De toestand van ons land – Wat een toestand! In moordend tempo bergafwaarts.

television_paranoiaZo rond de jaarwisseling schreef ik er al wat over. Dat blog vatte de status van de natie aardig samen [LINK]. Sindsdien gaat het in moordend tempo bergafwaarts. Kotsbeu ben ik het!

 • Het financiële beleid van de EU is erop gericht geld te brengen naar Zuid-Europa wat gehaald wordt in Noord-Europa. Griekenland is een klassiek voorbeeld. Wel geld eisen, niet de oorzaak van de eigen problemen oplossen (veel belastingfraude en corruptie). Bovendien zijn de schulden van Griekenland gestimuleerd in de jaren tachtig, door de Grieken aan te sporen zoveel mogelijk te lenen. Ook zonder goed business plan kreeg iedere idioot forse bedragen mee naar huis. Het kon niet op!
 • Aanslagen gepleegd in Europa. Nog los van of dit zogenaamde ‘false flags’ zijn, zijn de reacties vanuit media en politiek opvallend. Er wordt angst gekweekt. Minderheden worden neergezet als slachtoffers (zorgt voor irritatie). Inhoudelijk is er meer macht gegeven aan geheime diensten en politie (eng!). Onze grenzen worden echter niet gecontroleerd. Dit alles draagt er alleen maar aan bij dat een burger het gevoel krijgt: Het gevaar is overal om mij heen, en het wordt alleen maar erger.

Deze ontwikkelingen worden bewust ingezet. Alles is van tevoren opgezet om spanningen in de maatschappij te laten toenemen. Niemand is meer veilig. De politiek wil dat er onenigheid komt. Ze zoeken het op.

 1. NOS journaal gekaapt (de Nederlander ziet dit en maakt zich ongerust).
 2. Terroristen actief in België (dit komt wel erg dichtbij).
 3. Nieuws komt naar buiten over hoe traditionele moslims alle ruimte krijgen in NL (Gouda, de muur tegen vrouwen en het bestaan van een atoomkelder).
 4. Liquidatiegolf in Amsterdam (zelfs criminelen zijn vogelvrij).
 5. Griekenland zegt óf niet (snel) terugbetalen óf misschien uit de euro gaan.
 6. ECB drukt 1100 miljard euro bij (!), waarvan velen niet beseffen wat het betekent. De banken hebben hier wel voordeel van.
 7. De vrije artsenkeuze is een optie, wat grote gevolgen heeft, vanwege een toename van de macht van verzekeraars in de zorgketen.
 8. Het verhaal van de MH17 stinkt aan alle kanten. Onderste steen!
 9. Groningse aardgasbel, niveau ouderenzorg, ISIS jihadisten vrij-uit, discriminatie/haat neemt toe, sociale zekerheid wordt afgebroken, belastingen blijven even hoog etc. etc. etc.

Nederland wordt in feite als land afgebroken tot er weinig meer van over is. Het volk is murw geslagen, alsof zij er niets aan kunnen veranderen. Hoe komt dat? Omdat we niets kunnen doen aan de situatie. Als je verkeerd geïnformeerd bent, kan je weinig effectief actie ondernemen. Stapelt het geweld ondertussen wel op, dan zijn burgers murw geslagen. Wat is de conclusie? Bij de volgende aanslag hoeft u niet meer na te denken hoe iets exact zit, voordat u reageert. Het zit zo: er is geweld en u kúnt de staat niet meer vertrouwen, om het namens de burgers op te lossen. Dat vertrouwen is weg.

Dat terechte wantrouwen, is onze enige zekerheid. Het is genoeg!

Ondertussen worden landen als Griekenland, Oekraïne en Turkije geholpen met onze miljarden. Waarom? Ik heb geen medelijden met volkeren die de corruptie dermate laten woekeren, als Griekenland, Oekraïne en Turkije. Als wij het als volk ook nog langer toestaan, zakken we af naar datzelfde niveau. En nee, andersom komt niemand ons helpen. Waarom zouden ze?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Politiek and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s