Vier liquidaties en 4 x het excuus van persoonsverwisseling.

Dan hoeven ze niets te onderzoeken, want tja, wat kan je. Ammehoela! 

  • Rob Zweekhorst (GGZ-directeur) uit Berkel en Rodenrijs – avond 1 januari 2014.
  • Stefan Eggermont (30) uit Amsterdam – nacht 12 op 13 juli 2014.
  • Robert Voorhorst (48) een kok uit Zwolle – ochtend 3 september 2014.
  • Augustine Nyantakyi (37) uit Amsterdam – nacht 27 op 28 januari 2015.

Een professionele moord wordt normaliter professioneel uitgevoerd. Niet voor de eigen voordeur. Niet in het bijzijn van de kinderen. Niet de verkeerde omleggen! 

Waarom wordt er direct geconcludeerd dat het om een persoonsverwisseling gaat? Overigens denk ik niet dat deze drie actief zijn in de maffiawereld. Ik heb vooral vragen.

Rob Zweekhorst media_xll_2212911Rob Zweekhorst. Bij GGZ-instelling InGeest kan hij aan gevoelige informatie komen. Er zijn meer mensen in die hoek weg gewerkt. Door geen verdere informatie aan het publiek te geven, moet iedereen maar aannemen dat het een persoonsverwisseling is. Niemand denkt nu mee, juist door de suggestie van persoonsverwisseling! Wel leeft iedereen mee, met de weduwe. Dennis van de Berg media_xll_2646747Overigens werkt ook zij in de GGZ sector. De zogenaamde (volgens politie) dubbelganger van Zweekhorst, die in dezelfde buurt woonde, zou het echte doelwit zijn. Deze Dennis van den Berg (ooit veroordeeld voor een vermogensdelict, lang geleden), kan het zich niet voorstellen. Een liquidatie kan hij zich niet indenken in de kringen waar hij verkeert. Bovendien woonde hij al maanden niet meer in de buurt. Hij was er met nieuwjaar om zijn dochtertje te zien.

Stefan Eggermont 10492077_761103110577061_6001988233836009854_nStefan Eggermont. Wat zou een reden kunnen zijn voor een liquidatie (als die er überhaupt al kan zijn)? Ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat de Conradstraat op slechts 400m afstand is van een Gladio-post aan de Nieuwe Vaart. De uitgebrande auto is gevonden op slechts 400m afstand van een andere Gladio-post aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam. Dat geeft te denken. Met Stefan Eggermont hoeft het niets van doen te hebben. Er worden vaker zomaar mensen omgelegd. Overigens had Stefan in het verleden een horecazaak in Almere. Ook gaf hij enkele jaren les op de RK Basisschool de Delta in Almere. Het verhaal nu is, dat Stefan dezelfde blauwe Fiat Punto heeft als een (criminele) buurtgenoot van hem, die wel wat op hem lijkt. Dat kan helaas ook! Iets aan de familiefoto’s van het gezinnetje roept bij mij vragen op. Misschien kom ik er nog op terug.

Robert Voorhorst auto-en-portretOp dinsdagochtend stapt Robert Voorhorst om 05.45 uur in zijn auto om naar zijn werk in Utrecht te gaan, wanneer hij onder vuur wordt genomen met een automatisch wapen. Robert Voorhorst woonde samen in de Akkerbergstraat met zijn vrouw en kind. Hij was sociaal en leek met niemand problemen te hebben. Een horecaman. Hij had in het verleden een aantal café’s in Zwolle en Zeewolde, waarmee hij ook failliet was gegaan. Nu werkte hij als kok. Waar hij werkte is onduidelijk. Hij zou met name koks detacheren voor instellingskeukens, om daar de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ook wordt er gefluisterd dat de man in de vrouwenhandel zou zitten en/of grote schulden zou hebben. Het valt op dat de kogelgaten in de auto vooral aan de passagierskant zitten.

Augustine Nyantakyi media_l_2743169Augustine Nyantakyi (37) werd januari 2015 doodgeschoten op de Wolbrantskerkweg in Amsterdam Osdorp, net als hij het huis van zijn vriendin binnengaat. Met automatische wapens openden onbekenden het vuur. Hij kwam juist terug van zijn werk als afwasser bij grand café De Plantage bij Artis. Hoewel de moord alle kenmerken had van een professionele liquidatie, wijst niets erop dat Nyantakyi actief was in het criminele milieu. Maar sinds wanneer heb je een persoonsverwisseling als iemand naar de eigen voordeur loopt? Dat is niet logisch. Verder valt me op, dat vele media wel spreken van zijn beroep als bordenwasser en zijn christelijke geloof, maar ik moet zoeken naar de details. Waar is hij bordenwasser? Wat blijkt? Tegenover café Koosje in Grand café De Plantage: Artis. Tot voor kort werden hier TV-opnames gemaakt voor DWDD en Pauw & Witteman.

Samenvattend: Vier liquidaties. Vier gewone burgers. Drie horecamannen. Vier werken recent (indirect) op een locatie van de collectieve sector (GGZ, Basisschool, Instellingskeuken, Artis). Vier maal machinegeweren in een woonwijk. Vier maal in de nacht. Alle vier heel verschillend, maar ook niet. Persoonsverwisselingen en machinegeweren voor je eigen huis in je netjes aangeharkte straatje. Dat heeft effect op de gemoedsrust. Allemaal uit de ambtenaren hoek.

Ik zeg u: Dit zaakje stinkt. En de stank komt uit een andere hoek dan u denkt

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, liquidatie and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vier liquidaties en 4 x het excuus van persoonsverwisseling.

  1. AndyDandy says:

    Stefan kan eventueel door Ali B gespeeld zijn maar zeker weet het het nooit met 1 foto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s