Liquidatie Lucas Boom in Zaandam (deel 3)

001_rb-image-1774331 Boom 10 juni 2015 ZaandamLucas Boom is gevonden niet ver van zijn auto vlakbij zijn woning op 6 juni 2015. Hij is door vier of vijf schutters met een Kalashnikov geliquideerd. Omwonenden hoorden tien tot enkele tientallen schoten.

De foto links is genomen door een buurvrouw die getuige was. 

In België is hij in 2014 veroordeeld wegens cocaïnehandel. Bij monde van zijn advocaat heeft Boom beschuldigingen over betrokkenheid bij cocaïnehandel en liquidaties altijd nadrukkelijk ontkend. Tot dusver heb ik nog nergens kunnen vinden, dat Lucas Boom ooit veroordeeld is (dat maakt hem niet onschuldig).

  • Waarom is er gekozen voor Kalashnikovs, als de locatie van de liquidatie een woonwijk is? Juist met een machinegeweer richt je niet zeer goed. De kans op raak schieten wordt vergroot door meerdere kogels tegelijk af te vuren, in plaats van goed te richten. Dit is geen wapen dat je gebruikt in een omgeving met veel omstanders.
  • Waarom zijn er vier tot vijf schutters met machinegeweren. Dat is een enorme overkill. Het gaat hier niet om een aanslag op president Poetin, maar om een dealertje dat het niet eens ziet aankomen. Iedere schutter moet betaald worden. Iedere schutter is een risico om gepakt te worden. Een liquidatie wordt meestal door één persoon afgemaakt in de criminele hoek. Dan is er maar één die de moord zelf begaat. Het is vaak kenmerkend voor overheidswerk, om het afmaken een groepswerk te laten zijn.
  • Een lichtbruine bestelwagen is geen onopvallende wagen in 2015. Bestelwagens zijn bijna altijd wit, maar soms ook zwart of donkerblauw. Lichtbruin valt op.
  • Waarom is er gekozen voor deze specifieke plek? Ik heb google maps even bekeken. De woonwijk wordt omringd door sloten. Vanuit deze woonwijk is er slechts één weg begaanbaar voor auto’s. Als Lucas Boom de auto pakt, dan weet iedereen waar hij binnen 5 minuten langsrijdt (de Houtveldweg). Op de Houtveldweg zijn er minder getuigen en is men snel op een doorgaande weg. Dat is een veel betere locatie en zeker als je met een aantal schutters een wagen met Kalashnikovs onder vuur kunt nemen.
  • De combinatie van overdadig geweld, vijf schutters, een opvallende kleur vluchtwagen, en de locatie van een woonwijk overdag…. maken dat de vluchtauto snel gevonden kan worden. Dom dus. Wel vijf schutters en Kalashnikovs, dan aanpak met overkill? Why? Het kenteken is bij deze kleur zo gevonden: link. Die criminelen moeten dat beseffen. Iedere crimineel weet dat er ANPS-kentekenherkenningscamera’s op de A10 hangen.

Ik vraag het me weer af. Een woonwijk is opgeschrikt met vier tot vijf mannen in zwarte kledij en Kalashnikovs. Waar is dat in godsnaam goed voor?

002_rb-image-1774323 Boom liquidatie Zaandam juni 2015 13512145_635695209444157989  

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s