Russell Brand is a fake: communism doesnot work.

 • Mentions corporate corruption (but forgets to say 9/11 and ISIS are fake!)
 • Mentions economic crisis (but forgets to say it was created (!) by banks and politicians)
 • Wants to delete politics at country level (but overlooks the option of a system clean-up)
 • Talks as if he wants to give power to the people (his measures have the opposite effect)
 • Pro-mass-immigration (everyone with a more realistic view is considered “backward”)
 • There is no good or evil, everyone is a bit good and a bit evil (in a way, but not serious!)
 • We should be totally altruistic (more altruistic than we are now, that tends to suicidal!)
 • We needs a massive ideological shift (kill our own culture for the good of the world)

More government to me seems not the answer, because we have a corrupt government creating problems (and then giving hand-outs to the poor, while increasing the costs of general services). The answer of Russell Brand is not to get to the route cause and stop the corruption of the system. He is giving “hand-outs to stop the bleeding” increasing the size of government.

Why doesnot Nigel Farage mention that Russell Brand has been dating a Rothschild? When Russell Brand attacks the present (banking) system, it is so easy to reply. 

The same corrupt parties who are taken the wealth of our nations through created financial problems, also set-up the mass immigration flows. I am not against some immigration. I stand for equal rights, but the present size of inflow is destructive.

He is not even funny. How come he gets the media attention, even internationally???

Brand? He works for the same people that set-up ISIS and other terrorist attacks. They first create these problems. The effects of these problems (terrorism, poverty, and mass-immigration) is what Russel Brand is trying to make acceptable. And all he wants the people to do is to: detach from politics; accept mass-immigration; long for a simple life; and be happy with social housing and other government programs (local initiatives). Small communities. Slowly the masses become like farm animals, without realizing it.  

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Russell Brand is a fake: communism doesnot work.

 1. Ik zie mijzelf als een liefhebbend persoon met weinig eisen. Vanuit de kerk heb ik geleerd anderen te helpen en veel te geven.

  Desalniettemin heb je gelijk: een persoon die altruïsme eist als de weg voorwaarts politiek voor een volk, daar is wat mis mee. Niemand mag verwachten (eisen!) dat een ander altruïstisch is, want dat verwachten van een ander is niet fatsoenlijk. Hij zegt het immers niet tegen de top 1%, maar tegen Jan met de Pet. Bovendien, als op politiek niveau altruïsme het grootste motief wordt, dan ben je geen politicus van een land of volk. Je stuurt dat volk naar zelfdestructie met mooie woorden. Het is de taak van de politiek om voor het eigen volk te vechten. Als dat gevecht gevochten wordt, dan is er ruimte bij datzelfde volk om ook andere te helpen.

 2. Kaskaas says:

  Haha, heb je wel eens in die landen in Afrika gepraat met de mensen daar? Die denken aan “wat ik wil” en dan aan “Wat ik wil”. Mag van mij. Maar door hier een overkill aan alto te vragen van ons, komen we wel scheef uit.

 3. JimmydePimmy says:

  Dit zijn de standpunten die je van beide zou verwachten. Het is overduidelijk dat Russell Brand controlled opposition is. Die man geeft niets om de werkende klasse. Hij propageert maatregelen die de elite willen, zodat de controle over het gewone volk versterkt wordt.

  Wat mij opviel is Nigel Farrel. Hij laat zich hier als de zwakkere partij wegzetten. Het is georkestreerd in mijn optiek. Als Brand hem aanvalt “him and his banking friends”, is het zo ontzettend makkelijk om Russell fijntjes te wijzen op zijn huidige schoonfamilie: Rothschilds. Dat doet Nigel niet. Niemand zegt het. Hij moet het weten en jij wordt aangevallen omdat ie in de city heeft gewerkt. Dus, misschien, wel, zijn beide controlled opposition. Logisch.

 4. Pingback: Al die alternatieve media in rood-wit-zwart, het is fake | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s