Wie hebben voordeel bij deze aanslagen? Bram van Ojik: ‘Tijd om thee te drinken’

‘Het was mooi, ik werd geraakt. Door de aanwezige mensen, door de toespraak van burgemeester van Aartsen en door het optreden van twee mensen van het metropole orkest die Imagine van John Lennon speelden.‘ Aldus Bram van Oijk. Hieronder volgen de lyrics.

60's NowBesef dat het idealisme van een wereldregering heel mooi klinkt (zoals communisme ook mooi klinkt). De praktijk is een wereld, waarin een burger nergens heen kan vluchten, mocht de staat hen om één of andere reden slecht gezind zijn. En wat gebeurt er als er een allesomvattende macht tegenover de volkeren/burgers staat (en je kan nergens heen vluchten)? Lees mijn blog. Het antwoord is simpel. Men zal de meerderheid van het volk redelijk behandelen, met toenemende propaganda én verhoogde belastingen én verder de mensen stil houden. Alles onder controle. En geloof me, niemand die zal optreden wanneer het uw kinderen zijn die verdwijnen. Kritische denkers wordt de mond gesnoerd. Welvaart in Europa verwatert. We zien het nu al in eigen land. Dat is nog maar het begin.

Imagine there’s no heaven
It’s easy if you try
No hell below us
Above us only sky

Imagine all the people
Living for today

Imagine there’s no countries
It isn’t hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion, too

Imagine all the people
Living life in peace

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you will join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man

Imagine all the people
Sharing all the world

You, you may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you will join us
And the world will live as one

Het doet er uiteindelijk niet eens toe wie er achter deze aanslagen in Parijs zitten. Moslim jihadisten, of de NWO, of de CIA/Mossad. Het kan allemaal. Het kan allemaal niet. Wij moeten zelf zorgen dat we als land weer zelfstandig nadenken en ons niet langer laten afleiden door de mooie praatjes in de media. Zelf nadenken. Wat is logisch! We hebben GVD niet eens meer een fatsoenlijk leger. De politiek is ondertussen niets anders dan kaalplukkerij en volksmennerij. Klaar ermee! Als de MH17 neergehaald wordt, dan krijgen we een collectief rouwproces maar geen objectief onderzoek. Waar zijn we mee bezig!

Vergeet niet, de schrijver van dit lied is óók vermoord. Het maakt ze niet uit, behalve voor u en mij. Er is niets meer over om bang voor te zijn. Het lijkt hier wel Noord-Korea.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, international, Justitie, Maatschappij, Media, NWO, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s