Hoe meer de Zwarte Piet discussie opgeblazen wordt, hoe meer de media zich moet schamen

Running around in circles. It has no end, no beginning and no meaning. 

“The world needs to see fhis” “dirty little secret”, dan denk je niet dat het over ons Sinterklaas & Piet feest gaat….  Kinderliedjes vol met ouderwetse praat. 

media_xll_2535612

Als je niet het lef hebt om echte discriminatie aan te tonen. Als je niet het lef hebt om verkrachtingsculturen bij de naam te noemen. Als je niet het lef hebt om snuff video’s te onderzoeken. Als je niet het lef hebt om zware corrupte aan te tonen. Als je niet durft te praten over vrouwenbesnijdenissen anno nu. Als je niet wilt laten zien waarom bepaalde bevolkingsgroepen vluchten in drugs. Als je de vele liquidaties niet onderzoekt. Als je niks zegt over discriminatie in Thailand, Cuba, Nepal, India, China etc. Als je niet schrijft hoe asielzoekers verdwijnen of in gedwongen prostitutie verdwijnen. Als je niets zegt over hoax aanslagen die de mensenrechten in onze Westerse wereld zullen aantasten. Als je niet klaagt over slavernij nu, in Nederland, en zelfs openlijk buiten Europa. Nederland moet trots zijn op het ware Sinterklaas verhaal, want het laat juist zien hoe tolerant we zijn. [Ja, ik weet dat discriminatie ook nu -helaas- nog bestaat, wat aangetoond kan worden door bovenstaande onderzoeken.]

Waarom dan wel een kinderfeest aanvallen, alsof de blackface van de VS iets te maken heeft met het Sinterklaasfeest. Het zou hetzelfde zijn als vrouwen nu de travestie-scene willen verbieden, omdat elders honderden jaren geleden ook mannen als vrouwen verkleed stonden. Dat een Zwarte Piet met een sullige lollige Surinaamse interpretatie niet meer van deze tijd is, das logisch. Terecht om Hollanders daarop aan te spreken. Deze hetze en shame om niets… pff. Ga eens journalistiek bedrijven. Of betaalt de VN te goed?  

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media, NWO and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s