Stille agenten op straat in Amsterdam: verrekijker

SAM_2594Deze gast ziet er uit als een dakloze alcoholist. Ik heb hem vaker op de foto kunnen zetten. Hij is één van de stillen in de buurt, die mij in de gaten houdt. Hij staat opgenomen in één van mijn aangiftes in Bijlage 11, als “Lepelstraat”. U gelooft mij niet? U denkt, die man kan toch gewoon een beetje rondhangen in de buurt van het Waterlooplein? Ja.  Vandaag zag ik hem duidelijk posten. Hij had een kleine verrekijker bij zich en SAM_2612hield kennelijk iets specifieks in de gaten (foto 1). Ik was het niet deze keer, zijn aandacht ging ergens anders naar uit, al zittend op een bankje voor de Albert Heijn aan de Jodenbree. Hij wilde dan ook niet op de foto. Ik ben een uur later op datzelfde bankje gaan zitten. Hij keek die kant op door de kijker (foto 2). Als er nu iets raars gebeurt aan het Waterlooplein….

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s