So you know, this happens. Human experiments.

Of course, government officials always say how the results have been very important for blabla space travel or medical advantages etc. Every government official that I ever talked to, supported research on live human beings without consent. In my opinion, if a study is necessary, it should be done on those supporting it.

Personally, I am convinced the primary purpose of most of these programmes is amusement for government officials. There is no reason to perfection human torture, except perhaps in war situations, though for some that is debatable as well. Somehow extreme torture does not need research, it is done “right first time” when the occasion arises in which it is necessary.

How can we stop this? I propose to put the death penalty on the table for anyone involved.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to So you know, this happens. Human experiments.

 1. Geuz says:

  Doodstraf voor lieden die medische experimenten doen?

  TBS betekend Ter Beschikking Stelling. En Dwangverpleging!
  We horen die termen bijna dagelijks in de Nederlandse media. Maar voor mij is het evident, dat TBS betekend, ter beschikking stellen van medische experimenten.
  Mijn vraag aan anderen is slechts, TBS voor wat ander ter beschikking stelling dan als medische experimenten?

  Wat zichtbaar is in deze youtube video gebeurd in Nederland in onze gevangenissen. Ook in het leger overigens: Een veteraan vertelde me eens dat hij 3 dagen ziek was van een tetanus injectie. Maar ik had zelf ooit een tetanus injectie tegen infectie door een roestige spijker waar ik ingetrapt was, maar werd helemaal niet ziek.

  Er zijn ook Youtube video’s van Russische medische experimenten.
  Die zijn nog afschuwelijker dan deze video hier boven.

  De daders zijn evident, het zijn artsen.
  Dit is ook wat de video verteld.
  Wat deze artsen bezield is een bredere politieke agenda, deze artsen werken samen met belanghebbenden in de politiek. Dat blijkt ook uit de bovenstaande video. Wat er bezig is in de politiek, dat is TOP SECRET voor de Nederlander. Dankzij internet kon het wat lekken, ook lekte er sporadisch wat in tijdschriften en documentaires.
  Bibliotheken in Nederland worden gecontroleerd, ook uitgeverijen.
  Dit jaar nog moest de complete oplage van Het Dagboek van Maaike Vaatstra, door Wim Dankbaar, verbrandt worden door de rechter.

  Nederland leeft in, net als Rusland en de VS, in een compleet leugenverhaal rond wetenschap en actualiteit. Door deze opzettelijke onwetendheid, krijgt met de absurde situatie, dat mensen zo iets als TBS normaal gaan vinden. Maar je hebt gelijk Maud, een rechter die een verdachte veroordeeld tot TBS behoort de doodstraf te krijgen.

  Hoe de politiek werkelijk werkt, mij is daar een deel van bekend, maar zelfs de lieden die op de hoogte zijn, zijn slechts ten dele op de hoogte. Kinderen in Nederland wordt geleerd op de middelbare school bij biologie, dat martelen van dieren de normale gang van zake is om wetenschap te beoefenen. Eenieder die dat gelooft, komt vanzelf tot de conclusie, dat als dierenmishandeling een wetenschappelijk instrument is, dat mishandelen van mensen een beter wetenschappelijk instrument is. Dat is niet zo, maar dat is wat het Nederlandse onderwijs leert. Dus zelfs de leraar biologie is al medeplichtig, indirect, aan de experimenten in deze video.

  Maar werkelijke geneeswijzen worden gecensureerd door het medisch tucht college.
  Als werkelijke geneeskunde wordt gecensureerd door het medisch tucht college, daar voor in de plaats wordt het mishandelen van mensen als geneeskunde erkend door de docenten op onze scholen, niet allemaal maar de meesten, dan is er hier spraken van zeer ernstige cultuur corruptie.

  Oorzaken zijn mij bekend.
  Het is helaas zo, dat een erg grote meerderheid van de Nederlanders afhaken van uitleg over wat er werkelijk bezig is, als hun eigen belang in het geding komt.
  Een minderheid in dit land is zich moreel bewust van de realiteit, ook zonder de meeste feiten te kennen, maar een erg grote meerderheid is willens blind.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s