Een socialitische wereldregering met politiestaten

KEY70019In theorie klinkt dat mooi, vooral voor menig academisch geschoolde linkse Gutmensch. De jarenlange brainwash in het onderwijs (het begint al op de lagere school) is bedoeld geweest om het ideaalbeeld van deze wereldregering als ons ideaalbeeld te zien.

Wat leer de geschiedenis ons? Dat het juist de middenklasse en de hardwerkende sociale klimmers zijn die uitgemoord worden door totalitaire socialistische regiems: u dus! Daarnaast zijn mensen die niet (meer) kunnen deelnemen aan het arbeidsproces ook vaak de klos in dergelijke regiems, zoals gehandicapten, zieken en ouderen.

  • Pol Pot in Cambodia had mooie idealen en studeerde zelfs in Parijs (link).
  • Lenin en Stalin hadden mooie idealen, maar bevochten kritische arbeiders (link).
  • In China was het dragen van een bril voldoende, om je als intellectueel weg te zetten.

Een werkelijk sociale staat is niet een almachtige staat. Dat bijt mekaar. 

Het laatste wat deze regiems konden gebruiken, waren onafhankelijk denkende geesten. Het totalitaire zogenaamd sociale regiem heeft zoveel mogelijk domme psychopaten nodig (voor het ambtenarenwerk) en zoveel mogelijk nog dommere goedgelovigen (voor het gewone werk). De rest staat alleen maar in de weg: u dus!

Wat zien wij op dit moment? Dat getalenteerde en mondige mensen worden uitgeroeid. Dat zijn de eerste tekenen van een genocide. Ken de geschiedenis en vertrouw nooit op mooie idealen als die aan u gepresenteerd worden in prachtige media-programma’s. Vrijheid van denken is waar wij Europa mee opgebouwd hebben: van arbeider tot journalist! Degene die uw denken probeert te beïnvloeden (of het nu de vakbond is of een professor), werkt zeer waarschijnlijk niet mét u maar tégen u (goed verborgen onder een zoet laagje vernis).

De periodes in de geschiedenis waarin dwangarbeid plaatsvond, vielen samen met armoe, zoals WO2 en het Communisme. Alleen de toplaag heeft dan genoeg te eten. Met een hogere opleiding of een mooi huis behoort u niet tot die toplaag. U behoort tot de groep die een bedreiging vormt!

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s