Liquidatie Lucas Boom in Zaandam, de vluchtauto gevonden in Noord (deel 2)

busje_liquidatie2_1Op 9 juni 2015 is Lucas Boom (coke dealer) in Zaandam op klaarlichte dag vermoord. De vermeende daders (vier tot vijf schutters) stapten uit een lichtbruin busje, terwijl Boom naast zijn auto stond. Niet ver daar vandaan zit de zoon van Lucas Boom op datzelfde moment op school.

De VW bestelbus (groot) is uitgebrand terug gevonden op een parkeerplaats aan de Achtersteven in Amsterdam Noord (link).

2219131193-effce6ed Schermafbeelding-2015-06-09-om-17.14.38-300x146 3513506104-1c246af3  20150609_busje_03

Ik zoek zo’n locatie gelijk op met google maps (link). De vluchtauto is gedumpt op een parkeerplaats aan de rand van een woonwijk direct naast de ringweg A10. Is dit een logische plek voor een wagen met 4 tot 6 inzittenden om deze te dumpen en zelf weg te komen, zonder dat er een haan naar kraait?

  • De woonwijk is omringd met water, en kan slechts vanaf twee wegen bereikt worden. Deze beide toegangswegen komen vanaf de S117. Dan is de kans aanwezig dat iemand de lichtbruine wagen ontdekt, vóór de chauffeur in staat is weg te komen van dit “eiland”. Ook te voet zijn er slechts een beperkt aantal “vluchtweggetjes”.
  • Waarom zouden ze vanaf Noord (vlakbij het eind van de A7 op de S151) rijden naar de A10 (waar vele camera’s zijn opgesteld), om de wagen te dumpen aan de rand van een woonwijk aan de Achtersteven? De kans dat niemand hen ziet aankomen rijden of wegrijden is daar klein, juist omdat al het verkeer langs enkele wegen kan.

Ik ben benieuwd waar dit onderzoek toe leidt. Hopelijk wordt het niet gebruikt om de politie meer bevoegdheden te geven, want dat is niet wat dit land nodig heeft.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s