wel bereid om agenten een tweede leven elders te bieden en overlijden te faken. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. 

pps. Max van der Stoel was tot de (vermeende!) opheffing in 1992 in Nederland de leider van de uiterst geheime organisatie O&I (Operaties en Inlichtingen), beter bekend als Gladio. Deze moest het verzet leiden, mocht Nederland na WO II opnieuw bezet worden. Gladio zag het communisme als grootste gevaar, maar er blijven hardnekkige verhalen bovenkomen van geweld tegen de eigen bevolking (valse vlag aanslagen etc.) om het eigen bestaan van inlichtingendiensten en leger te rechtvaardigen. Vanaf halverwege de jaren tachtig, is Van der Stoel actief bij de Verenigde Naties. Vanaf 1 juli 2001 was Van der Stoel actief als speciale adviseur van Javier Solana, de secretaris-generaal/hoge vertegenwoordiger voor het gemeenschappelijk buitenland- en veiligheidsbeleid van de Europese Unie. Deze man diende al die tijd de belangen van de wereldwijde elite en niet die van het Nederlands volk. Geheime diensten spelen een dubieuze rol. 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Cheryl Morrien and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Cheryl Morrien: De eerste verdwijningszaak waar massaal media-aandacht voor is (deel 3) – Mogelijke scenario’s

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. KasKaas says:

  Er staan comments bij de Klikomoord, want misschien is dit aan elkaar vast.

 3. Kaskaas says:

  Een groene LADA is wel een “ouwe bak” met schroot, dus ik zie wel een parallel met de kliko die groen was en op wieltjes. Schiplaan en gevonden worden op een vaarwater is een beetje toeval, want al die onopgeloste moordzaken op vrouwen hebben water of dijken als vindplaats, helaas. Dat zal wel een vage theorie achter zitten bij de pedos en satanisten.

 4. Kaskaas says:

  Cheryl Priscilla Morrien. Cheryl betekent darling. En Priscilla betekent ancient in het engels dan. Dus ze zouden het nog symbolisch vinden om iemand uit een oude zaak te laten opdrijven.

 5. Kaskaas says:

  Cheryl Priscilla Morrien woonde aan de Schiplaan in de Zeewijk van IJmuiden. Ze is als laatste gezien in een groene LADA waarmee ze vrolijk leek weg te rijden op de achterbank.

  De Klikovrouw is gevonden met zeewaardige kleding aan, bij een sluis (Gaasp) bij Driemond aan het Rijnkanaal bij Amsterdam. In een groene afvalbak op wieltjes.

  De heilige Barbara werd in 306 opgesloten door haar vader in een toren, omdat zij Christen wilde zijn en vader het daar niet mee eens was. Uiteindelijk is ze dood gemarteld. Zij is een Heilige die zogezegd bijstand geeft aan de stervenden, om rustig te sterven. 4 december is haar feestdag.

 6. Kaskaas says:

  Morrien is gevormd naar de achternaam van de moeder, als die dan Maria heette. Het betekent kind van Maria.

 7. Kattamorriena Ch says:

  Scenario 3

  Het is weer eens allemaal fake.
  Katja Schuurman is Cheryl Morrien en daarom mocht ze zo beroemd worden.
  Heeft ze allemaal onderhandeld destijds al.

 8. a says:

  Het spijt me, maar dat is gewoon stom. Wat zijn de kansen van iemand die beroemd is Cheryl? Nederlands is niet mijn eerste taal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s