Wat zou er gebeuren? Stel dat? ~ Knieschijf schieten op hoog niveau!

3bb528c776afcbd4ad36e86c53f0fa09Stel je eens voor. Stel dat één van de suffe prinsjes zonder echte baan morgen roept “mijn nieuwe hobby is knieschijf schieten” en “vergeet niet, ik ben heel belangrijk”. Wat gebeurt er dan in ambtenarenland? Stel, zo een prinsje eist gelijk, om op het allerhoogste niveau de sport “knieschijf schieten” te kunnen beoefenen. Wat betekent dat dan, voor dat soort lui?

Hoe lang duurt het, voor het Nederlands voetbalelftal gedrogeerd -anders rennen ze te snel- met blote knietjes over een grasveldje moet hollen voor de prinsjes? Is er iemand in Den Haag mans genoeg om te zeggen dat dit NIET KAN in 2015? Het is natuurlijk inhumaan, illegaal en kost ons land teveel. Geen burger zou het goedkeuren. Voor wat vermaak voor wat prinsjes die uit pure verveling van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen. Ze doen het natuurlijk om voor zichzelf te bewijzen, dat ze meer zijn dan de rest van het volk. 

Normale mensen bewijzen dat ze beter zijn dan anderen ergens in, door te sparen voor de juiste equipment en veel te oefenen. Dat gun ik die prinsjes ook. Het lijkt me heel gezond voor ze. Als (dit voorbeeld is fictief) iemand de sport “knieschijf schieten” zou beoefenen op topsporters, om te bewijzen dat ie heel wat mans is, bewijs je slechts twee zaken. Eén: de mensen om je heen zijn niet in staat hun baan met enig verantwoordelijkheid in te vullen. Twee: Je bent zelf geen knip voor de neus waard.

Dat is en blijft mijn oordeel. Ik geloofde dat dergelijke misstanden niet voor konden komen in een land als Nederland anno nu, omdat ik meende dat de meeste eindverantwoordelijke bestuurders enig niveau zouden hebben. 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s