Roofdieren die niet (meer) in Nederland thuishoren, bezoeken ineens ons land

vale-gier1De afgelopen tijd zijn we “opgeschrikt” (of wellicht verblijd) met het signaleren van roofdieren in Nederland, die niet (meer) als vaste bewoners stonden geregistreerd.

downloadSinds gisteren kunnen we de Vale Gieren aan dit rijtje toevoegen: link.

Ook dit zijn tekenen die horen bij de eindtijd (volgens de christelijke Bijbel). Mijns inziens is dat geen toeval. Kijk, als het milieu sterk verbetert in Nederland of het klimaat verandert, dan is het niet vreemd als er nieuwe beesten gezien worden. Het is alleen té toevallig, dat dit allen roofdieren zijn. Het zijn bovendien beruchte roofdieren.

Het is voor geheime diensten niet moeilijk, om elders in Europa enkele exemplaren te vangen en deze in Nederland uit te zetten. Waarom zouden ze? Het draagt allemaal bij aan het gevoel “dat er van alles verandert” in Nederland. Al die “kleine berichten” samen (van roofdieren tot Journaal-kaper), zorgen voor een gevoel van onrust. En dat gevoel is een goede voedingsbodem om veranderingen door te voeren, waartegen het volk anders harder zou protesteren.  Let maar op, de komende maanden zal het hard gaan.

U wordt gemanipuleerd: hou het hoofd koel. Wij zijn de burgers van dit land!  

ps. Ook elders in Europa speelt dit. De goudjakhals (qua uiterlijk gelijkend op een wolf, maar iets kleiner) verplaatst zich langzaam naar steeds Noorderlijker gebied en is ondertussen gesignaleerd in Duitsland. Oorspronkelijk leeft de goudjakhals rond de Zwarte Zee. Ook de goudjakhals is een roofdier, maar richt zich op knaagdieren (niet gevaarlijk voor de mens).

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in eindtijd, Media and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Roofdieren die niet (meer) in Nederland thuishoren, bezoeken ineens ons land

  1. Pingback: Tekenen te herkennen in Tijden der Laatste dagen | Belgian Biblestudents - Belgische Bijbelstudenten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s