Het Europees Parlement doet mee aan de NWO hoax-voor-onrust Agenda

The_ScreamSTRAATSBURG (ANP) – Het Europees Parlement (EP) wil een internationaal, onafhankelijk onderzoek naar de moord op de Russische oppositieleider Boris Nemtsov. De internationale mensenrechtenorganisatie Raad van Europa of de Verenigde Naties zouden kunnen assisteren bij een ,,juist en onafhankelijk” onderzoek, opperden de parlementariërs in een donderdag aangenomen resolutie.

De parlementariërs maken zich zorgen over het groeiend aantal onopgeloste politiek gemotiveerde moorden, het gebrek aan persvrijheid en het verder groeiende ondemocratische klimaat in Rusland. In deze sfeer is het moeilijk, zo niet onmogelijk, om gedegen onderzoek te doen naar de moord op Nemtsov. Veel parlementariërs vrezen dat wel de daders, maar niet de opdrachtgevers gestraft zullen worden.

Het EP is tevens bezorgd over het feit dat Rusland niet meewerkt aan het internationale onderzoek naar het neerschieten van vlucht MH17. Alle inzittenden, onder wie zeer veel Nederlanders, kwamen om. Aan de daders mag geen amnestie worden gegeven, benadrukt het EP.   ~ Lees het helemaal in Elsevier. 

——————————————————-

Nu weten we zeker dat het Europees Parlement dit complot niet wil oplossen. a) Ze weten allang dat het een grote hoax is. b) De EU en VN als onafhankelijke partijen naar het publiek presenteren. Het Europees Parlement speelt de hoax-voor-onrust Agenda van de NWO mee.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s