Wat is dit nu weer? De VN wil stiekem contact leggen? Wat is dat?

Ik ben een simpel mens. Ik houd van duidelijk. Daarom weet ik niet goed, wat ik hiervan moet denken. Wie zette dit op?

Ik heb vele contacten op Linkedin. Zoveel, de meeste ken ik eerlijk gezegd niet echt. Een uitnodiging om te connecten op Linkedin ‘accept’ ik soms blind, als ik veel overeenkomsten zie tussen mijzelf en activiteiten waar deze persoon zich mee bezighoudt. Deze week niet. Wat gebeurde er deze week toevallig, precies de dag waarop ik een kamerhuurder beschuldig van het binnenhalen van ‘vreeemde elementen’ in ons huis (lees: ze had geheime dienst connecties het huis binnengehaald als onderhuurder, en daar hadden/hebben we ruzie over).

SAM_2235Ik krijg een uitnodiging tot ‘connecten’ op Linkedin van een mij onbekende dame Kathy Meyer, die qua profiel enigszins lijkt op mijzelf. Er was dus een redelijke kans dat ik op ‘accept’ zou klikken. Wat blijkt nu? Als ik daadwerkelijk doorklik naar haar profiel, blijkt dat er een link achter zit naar het profiel van de baas van Human Resources van United Nations in New York. Ik heb foto’s gemaakt van de e-mail uitnodiging en van het profiel waarnaar deze toe linkt.SAM_2234

U kunt zelf zien dat dit echt een link is, want in de derde foto is onderaan zichtbaar waarnaar de link verwijst waar ik mijn muis houdt. Op de tweede foto is exact die link in de explorer balk boven te zien. Geen twijfel over mogelijk.

SAM_2237Zou het een grap van derden zijn? Waarom anders met een nep account? Ik zou zelf nietsvermoedend het contact “Kate Meijer” accepteren, en dan een UN manager in mijn contactenlijst hebben (zonder het te weten).

  • Het zou betekenen dat Human Resources van de VN graag wil dat zij tussen mijn contacten staan op Linkedin. Met Human Resources heb je contact als je werkt voor de VN of als er een sollicitatieprocedure zou zijn (geweest).
  • Het zou betekenen dat de VN denkt dat de kans groter is dat ik ‘accept’ aanklik op de uitnodiging, als er een neutraal voor mij onbekend profiel een verzoek tot ‘connecten’ naar mijn mailbox stuurt.
  • Als ik op ‘accept’ zou hebben gedrukt, staat VN Human Resources in mijn contactlijst op Linkedin, zonder dat ik me er bewust van zou zijn. Wat is daar de bedoeling van?

Nu moet u weten, dat de organisatoren van mijn gang stalking programma, naar bekenden van mij vaak geclaimd hebben, dat ik voor hen werk “deep under cover”. Ik zou zogezegd zelf gekozen hebben voor een “undercover rol als patsy”. Mijn gevecht om uit dit gang stalking programma te komen, is volgens dat verhaal zeer goed toneelspel. (jah, NEE!) Nu het programma langzaam op het einde loopt en de boel op ontploffen staat, moeten ze kennelijk voor de bühne echt geloofwaardig maken, dat ik bij de VN (of Bilderberg of vrijmetselarij etc.) op de loonlijst sta. Mevrouw Carole Wainaina heb ik nog nooit ontmoet.


ps. Mevrouw Wainaina (Kenya) werkte van 2011 tot 2014 als hoofd HR voor Philips en daarvoor weer voor het Amerikaanse Coca Cola. Als ik niet al jaren in een gang stalking programma zat, had ik haar graag aan mijn contacten toegevoegd.  

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s