FEMEN, they are not at all about women rights.

FEMEN is the Ukraine feminist movement supposedly funded by George Soros. They are well-known for their topless actions and colorful media exposure. What are they about?

 • Against religious institutes. Femen
 • Against totalitarian regiems.
 • Against society solely lead by men.
 • Against traditional moslim societies.
 • Against voilence against women (abuse/rape).
 • Against prostitution.
 • Pro positioning women as women.
 • Pro holebi sexuals.
 • Pro choice (abortion)
 • Pro nudity.

Somehow they are able to get attention in the media. That is remarkable. Is this the lesson we want to send out to young women worldwide? Women can only be heard when they are pretty and undress? In my opinion, FEMEN undermines the position of women in Western society, by positioning them solely on their physical appearances. They are the nudes that extreme conservative men dream of, when they philosophize about participation of women in society. The FEMEN women remind me of the girls that wear a burka. Both appearances are inspired by what men think, instead of what these women are (if they already know what they are).  This is the opposite of emancipation.

I just wonder who set this up? This does not look like a spontaneous movement! 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Maatschappij, Media and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to FEMEN, they are not at all about women rights.

 1. kaskaas says:

  rare wijven. rivella wijven. beetje vreemd maar wel lekker. ik snap wel dat je er als vrouw niets mee hebt.

 2. ik vind hier ook niets aan. goedkope slettebakken.

 3. Pingback: BOINNK!!! | Een aantal interessante tips van Arie Goedhart

 4. Richard Groen says:

  Maud, je instinkt laat je niet in de steek! Je kunt dat zelf toch (ook) wel even journalistiek natrekken?

  Kijk hier maar eens naar:
  http://southendpatriot.blogspot.nl/2014/12/who-is-behind-femen-and-pussy-riot.html

  Over ‘t algemeen zijn de meeste grote NGO’s vehikels voor Wall Street om de publieke opinie te masseren. De Kaders laven zich aan grote salarissen die de grootste roofkapitalisten van de planeet rondstrooien; dikwijls worden zij geselecteerd uit kringen van de globalisten.
  1 illustratief voorbeeld:
  “… Hij had niet zolang daarvoor Artsen Zonder Grenzen (AZG) opgericht, het Franse antwoord op die Angelsaksische door MI6 en de CIA georkestreerde hulporganisaties.
  Deze AZG opereerde in wezen als een onderdeel van de Rode Khmer van Pol Pot. Ze beheerde hun hospitalen en functioneerde ook als de echte propaganda-afdeling van die moordenaarsbende. Belgische journalisten werden door AZG om de haverklap naar Thailand gelokt en kregen er van AZG dan een verhaaltje te horen dat regelrecht uit de mond van Pol Pot had kunnen komen.
  Over de onvoorstelbare schendingen van de mensenrechten in die Thaise ‘vluchtelingenkampen’ zweeg Artsen zonder Grenzen geheel. Wel ontdekte men allerlei ‘misdaden tegen de menselijkheid’ in het door de Vietnamezen van de Rode Khmer bevrijdde Cambodja. Een medewerkster schreef er zelfs een boekje over.

  Bedenk ook een wat de VN doet. Zich opdringt aan tal van landen en zich bemoeit met hun cultuur. Meestal met een inslag dat die niet deugt. Dat alleen de decadente, Westerse cultuur, (die van God los is) door de ‘beugel’ kan.

  In het oorlogsbedrijf heet deze manier van oorlog voeren – want dat is de opzet – ‘onconventionele’ of ‘asymmetrische’ oorlogsvoering”: de infiltratie van de politiek, media, ngo’s en wetenschap”: http://globalguerrillas.typepad.com/lind/the-changing-face-of-war-into-the-fourth-generation.html

  http://mediachecker.wordpress.com/2013/01/06/the-technique-of-a-coup-detat/

 5. Freedom Fighto says:

  FEMEN is in fact undermining our culture by attacking our religion and political institutes (they devalue Western women along the way). All paid by George Soros. He does not want FEMEN to be active in Israel. Now why is that? He is supposed to be against Israel (very open about that). Yet, FEMEN would in fact undermine the perfect Jewish image. I am not sure who’s side he is on. The guy doesnot feel like progress to me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s