I begin to suspect …

1. Eva Buitenhuis & Belle Topper died under unusual circumstances  (2015) They were hiding together under a tree in Randenbroek Park (Netherlands), when they were both hit by lightning. The two women died under identical circumstances. 10505381_703839836330325_7815712012201464665_n

Hanneke Mooi. The mother of Eva lives in Amersfoort (Netherlands), born in Haren. Has “Lightworkers” in her social circle. Profession unknown. In 2013 she participated in a workshop about multidimensions and parallel lives.  -see below- 

Eelco Buitenhuis. Father of Eva Buitenhuis, who moved from Amersfoort to Calgary (Canada) a few years ago. He is a researcher at the University of Calgary. His main area of expertise is Pedagogy. Like Ron Tzur, he is interesting in the Learning process itself.

Shirley Steinberg. In Calgary, Ahirley Steinberg Jewish Calgary 1010144_10152278597075325_773761708_nEelco Buitenhuis is in a relationship with Professor Shirley Steinberg. She is a Professor in Youth Culture. Imagine the odds. Their profession is to study how to influence youth. And what happens in their real lives is “a macabre cult” around one of their children who died recently.

Moreover, I found the same Shirley Steinberg also knew Shiri Berg (USA), another young woman who died under strange circumstances. Shiri Berg went to the Highschool Prom with Steinberg’s son Chaim.

2. Biochemistry student Shiri Berg died under unusual circumstances (2005)  A years before, Blanca Bolanos died in a similar way. They both applied a numbing gel on their legs (libocaine/tetracaine) for (laser) hair removal treatment at a spa.

Sara Berg mum Shiri Berg Obesity0011350418090Sara Berg (in full Sarah Berg Tzur) is the mum of Shiri. She is married to Ron Tzur. The children have her last name, because she is Jewish. Last known address is Vienna (USA). Professional background unknown.

Ron Tzur. The father of Shiri Berg. Ron Tzur is University Professor in Mathemetics at the University of Colorado (USA) in the department Denver School of Education and Human Development. His research interests are studying the teacher-student interaction and how that impacts the learning process for students. His main area of research is also Pedagogic!

It is terrible to lose a child. I looked into it, because grieve is to be sincerely applied where it should. I am worried it becomes an excuse to go after something, in this case small pharmacies. And we, we are trained to be considerate to them. 


workshop on 44 MULTIDIMENSIONS IN WHICH WE LIVE 12 LIVES (yep)

posted on facebook by Anne-Marie van Hees as an event: 20/26 april 2013, Haarlem 

“Multi dimensionaliteit: Je leeft in 11 andere dimensies. Hoe kan dit? Dit kan doordat er 11 andere delen zijn. Jij bent 1 deel en er zijn nog 11 andere delen met dezelfde geboortedatum, dezelfde sterfdatum en levenslessen, maar die dit allemaal op een net andere manier beleven.

Kun je je voorstellen wat er gebeurt? Het gaat dan allemaal veel sneller. We ontwikkelen ons dan veel sneller. We kunnen dan ervaren langs 11 andere kanten hoe het allemaal is. In het ene leven ben je misschien getrouwd, terwijl je hier op aarde alleen bent. Het kan zijn dat je gezondheid hier op aarde heel slecht is, terwijl een ander deel van jou heel gezond is. Hoe zou het zijn als we weer een werden met al die 11 andere delen?

Er zijn 44 creaties [dimensies] waarvan er in 11 jouw andere delen leven. Dit zijn andere dimensies van tijd en ruimte. Wat ik ondervonden heb is de kracht die in de verschillende creaties is. Je kunt die kracht vertalen in emoties of gevoelens. Deze emoties en gevoelens kunnen we hier weer gebruiken om in je kracht te gaan staan. Door te spelen en te ervaren wat de kracht in een van de andere creaties is, kun je de herinneringen die daarvan in je systeem zijn opgeslagen activeren.

We zijn op weg naar eenheidsbewustzijn. De kracht van de verschillende creaties kan ons helpen om onszelf te ontdekken en uiteindelijk te worden wie we werkelijk zijn. Deze kracht heeft ook invloed op de ontwikkeling van je bewustzijnsproces. Hierdoor leveren we onze bijdrage om van De Nieuwe Aarde een planeet van liefde te maken. We krijgen dan de hemel op aarde. Overwin je innerlijke strijd en dualiteit.

Wat gaan we in deze 4 dagen doen? We gaan op zoek naar de creaties waar deze andere delen leven. Je gaat ontdekken hoe die andere delen leven en ontdekken wat daar allemaal gebeurt. Je gaat kijken hoe deze creaties jouw verder kunnen helpen en hoe het voelt om weer één te worden met jouw 11 andere delen. Het kan zijn dat de andere jij uit een van de creaties zich heel sterkt voelt terwijl jij je juist op dat gebied helemaal niet zo sterk voelt. Door weer contact te maken met dat deel kun je leren hoe je hier op aarde met dit stuk kan omgaan. Omgekeerd kan het ook het geval zijn. Jouw andere jij kan zich heel slecht voelen en het allemaal niet zo goed meer aankunnen, terwijl jij juist weer goed bent in dat stuk. Door contact te maken kan jij jouw andere deel leren hoe je dat moet doen. Er is nog heel veel te vertellen, maar als dit al je interesse gewekt heeft kom dan naar de lightshop en ontdek waar jouw andere delen zich bevinden om één te worden.”


SAM_2505De moeder van Eva Buitenhuis heeft deze workshop bijgewoond en was er zeer over te spreken. Nogmaals, dit gaat over het concept van parallelle levens in andere universums.

Rechts foto van facebook

Dan denk je dat je alles gehad hebt: Nanco Immanuel. Ik ken hem verder niet. Ook hij is trainer/coach in multi-dimensionaliteit (parallelle levens enzo). In februari 2015 vraagt hij op facebook of ik met hem wil connecten. Prima, dat kan. Op 1 mei 2015 gaat hij ineens om onduidelijke reden op sabbatical. Ook dat kan. Op 5 mei 2015 worden zogezegd Eva en Belle geraakt door de bliksem. Ik heb zijn profiel nóg eens bekeken. Hij is bevriend met zowel de vader als de moeder van Eva Buitenhuis. Met de vader heeft hij op facebook persoonlijke interactie (ze kennen mekaar echt). Samengevat, zowel de vader als de moeder van Eva Buitenhuis hebben in hun vriendenkring mensen die zich professioneel bezighouden met parallelle levens in “andere dimensies”. Zelf geloof ik dat verhaal niet.

Dat Nederland zover gezakt is. Waarom moet ik me hiermee bezighouden? Het moet niet, maar bij gebrek aan daadwerkelijke bezigheden doe ik het.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to I begin to suspect …

 1. shirley Steinberg says:

  Who are you? How can you make such random conclusions? To what purpose?

  • maudoortwijn says:

   It seems you have been surrounded by two cases of young people (Shiri Berg and the Belle & Eva), who have al three died in a manner that is just unbelievable. Their parents beforehand were interested in “parallel lives”. In both cases, dad is academic in the field of Pedagogy. In both cases, their deaths have become rather famous. I would almost say: with a cultus. And that again, is your academic field. It just makes me wonder what this is.

 2. msgramsci says:

  The word cult suggests an evil gathering of people. This is nothing but random tragedy. And only Eva’s father, no one else was interested in whatever you mean by parallel lives. Get your facts straight, Ron Tzur was Shiri Berg’s stepfather, so her own father was named Berg, that was her name from birth. Jewish children have their father’s name unless it is a feminist decision for them to take their mother’s name. You are seriously uninformed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s