Godverredomme!!!!! ‘Europa bereid om te praten over nieuwe lening aan Grieken’

Woedend ben ik. Hoe durft ie het te noemen. Uit de euro, vandaag nog!

Europa staat ervoor open om te praten om eventueel opnieuw de portemonnee te trekken voor Griekenland. Dat zei Jeroen Dijsselbloem vandaag tegen RTL Z. Maar Griekenland moet daar nog wel om vragen, en dat ligt gevoelig.

“De Griekse regering is gekozen met de belofte dat ze geen extra hulp aan Europa zullen vragen, omdat daar ook die strenge voorwaarden van Europa bij komen kijken”, legt economieverslaggever Bart Reijnen uit. “Maar zonder die extra hulp kunnen ze niet verder.”   lees het helemaal ….


Dit slaat helemaal nergens op. Geldkraan dicht, dat snapt iedereen met een IQ boven de 80 en goede bedoelingen. Wie iets anders zegt, dat vat ik op als oproepen tot geweld. Hoe kan een Dijsselbloem nog veilig over straat? Ongelooflijk. Die Grieken hebben een lange historie van wanbetalingen en een veel te grote lening. Bovendien schelden ze ons uit !!! Breng niet langer goed geld naar slecht geld. Het is duidelijk dat dit kwaadwil is.

O, en de gewone Griek is ook beter af wanneer ze uit de euro gaan. Een lagere wisselkoers in het land, zal investeringen aantrekken en Griekenland als exportland aantrekkelijker maken. Dat is goed voor de economie. Een groeiende economie met de hand op de staatsknip is de enige manier om uit het dal te komen. In de euro blijven = met miljarden schuiven… op een manier die de gewone man in Europa én Griekenland niet dient.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Godverredomme!!!!! ‘Europa bereid om te praten over nieuwe lening aan Grieken’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.